Öneri bi bakrmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
bende atacaktimda windows 7 ultimate 64 bit bırakamadım :D :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcniama ramini en azından 2gb yapman performansını etkiler çünkü büyük ihtimal sanal ram için hardiskten 1gb ram ayırıyor pc çünkü win 7 -8 için 1gb ram çok az benim pc boşta 1.27gb ram kullanıyor
Ram ne kadar çoksa sistem boşta o kadar çok ram kullanır.
Bunun nedeni sık kullanılan program uygulamaların hızlı erişim için hafızada tutulmasidir. Benim ram 4gb boşta 2gb kullanıyor.
8gb ramli arkadaşta boşta 3.5 gb kullanıyor. :oke:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
dogru ama 1gb ram win 7 için az

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Herneyse son karar olarak yukliyim dimi :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
win 8 daha iyi çalıştırır aynen sen win8 yükle :D hem değişiklik olur :D tavsiyem torrenten çekip yükleyeceksen flaşdiskten yükle ben 10dk da format atıyom bu yöntemle :D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcniama ramini en azından 2gb yapman performansını etkiler çünkü büyük ihtimal sanal ram için hardiskten 1gb ram ayırıyor pc çünkü win 7 -8 için 1gb ram çok az benim pc boşta 1.27gb ram kullanıyor
benimde boşta 800 mb falan kullanıyor 2 gb ram var :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
benim chrome açıksa 3.45 falan oluyo :D :D
birde benim masaüstü widget dolu

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
onlar rainmeter el emeği göz nuru paylaşmam :D
şaka biyana devinart ta bulunuyor windows widget değil rainmeter içininternetim vasat olmasa upload ederdim

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
onlar rainmeter el emeği göz nuru paylaşmam :D
şaka biyana devinart ta bulunuyor windows widget değil rainmeter içininternetim vasat olmasa upload ederdim
Saol. Yarın daha ayrıntılı incelerim :Ddipnot: nickini her okuduğumda aklıma gta sa daki cj geliyor okunuşu aynı :D

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: ykpknl ve Van Hohenheim
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bilgisayar sağ tık Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş sekmesi > Performans Ayarları > Görsel Efektler'den efektleri vs. kapatabilirsin. Animasyonla küçültüp büyültme vs. bunları kapat. Benimki Win8 olduğu için Win7'yi hatırlamıyorum pek ama Masaüstü sağ tık Kişiselleştir 'den tema seçerken aşağı doğru indiğinde animasyonsuz Win7 teması olması lazım ona tıklayarakta hızlandırabilirsin bilgisayarı. Oyun oynarkende hafif performans artışına neden olur bu anlattıklarım.

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar sağ tık Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş sekmesi > Performans Ayarları > Görsel Efektler'den efektleri vs. kapatabilirsin. Animasyonla küçültüp büyültme vs. bunları kapat. Benimki Win8 olduğu için Win7'yi hatırlamıyorum pek ama Masaüstü sağ tık Kişiselleştir 'den tema seçerken aşağı doğru indiğinde animasyonsuz Win7 teması olması lazım ona tıklayarakta hızlandırabilirsin bilgisayarı. Oyun oynarkende hafif performans artışına neden olur bu anlattıklarım.
Win 8 yuklemiymmi yani ??

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
win 8 yükle sen memnun kalırsın zaten win 7 bence daha çok masaüstü bilgisayarlara hitap ediyor ama win8 bence laptoplar için yapılmış

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
win 8 yükle sen memnun kalırsın zaten win 7 bence daha çok masaüstü bilgisayarlara hitap ediyor ama win8 bence laptoplar için yapılmış
Ne biliyim bi gun farkli obr gun farkli bse dyolar kararsiz kliyom dhada cok yavaslar dye bilgisayar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
windows 7 de nasıl çalışıyorsa windows 8 dede aynı çalışır ama karar senin laptoplar için win8 daha iyi bence

ykpknl

ykpknl

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 de nasıl çalışıyorsa windows 8 dede aynı çalışır ama karar senin laptoplar için win8 daha iyi bence
Yani bilgisayrda bi rhatlama olmicaksa yuklemiym o zmn dedine gore bi degisiklik olmicak

Takipçi Satın Al

Üst Alt