Ram ne kadar çoksa sistem boşta o kadar çok ram kullanır.ramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcniama ramini en azından 2gb yapman performansını etkiler çünkü büyük ihtimal sanal ram için hardiskten 1gb ram ayırıyor pc çünkü win 7 -8 için 1gb ram çok az benim pc boşta 1.27gb ram kullanıyor

benimde boşta 800 mb falan kullanıyor 2 gb ram varramin çok düşük yani pc hertürlü zorlamada tıkanacaktır ama win 8 rahatlatır pcniama ramini en azından 2gb yapman performansını etkiler çünkü büyük ihtimal sanal ram için hardiskten 1gb ram ayırıyor pc çünkü win 7 -8 için 1gb ram çok az benim pc boşta 1.27gb ram kullanıyor

duvar kağıdını atsanabenim chrome açıksa 3.45 falan oluyo![]()
birde benim masaüstü widget dolu

Adamsinnayıp ediyon hemen atıyim![]()

widgetleri nerden indirdin Windows 8e olurmu sağ üstteki işlem grafiğini beğendimbenim chrome açıksa 3.45 falan oluyo![]()
birde benim masaüstü widget dolu

Saol. Yarın daha ayrıntılı incelerimonlar rainmeter el emeği göz nuru paylaşmam
şaka biyana devinart ta bulunuyor windows widget değil rainmeter içininternetim vasat olmasa upload ederdim
dipnot: nickini her okuduğumda aklıma gta sa daki cj geliyor okunuşu aynı 
zaten nick ordan esinlenerek yapıldıSaol. Yarın daha ayrıntılı incelerimdipnot: nickini her okuduğumda aklıma gta sa daki cj geliyor okunuşu aynı
![]()

Win 8 yuklemiymmi yani ??Bilgisayar sağ tık Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş sekmesi > Performans Ayarları > Görsel Efektler'den efektleri vs. kapatabilirsin. Animasyonla küçültüp büyültme vs. bunları kapat. Benimki Win8 olduğu için Win7'yi hatırlamıyorum pek ama Masaüstü sağ tık Kişiselleştir 'den tema seçerken aşağı doğru indiğinde animasyonsuz Win7 teması olması lazım ona tıklayarakta hızlandırabilirsin bilgisayarı. Oyun oynarkende hafif performans artışına neden olur bu anlattıklarım.
Ne biliyim bi gun farkli obr gun farkli bse dyolar kararsiz kliyom dhada cok yavaslar dye bilgisayarwin 8 yükle sen memnun kalırsın zaten win 7 bence daha çok masaüstü bilgisayarlara hitap ediyor ama win8 bence laptoplar için yapılmış
Yani bilgisayrda bi rhatlama olmicaksa yuklemiym o zmn dedine gore bi degisiklik olmicakwindows 7 de nasıl çalışıyorsa windows 8 dede aynı çalışır ama karar senin laptoplar için win8 daha iyi bence