aklısın hocam nokia bu destegi kesinlikle verecektir .Örneğin symbian 3 ler çıkalı 2 yıl oluyor hala destek veriliyor baska nerde var bu destek. Androidde bitek galaxy s var .wp8 mevcut lumia cihazlara gelecektir diger markaların wp8i alması firmaların inisiyatifindedir bu açıklama ms den gelmişti yani lumia cihazları wp8e güncellenicek ama htc ve samsung bu güncellemeyi vermeyebilir zaten insanlar bu iki firmaya güvenmedigi için wp cihazlarda nokiayı tercih etti ki kısa sürede en çok satan wp li telefon oldular
zaten verdigi destek maximum bu adamların ıcs den oncekini almıstıgalaxy s de ne var ? Galaxy s2 bile ICS i almadı
evet hocam nokia bu wp ile devam ederse kısa sürede rakipleriyle aynı seviyeye gelir (hatta geçebilir)n8 2 senelik telefon daha 2 ay önce işletim sistemi başdan aşşa değişti işte Nokia farkı bana samsung deme hocam allerjim var
belli olmaz orası bak htc de windows phone kullanıyor lg de...Nokia ve Apple kalacak bu piyasada sadece az birazda samsung diğerleri kuş olup uçacaklar
Nokia ve Apple kalacak bu piyasada sadece az birazda samsung diğerleri kuş olup uçacaklar[/Q
katılıyorum
çok şekil dimi abi böle başka bişi o yaBence Htc'nin de ayrı bi yeri var

htc mi fısss bir kere htc düşük ve orta sınıfa hitap edemiyor. yüksek sınıfa görede kalitesi düşük telefonlar.sırf işçiliği yüksek diye bir telefona okadar para verilmez düşüncesindeyimBence Htc'nin de ayrı bi yeri var
htc mi fısss bir kere htc düşük ve orta sınıfa hitap edemiyor. yüksek sınıfa görede kalitesi düşük telefonlar.sırf işçiliği yüksek diye bir telefona okadar para verilmez düşüncesindeyim
+1 katıldımen kötü firma bence htc
niye abi gelsinler iki çift lafımız var söyleyecek..lg gitsin tasarım öğrensin telefonları tipsiz bi kere baba htc de oyuncak üretir gibi sürekli telefon çıkarıyor cihazları çabuk esktiyor
---------- Eklendi @ 19:29:54 ---------- Yazıldı @ 19:28:59 ----------
aman çağırma şimdi beya !![]()
kocaman böyle dimi tuhaf uzay aacı gibi bişi kullanılmaz ki ohtc benim gözümde de fıss hd2 kullandım 2 ay zor sabrettim