Bi 5 dk bakar mısın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
laptopda oyun oynanmaz ekran kartları ıyı degılll... Teknosada kazıkcı zaten
Yaa kardes sen anlamıyon heralde..
Harddıskın bozuksa yenı sistemde toplasan bi halta yaramaz...
Bi zahmet üşenmeyip yukarda programla ılgılı anlattıklarımı yap...
bozuksa yeni harddiskte alınacak...
1 harddısk 220 TL...
Razıyım yeni alalım dersen eskisini bozuk sayacaksın.. Yeni kasaya eski harddıskı takarsan yeni parcalarıda bozar...
Biraz bilmişlik yapmayında bilenlerin lafını dinleyin :off:

----------Eklendi @ 14:25:31 ---------- Yazıldı @ 14:24:14 ----------

Hasan adam pc toplamak istiyo sen adama o bu diyorsun.ama genede baksın bozuk değilse işe yarar

sana sinirlenmedim fatih uzerıne alınma.....

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
laptopda oyun oynanmaz ekran kartları ıyı degılll... Teknosada kazıkcı zaten
Yaa kardes sen anlamıyon heralde..
Harddıskın bozuksa yenı sistemde toplasan bi halta yaramaz...
Bi zahmet üşenmeyip yukarda programla ılgılı anlattıklarımı yap...
bozuksa yeni harddiskte alınacak...
1 harddısk 220 TL...
Razıyım yeni alalım dersen eskisini bozuk sayacaksın.. Yeni kasaya eski harddıskı takarsan yeni parcalarıda bozar...
Biraz bilmişlik yapmayında bilenlerin lafını dinleyin :off:

----------Eklendi @ 14:25:31 ---------- Yazıldı @ 14:24:14 ----------

sana sinirlenmedim fatih uzerıne alınma.....

ya ne bilmişliği yaptım zaten o dediğin şeyi yaptım linkinide ekledim ya şimdi neyin lafını yapıyosun ? kendin anlamadan konuşuyosun.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1 tane resım koymuşsun diyer 2 tanesını dıyorum... ?????
Tamamını okumadın heralde

----------Eklendi @ 15:03:16 ---------- Yazıldı @ 15:00:58 ----------

bu arada laptopda herhangı bır parca degıstırmesi cok zor...
Pahalı ve uygun parca cok zor bulunuyor.

Kısaca laptop alırsın adam akıllı oyun oynayamazsın :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Aynen öyle oyun için istiyorsan masaüstü alacaksin.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
1 tane resım koymuşsun diyer 2 tanesını dıyorum... ?????
Tamamını okumadın heralde

----------Eklendi @ 15:03:16 ---------- Yazıldı @ 15:00:58 ----------

bu arada laptopda herhangı bır parca degıstırmesi cok zor...
Pahalı ve uygun parca cok zor bulunuyor.

Kısaca laptop alırsın adam akıllı oyun oynayamazsın :D

evet ama laptop daha iyi seçim gibi geliyor bana. belki ilerde psp,ps felan alırım oyun derdi kalmaz. :ehe

----------Eklendi @ 16:04:25 ---------- Yazıldı @ 16:03:26 ----------

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evet ama laptop daha iyi seçim gibi geliyor bana. belki ilerde psp,ps felan alırım oyun derdi kalmaz. :ehe

----------Eklendi @ 16:04:25 ---------- Yazıldı @ 16:03:26 ----------

Yardımlarınız için çok teşekkürler.

tmm kardeş :@
laptop al.... Yarın oyun acmazsa ısınır kapanırsa...
Ben burda yokum..... :off:
bılgısayarda kalvye mause la oynanan oyunun tadını en kral ps vermez...
:locked:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
alacaksın açmayacak sen göreceksin:off:.birde laf dinleyin.yok laptopmuş yok ps3 müş.sen ps3e faremi bağlayacan klavyemi.anca maç oynarsın.sonra bende gülerim:ehe.seçtiğin laptoplar bizim toplayacağımız pcden bin kat daha kötü sen hala konuşuyorsun.sana fıstık pc topladaık o fyata battlefield'ı 45 fps de acabilen kart önerdik sen hala konuş.bir şeyden anlamıyorsun bari dinle.megafonmu lazım:megafon:.yok 2.0ghz imiş 1.8ghz imiş.sen o laptoplarla battlefieldi 2fps'de anca oynarsın.sonrada ağlarsın bana önerdiler dinlemedim diye:ağlarım:.azıcık bir donanımları karşılaştır bakalım benim sana önerdiğim pc ile alacağın leptobu.icine b*k gibi ekran kartı koyuyorlar sen hala leptop ps3:off:.alacaksın toplamayı rahatına bakacaksın:oke:.sonra yatacaksın(h).sen hala leptop.berbat grafikleri olan counter strike açtığında bile kasarsa ağlama ama.alırsan kesin öyle olacak.olursada ben burada yokum sen bizi dinlemeyip verdiğin paraya yan.:islik

----------Eklendi @ 17:15:52 ---------- Yazıldı @ 17:13:13 ----------

bizi okadar yorup sonra kendi bildiğini okuyan bir arkadaşın açtığı konuyu moderatörler kapatırsa güzel olur:locked:.teşekkürmüş yesinler senin teşekkürünü:off:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

tmm kardeş :@
laptop al.... Yarın oyun acmazsa ısınır kapanırsa...
Ben burda yokum..... :off:
bılgısayarda kalvye mause la oynanan oyunun tadını en kral ps vermez...
:locked:

:ehe :kop:

----------Eklendi @ 22:34:16 ---------- Yazıldı @ 22:34:00 ----------

alacaksın açmayacak sen göreceksin:off:.birde laf dinleyin.yok laptopmuş yok ps3 müş.sen ps3e faremi bağlayacan klavyemi.anca maç oynarsın.sonra bende gülerim:ehe.seçtiğin laptoplar bizim toplayacağımız pcden bin kat daha kötü sen hala konuşuyorsun.sana fıstık pc topladaık o fyata battlefield'ı 45 fps de acabilen kart önerdik sen hala konuş.bir şeyden anlamıyorsun bari dinle.megafonmu lazım:megafon:.yok 2.0ghz imiş 1.8ghz imiş.sen o laptoplarla battlefieldi 2fps'de anca oynarsın.sonrada ağlarsın bana önerdiler dinlemedim diye:ağlarım:.azıcık bir donanımları karşılaştır bakalım benim sana önerdiğim pc ile alacağın leptobu.icine b*k gibi ekran kartı koyuyorlar sen hala leptop ps3:off:.alacaksın toplamayı rahatına bakacaksın:oke:.sonra yatacaksın(h).sen hala leptop.berbat grafikleri olan counter strike açtığında bile kasarsa ağlama ama.alırsan kesin öyle olacak.olursada ben burada yokum sen bizi dinlemeyip verdiğin paraya yan.:islik

----------Eklendi @ 17:15:52 ---------- Yazıldı @ 17:13:13 ----------

bizi okadar yorup sonra kendi bildiğini okuyan bir arkadaşın açtığı konuyu moderatörler kapatırsa güzel olur:locked:.teşekkürmüş yesinler senin teşekkürünü:off:

:ehe :kop:

lolaman

lolaman

Üye
Bak çok seyahat ediyorsan laptop al yoksa hiç bi işine yaramaz hemen bozulur.Evinde otur rahat rahat oyununu oyna işte masa üstünde İllede laptop alacaksan:Exper-Casper-Lenovo alma bunlar dandirin markalar.Diğerlerine bak laptop için ama masa üstü toplamak için ya Hasan'a başvur yada Berke'ye.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bak çok seyahat ediyorsan laptop al yoksa hiç bi işine yaramaz hemen bozulur.Evinde otur rahat rahat oyununu oyna işte masa üstünde İllede laptop alacaksan:Exper-Casper-Lenovo alma bunlar dandirin markalar.Diğerlerine bak laptop için ama masa üstü toplamak için ya Hasan'a başvur yada Berke'ye.

+1 ....

Consul9

Consul9

Üye
Laptop da rahat oyun oynamak istiyorsan en az 2000 tl yi gözden çıkar,bende laptop var onda toplam 2 oyun var ki onlar da ilerlemeli değil ve fazla bisey istemiyorlar :ehe zaten zaman harcamak için oynuyorum onları da :ehe(pes12--fifa12)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Laptopu salla baktığı laptopa bak.700tl ye laptopmu olur

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
O alacağı laptop anca sinek öldürmeye yarar

Joker.

Joker.

Üye
Laptopta parça değişimi oluyomu bende lenovo v560 var ekran kartı değişir mi

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
noluyor ya sakin olun ne bu şiddet bu celal ? emin olun bu kadar sinirlenmenize hiç gerek yok. bilmiyorda olabilirim ama önemli olan bunu 'insan' gibi öğretmektir. zaten yazdıklarınızdan sonra laptoptan soğudum.

Joker.

Joker.

Üye
kardeş laptop ile oyun oynamak isiyorsan 1500-2000 tl yi gözden çıöaıcan ben öğle yaptım :)

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bak şimdi bir oyun istiyorsun ve buna crysis2 diyelim.benim sana onerecegim işlemci ile senin ıstediğin laptopdaki işlemcileri bir karşılaştır.ben sana amd athlon2 x3 455 3.3ghz öneririm.180tl gibi bir fiyatı var.baktığın laptoplardaki işlemci 1.8ghz yada 2ghz yani çok düşükler ve crysisin yanından geçemezler.baktığın laptoplardaki ram 1gb.sen o ramle anca internete girersin.hiçbir güncel yüksek oyunlar açılmaz.benim sana önerdiğim toplamada 4gb ram var.baktıklarının ekran kartı intelin dandik ekran kartı 64bit ve 256mb.o kartla berbat grafikleri olan kantırı bile zor oynarsın.benim sana önerdiğim kart ise crysisi 50fps de açabilmiş orta seviyenin kralıdir.anladın mi?üstelik laptoplara parça bulmak oldukça zor ve pahalıdır tamam

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
kardeş laptop ile oyun oynamak isiyorsan 1500-2000 tl yi gözden çıöaıcan ben öğle yaptım :)

Olmadı dediğin gibi 2000tllik bi laptop bakcam :ehe
----------Eklendi @ 19:50:57 ---------- Yazıldı @ 19:47:06 ----------

Bu laptop nasıl ? Özellikleri çok iyi. çoğu oyunu rahatlıkla açar ?

----------Eklendi @ 19:57:10 ---------- Yazıldı @ 19:50:57 ----------

Bu laptoplarda iyiymiş.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Olmadı dediğin gibi 2000tllik bi laptop bakcam :ehe
----------Eklendi @ 19:50:57 ---------- Yazıldı @ 19:47:06 ----------

Bu laptop nasıl ? Özellikleri çok iyi. çoğu oyunu rahatlıkla açar ?

----------Eklendi @ 19:57:10 ---------- Yazıldı @ 19:50:57 ----------

Bu laptoplarda iyiymiş.

GT520M tavsiye etmiyorum. Hatta Optimuslu sistem tavsiye etmiyorum. Iki grafik karti arasinda gecislerde sorun yasayan yuzlerce insan forumlarda NVIDIA KURTAR BIZI diyor. Oyunlarini entegre grafik birimiyle oynamaya makum oluyorlar ve cihaz kasiliyor.

Mobilite istiyorsan, paran sinirliysa orta halli bir dizustu alacaksin. Bilgisayarini yaninda tasimak konusunda derdin yoksa, oyun oynayacagim diyorsan topla masaustu sistem keyfine bak derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt