Bi 5 dk bakar mısın ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bi 5 dk bakar mısın ?
Arkadaşlar, bilgisayar bu sene aşırı yavaşladı format attığım halde bile yavaş.. şuan windows 7 kullanıyorum xp yüklediğimde pc yi neredeyse hiç kullanamıyorum hep kasıyor vs.. şimdi bilgisayarın özelliklerini yazıyorum siz hangi parçasını değiştirmem gerektiğinin söylersiniz. parça modeli de önerebilirsiniz.

CPU Türü : Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200)Ü
CPU #1 : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, 3014 MHzAnakart Adı : Gigabyte GA-8I915P-DYol Türü : DDR2 SDRAM
Yol Genişliği : 64 Bit
Bellek : 1023 MB (1GB)
Desteklenen Bellek Türleri : DDR-333 SDRAM, DDR-400 SDRAM, DDR2-400 SDRAM, DDR2-533 SDRAM
En Fazla Bellek Miktarı : 4 GB
ÇİPSET : Intel Grantsdale i915P
EKRAN KARTI : RADEON X700/X550 Series (Microsoft Corporation - WDDM) (Bellek Boyutu 256 MB)
DEPOLOMA : SAMSUNG HD080HJ
İşletim Sistemi : Windows 7 professional 32Bit

yardımlarınızı bekliyorum
cevaplarınızı esirgemeyin..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartın ölmüş sıfırdan yeni sistem toplaman lazım

• Beğen
Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
blauzacke

blauzacke

Üye
anakart-ram-işlemci

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
anakart-ram-işlemci kaça patlar ? :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sadece onlar degıl....
fıyat konusu nasıl bır sıstem ıstedıgınıze baglı.. Oyun felan oynuyorsanız ona gore parcalar toplarız...
Parcalara gelınce....
Anakart
ram
ekran kartı.
İşlemci
ve power supply.
Bu 5 parça degısecek.

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sadece onlar degıl....
fıyat konusu nasıl bır sıstem ıstedıgınıze baglı.. Oyun felan oynuyorsanız ona gore parcalar toplarız...
Parcalara gelınce....
Anakart
ram
ekran kartı.
İşlemci
ve power supply.
Bu 5 parça degısecek.

evet oyun oynarım, sana zahmet olmazsa bu parçaların modeli felan link koyar mısın ? hem fiyat olarakta bilgim olur. fazla tuzlu olmasında :ehe olmadı şimdiki parçaları satarım zaten lazım olmıcak. bendeki anakart,ekran kartı,işlemci,power supply parçaları 100-200TL eder mi ? :hmmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Etcegini sanmam min 1000e güzel bı pc toplanır

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Arkadaşlar bence o kadar uçmaya gerek yok ben 650-700TL ye topladım. bu bana yeterli bence :ehe

ANAKART :

EKRAN KARTI :

veya,

veya,

İŞLEMCİ :

GÜÇ KAYNAĞI :

RAM :

SOĞUTUCULAR :

+

SES KARTI :

Sizce nasıl ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tamamen uyumsuz parcaları toplamışsın uygun 3 parca var.
Sen toplama....
Bak bısey dıcem.......
Elindeki harddıskle sorun yaşayanlar var...
Hdtune programını yukle fu l l yap...
Daha sonra aç programı. Healt yazan yere tıkla sol alt kosede yeşil yazıyla OK mu yazıyor yoksa sarı renkle warnıng mi yazıyor....
Daha sonra error scan yerıne tıkla..
Quick scan yerini seçmeden dıskı tarama yaptır. Soldakı yerde kutular dolmaya başlayacak..
Test bıtınce oranın fotografını cekıp buraya koy bır bakayım...
Ve en son olarak benchmark yazan yere tıkla ve start yap.. Test bıtene kadar bekle sagda min max avarage dıye kopyalama degerleri cıkacak onunda fotografını koy buraya onada bakıcam

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yazıyorum şimdi:asus am3+ ddr3 1886mhz vga anakart 121tl,sapphire atı readon hd6750 ekran kartı(benchmark testlerinde crysis2 de 45fps almış 174tl.kingston 2*2gb dual kıt ram 63tl."hepsiburada" da var codogen mx450 450watt gerçek güç kaynağı 81tl.amd athlon2 2mb cache 2x dual core 3.0ghz 139tl.oldu güzel oldu:ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fatıh ben bişey anlamadım adam ne anlasın :ehe....
Dur hele bı harddısk sorunluysa sistemin durumu harap zaten....

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Yazıyorum şimdi:asus am3+ ddr3 1886mhz vga anakart 121tl,sapphire atı readon hd6750 ekran kartı(benchmark testlerinde crysis2 de 45fps almış 174tl.kingston 2*2gb dual kıt ram 63tl."hepsiburada" da var codogen mx450 450watt gerçek güç kaynağı 81tl.amd athlon2 2mb cache 2x dual core 3.0ghz 139tl.oldu güzel oldu:ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
fatıh aynı mesaj degılmı ne degıstı

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bak şimdi: -asus am3+ 1866mhz vga anakart (vatanda var)121tl. ----kingston (2*2gb)dual kıt ram ddr3 cl9 1333mhz ram 65tl----amd athlon2 x2 dual core 3.0ghz 2mb cache 139 tl----codegen mx450 model gerçek 450watt güç kaynağı 81tl-----sapphire hd6750 ekran kartı 174tl.harddisk bozuksa birde o eklenecek

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bak şimdi: -asus am3+ 1866mhz vga anakart (vatanda var)121tl. ----kingston (2*2gb)dual kıt ram ddr3 cl9 1333mhz ram 65tl----amd athlon2 x2 dual core 3.0ghz 2mb cache 139 tl----codegen mx450 model gerçek 450watt güç kaynağı 81tl-----sapphire hd6750 ekran kartı 174tl.harddisk bozuksa birde o eklenecek

yazmıyım dıyom ama olmamış.....be fatıh.. :ehe

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Benim topladığım parçalara ısınmıştım ben ya ama uymamış neyse fatihinkiler nasıl ?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nesi olmamış hasan:ehe şöylede bizde bilelim:D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Benim topladığım parçalara ısınmıştım ben ya ama uymamış neyse fatihinkiler nasıl ?

kardeşim sen parcayı felan bırak..
Yukarda harddıskle ılgılı soyledıklerımı yap. Koy Buraya o cok daha onemli..
Kasa ben sana 2 dk da toplarım...

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Hasan adam pc toplamak istiyo sen adama o bu diyorsun.ama genede baksın bozuk değilse işe yarar

• Beğen
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ya arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum.

Bide mesela ucuz bi laptop aldım daha sonra onun parçalarını felan değiştirebilir miyim ? olmadı şimdilik laptop alırım ilerde işlemcisini felan değiştiririm.

----------Eklendi @ 14:08:31 ---------- Yazıldı @ 14:06:20 ----------

kardeşim sen parcayı felan bırak..
Yukarda harddıskle ılgılı soyledıklerımı yap. Koy Buraya o cok daha onemli..
Kasa ben sana 2 dk da toplarım...

tamam :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt