Beyler yarın kız arkadaşım ile buluşacağım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yarın kız arkadaşım ile buluşacağım..
Yarın Kızılayda bir yerde buluşacağım. Uzun zamandır arkadaşım. Hiç buluşamamıştık. Ama kısmet bugüneymiş. Yarın oruç tutacağım. Oda tutacakmış. Kadir gecesi sonuçta :D İşte oruçlu oruçlu nerelere gidelim bi yardım et maxicep.:bilmm

Fırsatım yoktu. Bayramdan sonra Bulgaristana yaşadığı yere dönecek. :megafon:

Not : Çalışıyorum. Yarın Patron bu sebebden dolayı izin verdi :D

- - - Eklendi - - -

Not : " :naughty: " OLMAYACAKTIR... :nono:

Mert

Mert

Üye
Fantasy Land e götür. Ne zamandır gitmiyorum ama belki yeni oyuncaklar gelmiştir :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:ehe
Manita bulgarmı?
Napcan? Mal mal oturcanızmı? :D
:ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
Yarın Kızılayda bir yerde buluşacağım. Uzun zamandır arkadaşım. Hiç buluşamamıştık. Ama kısmet bugüneymiş. Yarın oruç tutacağım. Oda tutacakmış. Kadir gecesi sonuçta :D İşte oruçlu oruçlu nerelere gidelim bi yardım et maxicep.:bilmm

Fırsatım yoktu. Bayramdan sonra Bulgaristana yaşadığı yere dönecek. :megafon:

Not : Çalışıyorum. Yarın Patron bu sebebden dolayı izin verdi :D

- - - Eklendi - - -

Not : " :naughty: " OLMAYACAKTIR... :nono:
oruçbaba ya gidin :D

ismail

ismail

Üye
lunapark bence kanka :)
Eğlenceli yerdie ama orucsunuz ınuda untma

Mert

Mert

Üye
Kızılay da yok benim bildiğim. Bilkentte, Eryaman da var. Başka var mı bilmiyorum.
Kocatepe'ye götür :ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
lunapark bence kanka :)
Eğlenceli yerdie ama orucsunuz ınuda untma

Oruçlu olmasak ne yapacağımı biliyorum :)

Tamda kadir gecesine geldi :vur

Ankara'lı olan varda bişi bilmiyonuz mu laaa sopa: Nasıl Ankaralısınız olum siz ? :kotu:

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Oruç olmasanız kızılay iş merkezinin en üst katında oturabileceğiniz yerler var 2 kafeye ait ama ben hiç bir şey almayıp test kitabımı alıp oraya gittiğimi hatırlıyorum :D Oruçsan sinemaya falan gideceksiniz başka türlü geçmez zaman.Gezmek adına beğendik'e bakılabilir başka bir şey hatırlamıyorum.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Fantasy land olabilir.Hem jetonda ucuz tüm gün oynayın :D ben bir peluş maymun için 30tl kaptırdığımı bilirim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
bulacam seni

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Fantasy land olabilir.Hem jetonda ucuz tüm gün oynayın :D ben bir peluş maymun için 30tl kaptırdığımı bilirim :D

Olum fantasy land pahalı joy game center var :D :D :D 1 liraya 3 jeton

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Oruç olmasanız kızılay iş merkezinin en üst katında oturabileceğiniz yerler var 2 kafeye ait ama ben hiç bir şey almayıp test kitabımı alıp oraya gittiğimi hatırlıyorum :D Oruçsan sinemaya falan gideceksiniz başka türlü geçmez zaman.Gezmek adına beğendik'e bakılabilir başka bir şey hatırlamıyorum.

Olabilir :oke: :tşk:

- - - Eklendi - - -

Gel beklerim :oke:

- - - Eklendi - - -

Olum fantasy land pahalı joy game center var :D :D :D 1 liraya 3 jeton

:kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende geleyim o zaman :D

anılbaran

anılbaran

Üye
Oruçlu oruçlu buluşmak eziyet gibi gelebilir :D yani sohbet falan olur da sonra ne bileyiö bişi yiyip içmeyince sıkılır insan :D

CABBAR

CABBAR

Üye
Aşağı ayrancı var ya oraya git Hani ortada park falan var :vur kendimden nefret ettim şu an :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...