beyler yardım edin demekten artık utandım ama tekrar bakarsanız iyi olur :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
    Konu Sahibi
beyler yardım edin demekten artık utandım ama tekrar bakarsanız iyi olur :D

bu sitede samsung galaxy s 2 almayi düşünüyorum sizce mantıklı bir seçimmi denizlide 1719 tl :|

birde garanti olayı falan var atıyorum samsung servisine götürsem bakarlar mı ? (bkz: başarı desteği gördüm sitede )
birde bu kadar ucuza dolandırılır mıyım :> gülünç gelebilir ama :) neyse işte bunlar dı diyeceklerim

technoshark

technoshark

Üye
1719 tl ucuz dolandırılmak mı :) enteresan bir durum geldi bana.. fiyatı o zaten normalde ve o kadarda ucuz değil, teknık servis bakımından fena değiller gibi ama başarı yazıyorsa bakmak zorunda tabiki.

berkcombil

Üye
Ya ne uğraşıyorsun ki buralarda.Git bir telpa bayisine al telefonunu.1500'e alanlar olduğu okudum bu şekilde internette.Sanki cihaz karaborsa malıymış gibi bir anlayış içindesiniz:vur2 Ay önce öyleydi ama artık öyle değil.

61semih

61semih

Üye
htc evo 3d yı bekle derım acele etme fıyatı aynı cıvarda olacak ve 3d lı bır telefon 3d vıdeo resım cekımıde yapalıbıyorsun bunları gozluksuz ızlıyebılıyorsun

McCeNe

Üye
1750 tl veriyorsun ve ucuz mu diyorsun. çok enteresan ya. bence gereğinden fazla pahalı bile. ayrıca garantili ise garantiyi hangi firma veriyorsa orası bakmak zorunda cihaza.

fireman87

fireman87

Üye
Paralel ticaret yaparsan eğer garantisi olmaz.Bu durumdan her arızalandığında cebinden ödersin.

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt