72 saatten fazla
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: neyi kessen? Genişletmek için tıkla ... konuya attığım ilk mesaja ve 2. mesaja bak anlarsın
-qarapapaq-' Alıntı: neyi kessen? Genişletmek için tıkla ... konuya attığım ilk mesaja ve 2. mesaja bak anlarsın
Invoke Üye achambo' Alıntı: konuya attığım ilk mesaja ve 2. mesaja bak anlarsın Genişletmek için tıkla ... Heee - - - Eklendi - - - la benim 56saat gerçek - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum
achambo' Alıntı: konuya attığım ilk mesaja ve 2. mesaja bak anlarsın Genişletmek için tıkla ... Heee - - - Eklendi - - - la benim 56saat gerçek - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Heee - - - Eklendi - - - la benim 56saat gerçek - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: Heee - - - Eklendi - - - la benim 56saat gerçek - - - Eklendi - - - Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum Bir yerden sonra uykun gelmiyor, bir şey olur diye zorla uyudum Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye benim kaç hatırlamıom ki 1 gece uyumamıştım aslında 42 doğru olabilir saat 7.30 dan sonraki gün gece 12.30 a kadar hee 41 saatmiş düzenleyeyim mesajları
benim kaç hatırlamıom ki 1 gece uyumamıştım aslında 42 doğru olabilir saat 7.30 dan sonraki gün gece 12.30 a kadar hee 41 saatmiş düzenleyeyim mesajları