Beyler Sonunda Huawei Ideos x5 Aldım Sorularum var :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umay565

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Sonunda Huawei Ideos x5 Aldım Sorularum var :D
Beyler şu android güncellemesi gelecekmi tereddüt ediyorum 2,3 veya 4,0 bide adam akıllı bir oyun varmı böyle 3d hd falan ?

baranselona

baranselona

Üye
Guncelleme sene sonu diye biliyorum oyle duymustum...

Maxicep in android oyunlar bolumune bakabilirsin.

umay565

Üye
    Konu Sahibi
brnsl bu arada teşekkür ederim senin sayende aldım

----------Eklendi @ 21:06:03 ---------- Yazıldı @ 21:05:00 ----------

rnsl bu arada teşekkür ederim senin sayende aldım ve tanıdım bu telefonu .

baranselona

baranselona

Üye
brnsl bu arada teşekkür ederim senin sayende aldım----------Eklendi @ 21:06:03 ---------- Yazıldı @ 21:05:00 ---------- rnsl bu arada teşekkür ederim senin sayende aldım ve tanıdım bu telefonu .
Onemli degil kardes emin ol cok memnun kalacaksin... Sorularin olursa pm den sorabilirsin bu aralar bilgisayari acmasamda telefondan yardimci olabilirim... Zaten x5 bilgisayari aratmiyor:)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

coacoa

Üye
hayırlı olsun kardesim gün geçtikce telefonun özelliklerini görünce doğru karar verdiğini anlıcaksın.. oyun program ihtiyacın varsa söyle bulmaya çalışırım :D
benim sana tavsiyem ps emu yükle ps oyunlarını oyna kasma yok

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

61semih

61semih

Üye
2,3 guncellemesı gelen her telefona 4.0 da uyumlu olacak dıye acıklamıslar donanımhaberde okuduguma gore.
tabı bu fırmaların kendı dagıtıcılarındanmı (kıes vb)yoksa xpda gbı forumlardanmı olur bılemıyorum
bende beklemedeyım 4.0 super ;)

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş tecrübelerinizi paylaşında bizim de bilgimiz olsun, bakarsın alırız bizde ...

baranselona

baranselona

Üye
Ideos x5 in stock rom u huawei nin sitesinden yayinlandigina gore heralde oda sitede yayinlanir diye dusunuyorum...

mstf_l

mstf_l

Üye
hayırlı olsun kardes umarim dus kiriklıgına ugramadıgın bir telefon olur

nalcam22

nalcam22

Üye
kaca aldn fyatı ötv ıle nekadar olmuş

umay565

Üye
    Konu Sahibi
600 tlye aldım . bu arada teşekkür ederim . Biri bana şu ROM , ROOT falan nedir bunlar bide diyelim 2,3 geldi nasıl günceliceğim . Telefondan çok memnunum almadan önce duyduğum ses sıkıntıları falan yok . Çoğu oyunu kaldırıyor pes 2011 bide gangsta mı ne öyle bir oyunu deneme şansı buldum . Brnsl bişi daha sorucam şu prince of persia , iron man 2 ve buble bilmemne var onlaarı nsaol kaldırıcam . bişi daha var ps emulatoru nedir arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt