Yardım Beyler s6 antutuda tosladı bu ne la :D

Konu Sahibi
Beyler s6 antutuda tosladı bu ne la :D

Beyler yeni bi güncelleme gldi yaptım ram boşluğu ve şarj iyi gidiyo ama antududa 45kya düştü güncellemeden önce 64k alıyodu ve şuan vegas gangstarı very high da oynayamıyorum...

Antutu_hack.exe durdurulmuş olabilir yeniden başlat

Tepkiler: avast ve tifazcik
Antutuyu boşver önemli olan şuan senin vegas gangsterini veriy highda oynayamaman

Bu testler saçma bence. Eğer telefon senin istediğini verebiliyorsa, bu veriler boş...

Enes

Üye
hiç bir telefonuma şu zımbırtıyı kurup skoruna bakmadım sonuç olarak telefon benim kullanımımı karşılıyorsa iyidir

Tepkiler: KAYIP-ADAM ve SeeTake
eğer üst üste testler yaparsan veya rami temizlemeden işlemci soğumadan bu testleri yaparsanız puan yarıya kadar düşebiliyor

Tepkiler: KAYIP-ADAM
Onceden skor yuksek cikiyordu ama performansi o kadar iyi degildi son guncellemelerle cihaz cok iyi durumda ve skor düşük çıkıyor demekki skora takılmamak lazım
eğer üst üste testler yaparsan veya rami temizlemeden işlemci soğumadan bu testleri yaparsanız puan yarıya kadar düşebiliyor

Ben dedigin gibide yaptim degisen birsey olmuyor

Tepkiler: SeeTake
Cihaz uyuyor olmasın arılar bile sabah saatlerinde baygın oluyor güncelleme den sonra bayılmıştır.
bir hafta sonra 65 lere çıkar.

antutu testini yeniden yap durduruldu hatası vermiş olabilir .ben 64.770 puan alıyorum

ben 3 kere üst üste yaptım puan her testten sonra 5000 puan düşüyor

Tepkiler: hikmet366
Hata raporunda S6 yok bu hata değil ozaman

Baslangicta durduruldu diyor.
Daha eski bir apk yukledim bu seferde oyun datayi gormuyor. Yeniden data indiriyor simdi bakalim sonuc ne olacak.
5 gb lik test umarim calisir

Tepkiler: ilyas_0177
Baslangicta durduruldu diyor.
Daha eski bir apk yukledim bu seferde oyun datayi gormuyor. Yeniden data indiriyor simdi bakalim sonuc ne olacak.
5 gb lik test umarim calisir
Zamanın varsa yedek alıp wipe data reset at istersen sistem şişmiş te olabilir

Sadece bu oyun icin boyle birsey yapmam, ama ilgisi oldugunuda sanmiyorum cihazda sistem şişmesini isaret edecek herhangi bir olgu yok. Oyunla ilgili bir sorun belliki oyuna gelecek guncellemelerle duzelecektir.
1.9 surumundede calismadi bosa 5gb harcadik

Sorun oyundaymis dedigim gibi interneti kapatinca calisti.

Çoktan reset atmış tım sorunu bulamamak beni cıldırtmıştı şimdi
hani desenki 64bit olduğu için desteği yok benim cihazda acmazdı ama saat gibi işliyor
interneti kapatınca çalışması biraz tuhaf değilmi? Modlu olsa normal neyse çalıştıysa gerisi önemli değil