Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler kuş alcam bi bakarmisijiz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hardal00
Üye
Konu Sahibi
Beyler kuş alcam bi bakarmisijiz
Beyler kuş alıcam fakat hem konuşma hemde görsel güzel bi kuş alcam bütçe 80liraya kadar sizce ne alırım ve yavru olduğunu nasıl anlarım
Mad EagLe
Üye
papağan al derim ama bütçeye kafes falanda dahilse sıkıntı.
Türk-X
Üye
Kanarya bulabilirsin
hardal00
Üye
Konu Sahibi
Hocam cennet papagani aldim ve suan sabirsiz oldugum icin birqz yikildim hic tepki yok kusta
Shaunx
Üye
Klasik muhabbet kusu alip gecseydin hocam
mehmet233599233
Üye
usta benim tavsiyem show jumbo yavru al çok iyi konuşur onlar yavru al ki alıştırman açısındanda iyi olur senn için
hardal00
Üye
Konu Sahibi
Hocam dogru soyluyon valla pet sho ppl a geri vercem kactan alir acaba
Nokia N900
Üye
Daha önce besledıgım bir papağan türü, neşeli ve çok rahatsız edici ötüşleri vardır. ufak tefek göründülerine karşın cok hareketlidir ve konuşamazlar. Hayvan ın üstüne fazla gitme, muhakkak ilerki zamanlarda onu kafese bagımlı kılma,evin uygun bır yerınde onu serbest bırakabılırsın, zorla kafese sokmaya calışma ve onu korkutma, o istedıgı zaman yuvasına girecektir. maydanoz sapını cok severler. marul vs. arada onlar için üretilmiş krakerle onu ödüllendirebilirsin, balkona çıkar hava alsın, banyoluk al yazın sıcaklarda yıkansın, çünki yıkanmayı da cok severler. ceyranda bırakma, gece olunca mümkünse sessiz bır yerde ört kafesın üstünü uyusun, ve... Allah Analı Babalı büyütsün
haydaravısyon
Üye
Saka kuşu ülkemizden kaçırılıp yurt dışında pazarlanıyor doğada sürü halinde yaşayanları var
petshop satılanlarıda var