Beyler kuş alcam bi bakarmisijiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Beyler kuş alcam bi bakarmisijiz
Beyler kuş alıcam fakat hem konuşma hemde görsel güzel bi kuş alcam bütçe 80liraya kadar sizce ne alırım ve yavru olduğunu nasıl anlarım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
papağan al derim ama bütçeye kafes falanda dahilse sıkıntı.

Türk-X

Türk-X

Üye
Kanarya bulabilirsin

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cennet papagani aldim ve suan sabirsiz oldugum icin birqz yikildim hic tepki yok kusta

Shaunx

Shaunx

Üye
Klasik muhabbet kusu alip gecseydin hocam

mehmet233599233

Üye
usta benim tavsiyem show jumbo yavru al çok iyi konuşur onlar yavru al ki alıştırman açısındanda iyi olur senn için :)

hardal00

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dogru soyluyon valla pet sho ppl a geri vercem kactan alir acaba

Nokia N900

Nokia N900

Üye
Daha önce besledıgım bir papağan türü, neşeli ve çok rahatsız edici ötüşleri vardır. ufak tefek göründülerine karşın cok hareketlidir ve konuşamazlar. Hayvan ın üstüne fazla gitme, muhakkak ilerki zamanlarda onu kafese bagımlı kılma,evin uygun bır yerınde onu serbest bırakabılırsın, zorla kafese sokmaya calışma ve onu korkutma, o istedıgı zaman yuvasına girecektir. maydanoz sapını cok severler. marul vs. arada onlar için üretilmiş krakerle onu ödüllendirebilirsin, balkona çıkar hava alsın, banyoluk al yazın sıcaklarda yıkansın, çünki yıkanmayı da cok severler. ceyranda bırakma, gece olunca mümkünse sessiz bır yerde ört kafesın üstünü uyusun, ve... Allah Analı Babalı büyütsün :oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Saka kuşu ülkemizden kaçırılıp yurt dışında pazarlanıyor doğada sürü halinde yaşayanları var
petshop satılanlarıda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt