beyler karar veremedim ne yapmalıyım LÜTFREN YARDIM EDİNNNNNNNN!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mcan_92

mcan_92

Üye
    Konu Sahibi
beyler karar veremedim ne yapmalıyım LÜTFREN YARDIM EDİNNNNNNNN!!!!!!!!
BEN n73me almayı düşünüyorum ama bazıları yavaş falan diyorlar bazıları da şiddetle öneriyorlar BEN cok araştırdım ve size de danışmaya karar verdim ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin... kararsız kaldım telefonu müzik kamera ve oyun için alıyorum ne yapmalıyım..:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

ouzqan

ouzqan

Üye
yawaş diye vaz geçme bende de war !!! o kadar da olsun git al ya

dada21

dada21

Üye
bence de al

guest1212

guest1212

Üye
n73 üm yok ama çok fazla n73 kullandım sayısı yaklasık 20-30 vardır tek tek herşeyine kadar baktım hepsinin ve kesinlikle almanı tavsiye ediyorum:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
al al al al al arkadasında var hiç yavas falan degıl normal 6600 gibi işte

guest1212

guest1212

Üye
6600 hızlı mı????? yoksa benimkindemi problem var?????

erfc20

erfc20

Üye
bende al derimde nasıl yavas anlamadım normal hızında bir telefon iste :D

mami24

mami24

Üye
al al al ama n73 düz al bende düz var iyikide diyorum me ye 100 tl daha fazla vermemişim

tek fark bence renk ve tuş o nada 100 tl verme düz n73 al

cadimm

cadimm

Üye
Bencede al Bwen Kullanıyorum İLk Çıktığında Almıştım Bende ÇOK Çok iyi :) Bende Şiddetle Almanı Tavsiye Ediyorum..:D

_KadirşinaS_

Üye
Arkadaşım ve bu gibi konularda tavsiye isteyen diğer arkadaşlar, telefondan ne beklediğinizi daha ayrıntılı olarak yazarsanız daha isabetli cevaplar alırsınız.(Sadece bu arkadaşı kastetmiyorum; kendisi zaten ne için istediğini açıklamış)

Bu uyarıdan sonra şunu söyleyebilirim. Özellikle yavaşlık konusunda haklılık payı vardır ama kıyaslama yanlış yapılmamalı.Eğer n73 veya n73 ME'yi 6300'a göre kıyaslarsan tabiki yavaş kalır. Sonuçta n73 teki işletim sistemi (s60) symbian, 6300 daki (s40) sisteminden daha kapsamlı.Doğal olarak biraz yavaş kalabilir.

Fakat n73 ü kendi kategorisindeki diğer cihazlarla (n82,n95,n80 vs.vs.) kıyaslarsan o kadar da yavaş olmadığını görürsün.

Sonuç olarak iki telefonun karakteristik özelliklerini şöyle sıralayabilirim.

N73 ME:
-Daha iyi ses kalitesi
-Symbian işletim sistemi
-Daha iyi kamera ve led flaş
-Biraz karizma duruşu da yok değil.

6300:
-Daha hafif ve ince
-Daha kolay anlaşılır cihaz
-Daha düşük kalitede kamera
-Genel itibariyle kullanışlı
-Siyah kapaklısı da en az N73 ME kadar karizma.

Ama senin yazdıklarında N73 ME daha ağır basıyor gördüğüm kadarıyla. Ve beklentilerine vereceği cevaplarla, nispeten yavaş kalma durumunu fazlasıyla telafi eder. Bence de N73 ME al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt