Beyler Çok Az Kaldı Jailbreak (saat 15.30) ÇIKTI!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Çok Az Kaldı Jailbreak (saat 15.30) ÇIKTI!!
Saat 15.30 da jailbreak absinthe 2.0 çıkıo beyler dört gözle bekliyoruzz

• Beğen
Tepkiler: eraycoskun

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
ya beyler şuan yabancı ülkelerde çıkmışsa yabancı bi siteden alamzmıyız? daha 1 saat var

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
son 10 dk :DD ayyyyyyyyyyyyy ufff hadi lannn çık artık

---------- Eklendi @ 15:22:24 ---------- Yazıldı @ 15:20:10 ----------

arkadaşlar bişi sorcam ben şuan ipad 3 den jailbreakme ye girdim burda çıktığı gibi jailbreakmede de çıkacakmı çünkü burdan (ipadden) hiç uraşmadan yapabilirim.

unwicked

Üye
arkadaslar.jailbreak ın su sorunu var tethered olanında ıphone kapandıgı zaman acılmıyor.suankı cıkıcak olanda bu sorunlar gıderılmıs olarakmı cıkıcak bılgı verırsenız cok sevınırım.iphone surumu bende 5.1.

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım galiba absinthe 2.0 dan hemen sonra 2.1 de çıkmış öle diyolar bi bak istersen araştır

Node

Node

Üye
absinthe 2.1 ile iPhone 4s 5.1.1 jb yaptım Cydia yüklendi ancak dışarıdan uygulama yükleyemiyorum.

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım manyakmısın installous olmadn nası yapcan .d... cydia dan da installous u yuklicen cydia ya gir aşağıdan sources e tıkla sağ üst köşeden edit de sol üst ten add a tıkla
yaz orda siyah ekranda bişiler dolcak done yazcak ve hackulo oraya çikcak sonra ona gir aşağı in biraz orda zaten installous 4 ü görürsün. bi teşekkür yeter .d

• Beğen
Tepkiler: Node
Node

Node

Üye
İphone 4s 5.1.1 JB den sonra iBluetooth ve iBluenova maalesef çalışmıyor. Acaba bu programların çalışan bir alternatifi var mıdır?

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
yok galiba ama sen bi araştır

yusa1234

Üye
arkadaşlar ben iphone 4 s almıstım abd den.onu jailbreak yaptımmı bilmiyorum.bu verilen programı indirdim sonra iphone u pc ye bagladım .programı actım.ve jailbreak yazısına tıkladım.sonra sayac ilerlerdi.ve telefon kapanıp acıldı.sonra cydia ikonu cıktı ona bastım.bi ingilizce bişeyler yazıyo altındada user/ hacker /devolaper secenekleri cıktı simdi ne yapmam laazım yardımcı olursanız sevinirim..:(( simdiden teşekkürler....

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
heh şimdi ne yapcağını anlatıom kardeş bi dk wcye gidem gelem :D

- - - Eklendi - - -

şimdi ilk önce cydia yı aç alt taraftan sources e tıkla sonra sağ üst köşeden edit e tıkla sonra sol üstten add a tıkla oraya yaz oraya bunu eklicek done yazcak o siyah pencere kendiliğnden kapanmassa cancel diyebilirsin (ama dikkat done yazdıktan sonra) şimdi oraya eklenen hackulo ya gir bir sürü şey çıkcak biraz aşağı in orda installous 4 ü görcen onu yükledinmi ister pc üzerinden ipa uzantıli oyunları istersen direk installoustan indirerek yükleyebilirsin...

bir teşekkür yeter...

karchek

Üye
Selam,
absinthejailbreak web sitesinden download linkleri açılmıyor.ipad2 5.1.1 için bir türlü indiremedim.yardım lütfeen.

cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
bendede aynı şey oluodu dns ayarlarını değiştir 8.8.8.8 / 8.8.4.4 yap bu sitede var

ferat_1127

Üye
sevgili arkadaşım cahilliğimi mazur gör.uygulamaları installous 4ten mi indireceğiz?

akula

akula

Üye
kim hortlattı konuyu ya :off: sazan gibi düştüm sonradan farkına vardım tarihlerin

Samet.25

hadi hayırlı olsun bekleyenlere

akula

akula

Üye
inşallah yoksa telefonu satıcam sıkoıcı oldu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt