Saat Apple'ın yeni akıllı saati, iPhone 7 etkinliğinde tanıtılabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni akıllı saati, iPhone 7 etkinliğinde tanıtılabilir
Apple için büyük güne oldukça az bir zaman kaldı. İki gün sonra 7 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek olan Apple, merakla beklenen yeni cihazlarını tanıtacak ve bu cihazlar arasında en önemlileri ise firmanın yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki akıllı telefon modelleri olacak. Bilindiği üzere firmanın en büyük gelir kalemi iPhone akıllı telefon modelleri olmakta.



Ayrıca henüz kesin olmasa da Apple'ın farklı cihaz duyuruları da gerçekleştirebileceği ifade edilmekte. Teknoloji devi firma, geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında benzer bir etkinlikte ilk akıllı saat modeli olarakApple Watch'ı duyurmuştu. Bu cihazın satışa sunulması ise biraz gecikirken, Apple Watch 2015 Nisan ayı itibari ile satışa sunulmuştu.

Apple Watch'ın yeni nesil temsilcisi, firma tarafından geliştiriliyor ve her sene cihazlarının yeni temsilcilerini sunmaya alışkın olan firmanın bu cihazının halefi modelini sunmaması ise garip karşılanabilir.

Henüz Apple Watch 2 adı ile firmanın yeni akıllı saati gün yüzüne çıkmış değil, ancak çok yakında bu durum değişebilir. Gelen bilgilere göre Apple, 7 Eylül tarihindeki bu yeni etkinliğinde Apple Watch 2olarak ikinci nesil akıllı saatini resmi olarak duyurabilir.

Yeni akıllı saat, eski versiyona göre daha güçlü işlemci, daha dayanıklı yapı, daha yüksek kapasite batarya, suya daha dayanıklı tasarım ile gelecek.
Apple'ın yeni akıllı saati, iPhone 7 etkinliğinde tanıtılabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt