Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler bi sorunum var
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzk582
Üye
Konu Sahibi
beyler bi sorunum var
şimdi bende n8 var bütün uygulamalarım E:depo hafızasına yüklü . şimdi telefona Soft format yani (fabrika ayarlarına geri dön diyerek)format atsam uygulamalar gider mi gitmemesi için ovi suite den yedeğini alıp yapsam olur mu
engin_erg
Üye
fabrika ayarlarına döndüğünde uygulamalar silinmez hatta hard format dedikleri bişi vardı telefonun kamera+alt ses tuşu+menü+kapama tuşuna basılı tutunca hard format atıyormuş ben denedim uygulamalar yine silinmedi bazıları hariç birde ovi store oda siliniyor asıl hard format ise telefonu hatsız moda almalısın hat aktif iken *#7370# yapamıyorsun bu nedenle hatsız moda almalısın 7370 yapmak için fakat 7370 yaparsan herşeyin silinir. sen soft demişsin ben tüm çeşitlerine girdim valla telefonda kasılmalar falan yaşıyorsan reset tuşuna 8 saniye basılı tut telefon 3 defa titreyecek o zaman rahatlıyor tel (sadece kendi uyguladıklarım ve gördüklerimden bahsettim) bu arada tuşlarla yapılan format şeklini önermiyorum çünkü ovi store siliniyor ve çok uğraştırıyor bilgin olsun
oguzk582
Üye
Konu Sahibi
fabrika ayarlarına geri dön dediğimde neler oluyo telefon az da olsa rahatlar mı?