ModX
Moderator
Tmm .s.solsun iPhone daha havalı bikerem![]()
Tmm .s.solsun iPhone daha havalı bikerem![]()
WeChat çalışıyor mu halen merak ettimde, destek devam ediyor mu ?Nokia X2-00 alın halen Wp , google map vs çalıştırıyor
Ama diğerleri şu an iphoneu taklit ediyorNokia X2-00 alın halen Wp , google map vs çalıştırıyor . Üstüne bir de OTG desteği var . Yazılımsal destekte benden . ( Nokia' yı tebrik ediyorum tuşlu telefona bile OTG özelliğini eklemeyi sene 2010 da düşünmesi kaliteli kafa yapısına sahip üretici olduğunu gösteriyor. ) İphone da tasarım kıtlığı var . Bence piyasa dış görünüş bakımdan 3 İpione çıktı . 1den 5 kadar , 6dan 8 e kadar , en son çıkan 10 .
Yan sanayi galiba
Beyler yeni aldığım telefonun reklamlarında youtube ye filan gireceği yazıyordu ama bana gelende youtube apk sı bile kurulmuyor sorun ne olabilir
Not: Ek olarak kamera menülerde hiç yok![]()

Orijinal çin malıYan sanayi galiba
Alman olması lazım. Ama diğer çevre donanımları çin malı olabilir.Orijinal çin malı
Alman mı?Alman olması lazım. Ama diğer çevre donanımları çin malı olabilir.
Alman değil Hungar olması lazım tam hatırlayamadımAlman mı?

Mesela ben alırımAlman değil Hungar olması lazım tam hatırlayamadım![]()

Hayırlı olsun 1100 tavsiye ederimMesela ben alırım![]()

En iyisi benim telefon alayı çöpHayırlı olsun 1100 tavsiye ederim![]()
Sony Ericsson GH688 şarjı pek gitmiyordu bu aletinEn iyisi benim telefon alayı çöp

Bastım amino asidi taş gibi olduSony Ericsson GH688 şarjı pek gitmiyordu bu aletin![]()
Verdim kutsalı diyorsunBastım amino asidi taş gibi oldu

Hem de ne biçimVerdim kutsalı diyorsun![]()

HayırWeChat çalışıyor mu halen merak ettimde, destek devam ediyor mu ?
Kendilerini tasarım yapamayacak kadar aciz görüyorlarAma diğerleri şu an iphoneu taklit ediyor
Aslında her marka kendi işletim sistemini yapsa çok daha iyi olur hem özgün hem kaliteli olurHayır
Kendilerini tasarım yapamayacak kadar aciz görüyorlar