beyler acil yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

veysbaba

veysbaba

Üye
    Konu Sahibi
beyler acil yardım edermisiniz
qt component bileşeni hatası alıyorum sürekli forumdaki tüm qtleri yükledim kaldırdım gene yükledim tık yok gene aynı hatalar yardım ederseniz sevinirim

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Format atıp tekrar yükle olmazsa yazılımı tekrar yükle Birde bu hatayı ne yaparken alıyorsun

veysbaba

veysbaba

Üye
    Konu Sahibi
şöyle diyim türkçeye çevirilen bazı prolar var onları yüklemek istiorum ama qt eksik bileşen hatası alıyorum daaa anlamadıgım neden tekrardan yazılım atayım eksik atmadımki cfwyi???

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
şöyle diyim türkçeye çevirilen bazı prolar var onları yüklemek istiorum ama qt eksik bileşen hatası alıyorum daaa anlamadıgım neden tekrardan yazılım atayım eksik atmadımki cfwyi???

yanlis anladin onunla ilgisi yok belkicfw atarken e hafizasini bicimlendlrmediysen ve ya benzeri bir sorun olmusa diye soyledim birde qt yi sorunsuzmu kurmustun cfw ye qt yi kurarken cfw ler genelde hata verir qt yi kurarken

veysbaba

veysbaba

Üye
    Konu Sahibi
anladım sanmıyorum ama bugn bi bakıcam tekrardan fw atıp biçimledirip kurmayı deneyecem umarım sorun olmaz bu arda qt sorunsuz kurulmustu anlamadım bende eror hatısı veriyo sende link varmı qt ve bileşenleri tek partt indirecegin link ?

marist

marist

Üye
Bunu dene isterSen :

• Beğen
Tepkiler: hasan.47

Üst Alt