Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler 1milyar bütçem var blackberry bold 9780 yada 9360 mı yoksa xperia neo mu önerirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qharisma
Üye
Konu Sahibi
beyler 1milyar bütçem var blackberry bold 9780 yada 9360 mı yoksa xperia neo mu önerirsiniz
beyler 3telefon arasında kaldım hangisini önerirsiniz blackberry ilk tercihimdir
fnldstntn
Üye
Ne amaçla kullanacaksın ???
Bence ilk bakışta neo
qharisma
Üye
Konu Sahibi
şimdi bana ilk olarak bbm lazım en önemlisi o ama oyun oynamaya gelincede oyunsuzda olmaz
Blackberrylerde ikisi bir arada olmuyor malesef. Bbm kesin şartsa 9780, Değilse xperia neo v.
61semih
Üye
neo v.
rım ın ne olacagı bellı degıl
kaldıkı o ufacık ekranda ınternette dolaşmak zor olmazmı,eh oyun uygulamada android marketın yanında cüce kalır
heralde tek albenısı tvdekı unlulerın elınde olan bır telefona sahıp olmak
Silinen Üye 392151
Kapalı Hesap
bende bunların arasında kaldım 9360da şarj problemi varmış galiba. kullananlar bu konuyla ilgili bilgi verebilirmi ?
bilaldemir34
Üye
Blackberry neymis ya w al yada biraz daha para koyup s3 mini al blackberry o kadar parayi hak etmiyor
Furkan Emekli
Üye
Bana kalırsa Üzerine biraz daha koyup S III veya Lumia 920 alabilirsin eğer bu fiyata alacaksan Galaxy S II al bence.Yok ille de bu üçünden biri ise Neo V al.
1 milyar mıııııı 1 milyar eskinin parasıyla koca kamyon dolusu para demek hacıı / şakayı geçelim üzerine koyma şansın varsa biraz bekle Lumia 920 al, yoksa Samsung GS2,HTC One S olabilir illa bunlardan biri dersen ki Neo V derim iyi forumlar
Bana kalırsa Üzerine biraz daha koyup S III veya Lumia 920 alabilirsin eğer bu fiyata alacaksan Galaxy S II al bence.Yok ille de bu üçünden biri ise Neo V al.