Beyaz Renkli ve 2 GB RAM'li LG Optimus LTE2, Güney Kore'de Resmiyet Kazandı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Renkli ve 2 GB RAM'li LG Optimus LTE2, Güney Kore'de Resmiyet Kazandı...

İlk fotoğrafı geride bıraktığımız mayıs ayında internete sızdırılan LG Optimus LTE2'nin beyaz renkli versiyonu, Güney Kore'de resmiyet kazandı.

LG Mobile'ın üst düzey akıllı telefonları arasında yer alan Optimus LTE2, 28 nm üretim teknolojisiyle geliştirilen ve 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 platformu, Adreno 225 grafik birimi, 2 GB RAM, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi, 4.7-inç boyutunda ve 720p çözünürlüğünde True HD IPS ekran, HD video kaydı yapabilen 8 MP kamera, 2150 mAh batarya gibi teknik özelliklere ev sahipliği yapıyor.

LG Mobile, beyaz renkli Optimus LTE2'nin fiyatı 800 Dolar...

• Beğen
Tepkiler: technoshark ve Cihanî Sultan

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
pahalı gibi.

sataer

Üye
yuh fiyata bak lg nin televizyonu bile etmez o kadar saçmalamış lg neyine güveniyor çözemedim

CorbyW

CorbyW

Üye
Tasarım olarak Sony, bu firmaya dava açsa kazanma olasılığı %90 şahsen. Kasa tasarımı Xperia serisinin aynısı, orta tuşta galaxy serisinden fırlamış gibi. :D

sataer

Üye
Sony de n9 dan çaldı zaten sıkıntı yok ama lg nin hiçbi telefonu bu kadar para etmez kendini apple sanıyor.

CorbyW

CorbyW

Üye
Sony de n9 dan çaldı zaten sıkıntı yok ama lg nin hiçbi telefonu bu kadar para etmez kendini apple sanıyor.

Ego tatmin etme denemeleri vol. 1 :D

Bak bakalım ikisinin kasaları aynı mı?

sataer

Üye
xperia nın alt tarafı kes bakalım benziyor mu

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ego tatmin etme denemeleri vol. 1 :D

Bak bakalım ikisinin kasaları aynı mı?

Xperia ile LGnin modelindeki benzerlikten daha fazlası var.Ayrıca fiziksel tuşların altındaki kısmı kesersen daha çok benzediğini anlarsın.Blrebir çalması imkansız zaten direk davalık olur ama buna benzer tasarımı nokia moda yaptı.

bu arada LGnin telefonun ortadaki tuşu Galaxy serlsindekinin aynısı :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
4 sene sonra 4 GB ramli telefonlar çıkar o zaman onlardan alırım :halay3: Şimdilik 512 MB RAM bana yetiyor :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tasarım olarak Sony, bu firmaya dava açsa kazanma olasılığı %90 şahsen. Kasa tasarımı Xperia serisinin aynısı, orta tuşta galaxy serisinden fırlamış gibi. :D

Öyle gibi.:D

- - - Eklendi - - -

Öyle gibi.:D

technoshark

technoshark

Üye
bu saaten sonra tasarım olarak farklılık beklemek zaten saçmalık olur, hepsi birbirinden görme birşeyler yapıyorlar nede olsa..
800 dolar denilen fiyatı ise o kadarda cazip gelmedi ancak belki fiyatı düşebilir diye umut ediyorum :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
4 sene sonra 4 GB ramli telefonlar çıkar o zaman onlardan alırım :halay3: Şimdilik 512 MB RAM bana yetiyor :tebessüm:
Furkan Abi bizim bir arkadaş var o da bir türlü telefon alamıyor :) Adamın 2500 TL parası var ve her sene diyor ki seneye yenileri çıkar diyor..Adam Gs3 bile almadı 4 ü çıkar onu alırım diye :) Sen de o hesap yani :)

Bu arada benim şu ana kadar gördüğüm en güzel tasarımlı LG telefon ama biraz fiyatı fazla..LG kendini ne sanıyor anlamış değilim :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hocam şu an çoğu kişinin bilgisayarında 2 gb ram yok :D telefonda çıktı sonumuz hayır değil :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Furkan Abi bizim bir arkadaş var o da bir türlü telefon alamıyor :) Adamın 2500 TL parası var ve her sene diyor ki seneye yenileri çıkar diyor..Adam Gs3 bile almadı 4 ü çıkar onu alırım diye :) Sen de o hesap yani :)

Bu arada benim şu ana kadar gördüğüm en güzel tasarımlı LG telefon ama biraz fiyatı fazla..LG kendini ne sanıyor anlamış değilim :)

Yok ben almam demedim, 4 sene sonrasına kadar elimdeki telefonu kullanmam lazım o yüzden. 5230 3 sene gittiyse hesapla :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...