Dünyanın ilk 2 GB RAM’li telefonu: LG Optimus LTE2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünyanın ilk 2 GB RAM’li telefonu: LG Optimus LTE2

LG
, Optimus LTE2 adını verdiği yeni telefonunu bugün duyurdu. Yüksek çözünürlüklü IPS ekrana ve
2 GB RAM’e sahip olması, LTE2′nin diğer markalardan sıyrılmasını sağlıyor. Android 4.0 işletim sistemini kullanan LG’nin akıllı telefonunun işlemcisi hakkında net bir bilgi bulunmuyor.
LG Optimus LTE2
‘nin dört çekirdekli bir işlemciye ve LTE bağlantı hızına sahip olması bekleniyor. Kablosuz şarj özelliğini de kullanıcılara sunan LTE2′de kullanılan pilin miliamper değeri ise 2150 mAh. LG, bu pilin yüzde 40 oranında daha fazla kullanım ömrü olduğunu söylüyor. LG Optimus LTE2′nin bu ay içinde satışa sunulacağını belirtelim.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

xcolakx

Üye
Optimus black ten sonra budahada lg almam !

waycell

waycell

Üye
bende lg 3d kullanıyorum hayalet çağrıydı geç gelen yazılım desteği derken lg ye tövbeliyim bırakın 2 yi 22 mg ram olsa nafile

oylum61

Üye
bende lg 3d kullanıyorum hayalet çağrıydı geç gelen yazılım desteği derken lg ye tövbeliyim bırakın 2 yi 22 mg ram olsa nafile
normaldir geç gelmesi bütün yazılım elemanlarını değiştirdi.. Sen asıl bundan sonra gör lg yi..

technoshark

technoshark

Üye
Yazılımın geç gelmesini o kadar dert etmiyorum İCS gelsin en kısa zamanda gerisi hikaye :) fazla güncelleme istemiyorum :D

Black kullanıyorum ama Optimus 2X bulursam alacağım :)

place3461

place3461

Üye
Yazılımın geç gelmesini o kadar dert etmiyorum İCS gelsin en kısa zamanda gerisi hikaye :) fazla güncelleme istemiyorum :D

Black kullanıyorum ama Optimus 2X bulursam alacağım :)

black neyine yetmiyor bence süper black:)

Türe

Türe

Üye
Tamam öncekiler kalitesizdi fakat 2012'den itibaren Lg güzel cihazlar üretiyor. Göreceksiniz :oke:

denizci35

denizci35

Üye
bencede telefon şu haliyle bile güzel eskiden süperdi:) ama teknolojiye yetişmek imkansız 2gb ram bu telefonu aşmasaydım belkide onu alırdım ne diyelim kısmet hiç ksma olmaz telefonda gerçi bundada yokta gereken ayarları yaparsan ama 2gb ram ayar yapmana gerek yok o haliyle bile yeter . birde ben şimdi kablosuz şarjlı telefonları duydum onlarıda merak ediyorum acaba güneş enerjili mi!

xcolakx

Üye
neyine mi yetmiyor ? nova ekran diyorlar ya hani süper falan filan böyle bisey yok amoled bin kat daha iyi . Ayrıca ekran cam degil plastik dokunma zevki vermiyor

- - - Eklendi - - -

LG nin tek konuda hakkını yemiyim TASARIM özellkle 2012 deki TEL. larda

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
neyine mi yetmiyor ? nova ekran diyorlar ya hani süper falan filan böyle bisey yok amoled bin kat daha iyi . Ayrıca ekran cam degil plastik dokunma zevki vermiyor

- - - Eklendi - - -

LG nin tek konuda hakkını yemiyim TASARIM özellkle 2012 deki TEL. larda

nova kullanmadigin icin farki bilemessin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...