Betternet Premium VPN Proxy v3.8.6 build 3861 [Unlocked]

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Betternet Premium VPN Proxy v3.8.6 build 3861 [Unlocked]
Betternet Premium VPN uygulaması ile internet ortamında yasaklı olarak bulunan bütün sitelere hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

What’s New
– UI improvements
– Bug fixes

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: köprülü ve atd54

turkishield

turkishield

Üye
teşekkürler yalnız bir şikayetim olacaktı. kardeş şu linkleri adam akıllı yerlere upload etseniz daha güzel olmaz mı ne dersiniz yine siz iyisini bilirsiniz de. hiç bilinmedik yerlere yüklüyorsunuz dosyaları. yükle bir mediafire olsun mega olsun zippyshare olsun cloudmail.ru olsun google drive olsun. adam akıllı binlerce reklam linki açılmadan tek tıkta hızlı bir şekilde indirelim. burada bir programı görüyorum hiç tıklamadan direkt googleda aratıp başka sitelerde indiriyorum artık haberiniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: veliahht01
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
teşekkürler yalnız bir şikayetim olacaktı. kardeş şu linkleri adam akıllı yerlere upload etseniz daha güzel olmaz mı ne dersiniz yine siz iyisini bilirsiniz de. hiç bilinmedik yerlere yüklüyorsunuz dosyaları. yükle bir mediafire olsun mega olsun zippyshare olsun cloudmail.ru olsun google drive olsun. adam akıllı binlerce reklam linki açılmadan tek tıkta hızlı bir şekilde indirelim. burada bir programı görüyorum hiç tıklamadan direkt googleda aratıp başka sitelerde indiriyorum artık haberiniz olsun.
Dosya uploadı ben yapmıyorum :)
Türkiye şartlarında upload yapılacak iyi bir internet yok neredeyse :)

• Beğen
Tepkiler: polestar7919
polestar7919

polestar7919

Üye
Kardeşim iyi hoş demişsin de bu arkadaşlar emek harcayıp bizler için programlar yüklüyorlar sizin burda programın adını alıp başka sitelerden indirmeniz bence hoş bir davranış değil lütfen biraz emeğe saygı.

turkishield

turkishield

Üye
Kardeşim iyi hoş demişsin de bu arkadaşlar emek harcayıp bizler için programlar yüklüyorlar sizin burda programın adını alıp başka sitelerden indirmeniz bence hoş bir davranış değil lütfen biraz emeğe saygı.
kardeş bir dosyayı indirmek için kırk takla attığım yerden dosya indirmem ben bunun emekle ilgisi yok. ha illa reklam tıkı lazımsa da, adam akıllı sitelere upload edilsin o da bir tane bc.vc linkine bağlansın yeterli.

Üst Alt