Beşiktaş'ı bekleyen felaket senaryosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'ı bekleyen felaket senaryosu


[h=2]Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, başkan Yıldırım Demirören'e sert eleştiriler yöneltti.[/h]

Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, başkan Yıldırım Demirören'e sert eleştiriler yöneltti, siyah beyazlı kulübün geleceğinin karanlık olduğunu söyledi..


Asbaşkanlığı döneminde Türkiye'deki tüm derneklere büyük ilgi gösteren Beşiktaş Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan bu ilgiyi görev süresi dolduktan sonra da sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Güney Ege'de faliyet gösteren 12 Beşiktaş Derneği'nİ İstanbul'a davet ederek sorunlarını dinleyen Erdoğan, bugün de Balıkesir'e geçerek Güney Marmara'daki Beşiktaş Dernekleri ile biraraya geldi.
Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği ile biraraya gelen ve Balıkesir Ticaret Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Beşiktaş'ın Sorunları' konferansında konuşan Erdoğan çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BEŞİKTAŞ'IN GELİRLERİ BORÇLARIN FAİZİNİ BİLE KARŞILAMIYOR"
"Beşiktaş'ın borcu 400 milyon TL'yi çoktan aşmış durumda. Buna mukabil tüm gelirler de temdit altında. Üzülerek belirtiyorum ki gelirlerin toplamı mevcut borçların faizlerini bile karşılamakta yetersiz kalıyor. UEFA'nın gelir gider kontrollerini arttırdığı bir dönemde bu olaylar medyaya çok fazla yansımasa da denetimler camiamızı tehdit edecek aşama."

"BEŞİKTAŞ'IN SONU MAALESEF KAYYUMDUR"
"Maalesef Beşiktaşımız gelir gider dengesizliği açısından UEFA Denetçilerini bile şaşırtacak rakamlara sahip. Futbol A.Ş. iflas noktasını çoktan aşmış. Hiç istemesem de mali kongrede kulübün sonu kayyumdur. Mevcut yönetim ve başkanın kötü yönetimi ve aşırı borçlanma nedeni ile camia başkan adayı bile çıkaramaz noktaya getirildi."

"DEMİRÖREN'İN KULÜBÜ ALDIĞI GİBİ BIRAKMASI GEREKİR"
"Ben şahsen sayın Demirören'e bırak git demiyorum. Bir yıl içerisinde bu borç çamurunu mümkün mertebe temizlemesini bekliyorum. Kulübü aldığı gibi bırakması gerekiyor ama aldığın gibi bırak diyemiyorum çünkü ortada büyük bir uçurum var. Bir yıl içerisinde bu borç kirliği temizlenmezse yeni yönetim ve başkanlar gelse bile bu yükün altından kalkmaları mümkün değil."

"BIRAK GİT DEMİYORUM, BEŞİKTAŞ'I SOKTUĞUN ÇAMURUN İÇİNDEN ÇIKAR DİYORUM"
"Ancak başkana beni gönderdiniz şimdi ne oldu deme şansı verilmemeli. Enkaz temizlenebildiği kadar temizlenmeli ve Beşiktaş'ı içerisinde bulunduğu bunalımdan kurtarmak isteyenlerin en azından önü açılmalı. Başkana bırak git demek başkanı kurtarmak olur. Ben bırak git demiyorum, Beşiktaş'ı soktuğun çamurdan çıkar diyorum."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
348
juristokrat
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
294
Haydar
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
454
Kingmortall
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
361
Haydar


Üst Alt