Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Krasic rekabeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Krasic rekabeti

Geçtiğimiz sezon Mehmet Topuz transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu sezon hem Ricardo Quaresma hem de Milos Krasic için kapıştığı ortaya çıktı.

Siyah-beyazlıların renklerine bağladığı Quaresma için Fenerbahçe'nin transferin son gününde devreye girdiği, ancak siyah-beyazlıların bu salvoyu savuşturarak Portekizli'yi İstanbul'a getirttiği bildirildi.

MESAJ GÖRÜŞMEDE GELDİ
Beşiktaş yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Madrid'de menajerleriyle yapılan görüşmeleri aşarak, Quaresma ile karşılıklı masaya oturma aşamasına gelince, F.Bahçe devreye girdi. Ali Yıldırım'ın menajer Ahmet Bulut'u arayarak, "Quaresma F.Bahçe'ye olur mu?" diye sordu.

Kaderin cilvesi Ali Yıldırım aradığında Ahmet Bulut, Madrid'de Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte aynı masada çay içiyordu. Rengi atan Bulut arayanı açıklamak zorunda kaldı. F.Bahçe'nin devreye girmesi ve piyasayı kızıştırmasına sinirlenen Serdar Adalı, Fenerbahçe'nin hamlesini bekledi.

F.Bahçe, Krasic ile pazarlıklarını geçtiğimiz hafta ciddiyi seviyeye getirdiğinde ise Adalı, Krasic'in menajeri Dojan'ın telefonunu istetti. Ve "Benle görüşmeden F.Bahçe'ye imza atma. F.Bahçe ne veriyorsa 1 milyon fazlasını veriyorum" dedi.

Bu gelişme üzerine Krasic'in menajerinin Adalı'nın mesajını, Ali Yıldırım'a gösterdiği, Yıldırım'ın bu mesajı görünce çıldırdığı öğrenildi. Adalı'nın da "Centilmence davranmayana bizde centilmence davranmayız. Buyursunlar alsınlar" dediği öğrenildi. Krasic'in akıbeti ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Hkn's

Üye
Fenerbahceye gelir bu adam gelirse
Şampiyonlar liginde oynamak istiyor herşey para degıl :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Galatasaray araya girip alıyormuş :d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
keşke bunu birde bazı kulüp başkanları bilse gerçekten her şey para değil :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
ne fenere nede bjk ye gelmez

Hkn's

Üye
csk gıbı paragoz 1 takımda oldugu surece cok zor ztn

Lacrymosa

Üye
Fenerbahçe ile Beşiktaş benim için de kapışacak mı acaba?

Bu ne ya hergün birisi için birileri kapışıyor?

Türkiye'de ne zaman ahlaklı ve dürüst haber yapmayı ilke edinen haberciler iş yapacak?

Hkn's

Üye
adem sacını sarıya boya uzat
sonrada turk vatandaslıgından cık :) gıt bır kulube ben gurbetcıyım almanyadan geldım de :) kaparlar sen1

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
normalde aralarında yazılı olmayan bir antlaşma var ama bozuluyor bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...