Adalı, Başkana Neden Kırgın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Adalı, Başkana Neden Kırgın?


İŞTE O SÖZLER

“İBRAHİM AKIN’I BEN DEĞİL, ADALI VE ZÜLFİKAROĞLU İSTEDİ.”


Şike soruturmasında gözler 17 Kasım’da açıklanacağı belirtilen savcılık iddianamesine çevrilirken Beşiktaş kanadında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Soruşturma kapsamında tutuklanan Ahmet Ateş ve kaleci Korcan’ın avukatlığını yapan Beşiktaş Kulübü’nün divan ve kongre üyesi Ali Rıza Dizdar, önceki akşam TV8’de katıldığı programda, sık sık ziyaretine gittiği siyah beyazlıların tutuklu yöneticisi Serdal Adalı’nın Başkan Yıldırım Demirören’e kırgın olduğunu aktardı.
28 Ekim Cuma günü “haber1903.com”da çıkan demecinde, “Benim için hem başkan, hem de Cengiz Zülfikaroğlu bitmiştir” diyen ve önceki akşam da TV8’de bu açıklaması teyit edilen Adalı’nın kırgınlığının sebebini öğrenmek için Dizdar’ı arayıp sorduk;
- Serdal Adalı, kendi başkanına ve çok yakın çalışma arkadaşına neden kırgın?

KUPAYI KAYBETSEK TAYFUR GİDECEKTİ


Ali Riza Dizdar, bu kırgınlığın sebebinin, Başkan Demirören’in savcıya verdiği ifadeden kaynaklandığını belirtti ve şunları söyledi:
“Bir ay önce ben, Ahmet Akpınar, Savaş Adalet, Nail Gönenli, Ömer Durak avukat olarak Savcı Mehmet Berk’in yanına gittik. Savcı Berk, birden ayağa kalktı ve ‘Sizin başkanınız buraya geldi. İbrahim Akın’ın transferinden haberim yok. Çünkü o özel yaşantısına dikkat etmeyen bir futbolcu. Ben onu transfer etmek istemedim. Ancak transfer komitesinin başında Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu var. Transfer yetkisi onlardaydı. Ben muhalefet oldum. Kupa finalini kaybetmiş olsaydık Tayfur Havutçu’nun görevine son verecektik” dedi.
“Başkan bu ifadeyi savcıya düşünmeden vermiş. Bu dik bir duruş değil. Serdal Adalı’nın başkana kırgınlığının nedeni bu ifade.” Bu arada Beşiktaş yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu ve Ahmet Akpınar, dün Adalı’yı ziyaret etti.

SERDAL ADALI NE DEMİŞTİ?


Serdal Adalı, 28 Ekim Cuma günü “haber1903.com.tr”de çıkan demecinde şunları söylemişti: “Allah kimsenin özgürlüğünü elinden almasın. Burada şartlar kötü değil. Bol bol kitap okuyorum, spor yapıyorum ama gene de burada olmayı kendime yediremiyorum. Çok üzüntülüyüm. Bir insan bu kadar kolay satılmaz, böyle yalnız bırakılmaz. Benim için hem Başkan, hem de Cengiz Zülfikaroğlu bitmiştir. Duyuyorum dışarıda ortada hiçbir şey yokmuş havası estiriliyor. Hatta buradan çıkınca yönetimdeki görevimin başına döneceğim konuşuluyormuş. Ben bir daha onlarla aynı masaya bile oturmam. Bana adliyede küfür edenler, transfer döneminde ellerinde sahte kulüp belgesi ile kulübe futbolcu satmaya çalışan kişilerdir.”

14 TEMMUZ’DA TUTUKLANDILAR

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, siyah beyazlıların teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulüp müdürü Ahmet Ateş, 13 Temmuz sabahı, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Verdikleri ifadenin ardından 14 Temmuz’da tutuklandılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

gutihaz1
Cevap
0
Görüntüleme
398
gutihaz1
Baskentliia
Cevap
0
Görüntüleme
304
Baskentliia
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
327
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
323
Kingmortall


Üst Alt