Beşiktaş Quaresma'nın peşinde demiştik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahim539

ibrahim539

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Quaresma'nın peşinde demiştik!

Inter'in yıldızı Quaresma için dün sabah Milano'ya giden Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Fanatik'e yakalandı.

Inter’in Portekizli yıldızı Quaresma için İtalya’da girişimlerde bulunan Adalı, Mourinho’nun fazla forma şansı tanımadığı genç yıldızın 10 milyon Euro civarındaki bonservisini daha aşağıya çekmek için resmen düğmeye bastı. 24 milyon Euro bonservis bedeliyle Inter’e giden Quaresma’nın da sürekli forma şansı yakalayacağı bir ekibe gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Kartal’ın sezon bitmeden Quaresma bombasını patlatabileceği ifade ediliyor. Adalı’nın İnter’in yanı sıra Milan ve Juventus ile de görüştüğü bildirildi.

Fanatik​

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ah gelse ne güzel olur. Gerci gelse de o hareketleri yapamazya, kendini bilmez bir futbolcu 1 saniye de bir yıldızı sakatlayabiliyorsa daha ne söylenir. 3 tane yabancı alacak yerde sadece bunu al bak ortalığı ne yapıyor.

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Kariyerine bakıyorum mükemmel... Ama oynadıkları takımlardaki performanslarını değerlendiryorum, sadece FC Porto'da yararlı olduğunu hatırlıyorum.. Gelirse yararlı olur mu ? O tartışılır...

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
gelse faydalı olur inş. alınır..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pek ihtimal vermiyorum..

Mert

Mert

Üye
Neler yapacağını bırakalım. Acaba gelecek mi?:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...