Beşiktaş Maccabi Tel Aviv Maçın Skoru 3-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Maç bitti denilirken eldeki maçı sıkıntıya soktular.0-0 iken en az 1 gol atamaması Beşiktaş'ın şansı karşı takımın beceriksizliğindendir.Rakibin güçsüzlüğü her atakta darma duman olmasıyla belliydi zaten.Ama Beşiktaş güven vermiyor açıkçası.Gruptan çıkamaması mucize olur ama ilerleyen turlarda bu futbolla pek ilerisi yok gibi.Umarım tersi gerçekleşir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Futbol olarak ümit vermeyebilir ama böyle kritik maçları öyle ya da böyle kazanmayı da bileceksin Semih ...
Beşiktaş da dün zor da olsa onu yaptı ... Bir de bu yönden bakmak lazım ...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Halen çözemediğim şey bu teknik direktörler ile biz farklı maçları mı izliyoruz?
Akşam Ekrem i çıkarıp Veli yi alıyor oyuna. Bunu yaptıysa Ernst i de çıkarıp Holosko yu alacak demek ki dedim ama son dakikaya kadar Holosko yu bekletti :S 2-0 öndesin kontra atak futbolu oynayacaksan Holosko olacak arkadaş takımda. Bunun farklı bir alternatifi belki Mustafa da olabilir ama yok görmüyor bizim hocalar :S dk 60 ta yapacaktı şu değişiklikleri bilemedin 65-70 arası
Takımın kondüsyonu da yetersiz dk 85 bizim defansın koşmaya hali yok adamlar akın akın geliyor :S

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Halen çözemediğim şey bu teknik direktörler ile biz farklı maçları mı izliyoruz?
Akşam Ekrem i çıkarıp Veli yi alıyor oyuna. Bunu yaptıysa Ernst i de çıkarıp Holosko yu alacak demek ki dedim ama son dakikaya kadar Holosko yu bekletti :S 2-0 öndesin kontra atak futbolu oynayacaksan Holosko olacak arkadaş takımda. Bunun farklı bir alternatifi belki Mustafa da olabilir ama yok görmüyor bizim hocalar :S dk 60 ta yapacaktı şu değişiklikleri bilemedin 65-70 arası
Takımın kondüsyonu da yetersiz dk 85 bizim defansın koşmaya hali yok adamlar akın akın geliyor :S

2-0 Beşiktaş öndeyken , kontraatak neden oynasın ki dostum ? Anlayamadım ?

haltie

haltie

Üye
2 0 dan sonrasını koruması lazımdı beşiktaşın takım savunmasında eksiğimiz var bazı oyuncular görevden kaçıyor.

Quaresma adam eksiltiyor,pas veriyor,asist yapıyor,orta açıyor,gol atıyor,takımı ateşliyor vs.dün gece Almeidaya en az 4 tane isabetli orta açtı Almeida değerlendiremedi.Sadece çok fazla sorumluluk alıyor topu ayağında tutuyor bırakında o kadarını yapsın adam normal bir oyuncu değil quaresma.Bence tek eksiği var duygusal adam çok etkileniyor.Arkadaşla izliyordum maçı 7 numaralı oyuncu ona pislik yaptı sarı kart gördü q7, olayın üstüne arkadaşa direkt dedim ya kırmızı görür ya da maçı döndürür.kırmızıda görebilirdi ama oynamayı seçti.Tek eksiği maçtan kopması agresif olması.Birde bu maçta 28 oyuncu vardı heralde en son eleştirilecek olanı q7 idi :zuhaha: şaka gibi.:ehe

Beşiktaşa bir kaç tane görev adamı lazım hilbert gibi.çok beğendim onu kusursuz oynadı.Ersnt ritmini buluyor.sakatlık yaşayan oyuncu sayısı çok fazla.tam kadro çıkamadık daha.Ekrem dağ iyi olacak gibi biraz daha zaman geçerse.

Beşiktaş umarım gidebildiği yere kadar gider trabzonspor gibi.Sonra neden ilk yüzde başka takım yok diyoruz.Her takımımız avrupa başarılı olsun istiyoruz ama beşiktaşta değil Türk futbolunda gelecek yok ne yazık ki.Beşiktaş kötünün iyisidir şuan.

Birde beşiktaş maçında farklı takımdan destekleyenler vardı bunlar çok güzeldi.olması gereken buydu.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

2-0 Beşiktaş öndeyken , kontraatak neden oynasın ki dostum ? Anlayamadım ?

Ben kontra atak oynamasını istemiyorum zaten ama maç 2-0 olunca hoca takımı geri çekiyorsa savunma+kontra atak oynayacak demek ki. zaten savunmaya çekilirsen ister istemez rakip takımın sahasında büyük boşluklar bulursun ;) buralarda da Holosko-Hilbert-Quaresma gibi oyuncular topla buluşturulursa güzel kontra ataklar yakalanır. yok sırf savunma yaparsan kontra denemezsen istediğin kadar katı savunma yap skoru koruman zor olur.
zaten 2-0 yaptığımız maçların birçoğunda aynı hatayla 2-0 dan sonra baskıyı azaltıp geriye yaslanıyoruz halen bunun sebebini anlayamıyorum :S basın 4-5 atın atmayacaksanız bile rakibe göz açtırmayın arkadaş :S

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Ben kontra atak oynamasını istemiyorum zaten ama maç 2-0 olunca hoca takımı geri çekiyorsa savunma+kontra atak oynayacak demek ki. zaten savunmaya çekilirsen ister istemez rakip takımın sahasında büyük boşluklar bulursun ;) buralarda da Holosko-Hilbert-Quaresma gibi oyuncular topla buluşturulursa güzel kontra ataklar yakalanır. yok sırf savunma yaparsan kontra denemezsen istediğin kadar katı savunma yap skoru koruman zor olur.
zaten 2-0 yaptığımız maçların birçoğunda aynı hatayla 2-0 dan sonra baskıyı azaltıp geriye yaslanıyoruz halen bunun sebebini anlayamıyorum :S basın 4-5 atın atmayacaksanız bile rakibe göz açtırmayın arkadaş :S

Sizce Carvalhal Beşiktaş'ın hocası olacak kapasiteye sahip mi?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Sizce Carvalhal Beşiktaş'ın hocası olacak kapasiteye sahip mi?

açıkcası ben çözemedim kim gelse takımı durdura durdura oynatıyor kapasitesi yeter denen hocalar bile aynı şeyi yaptı bu zamana kadar :S birileri veya bişeyler hocaların gözünü korkutuyor sanki :S belki de "ya atak oynatırken kaybedersem" korkusu oluşuyor hocalarda.

greenmile

greenmile

Üye
O zaman hocayı suçlamak yanlış olur

Türe

Türe

Üye
öldüm öldüm dirildim valla :d:

haltie

haltie

Üye
Ntvsporu izliyorum emek ege çok güzel konuştu büyük bir yetenek olmasa zaten ne barcelona ne chelsea ne de inter alırdı q7yi;) mükemmel tespit....

• Beğen
Tepkiler: JaNbErG ve minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt