Beşiktaş Maccabi Tel Aviv Maçın Skoru 3-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş Maccabi Tel Aviv Maçın Skoru 3-2
UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda 5. hafta maçında Beşiktaş'ımız İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile karşılaştı. Deplasmanda oynadığımız maçta 2-0 öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık ve maç 2-2'ye geldi. Ancak 92. dakikada Ricardo Quaresma'nın harika golü Beşiktaş'ımıza galibiyeti getirdi.

Beşiktaş'ımızın gollerini 45+1 ve 90+2. dakikada Ricardo Quaresma ve 47. dakikada İbrahim Toraman kaydetti. Maccabi Tel Aviv'in golleri ise 59. dakikada Shiran Yeini ve 70. dakikada Moshe Logasi'den geldi.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş'ımız puanını 9'a yükseltti. Maccabi Tel Aviv ise 1 puanda kaldı.

Stoke City ile Dinamo Kiev ise 1-1'lik berabere kaldı. Bu beraberliğin ardından Stoke City 11 puanla zirvede yer aldı. Grupta Beşiktaş'ımız 9 puanla ikinci, Dinamo Kiev ise 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Gruptaki son maçımızda Beşiktaş'ımız 14 Aralık tarihinde Stoke City'i İnönü Stadı'nda ağırlayacak. Beraberlik Beşiktaş'ımıza ikinci turu getirecek.

CARVALHAL 11'İ BOZMADI

Beşiktaş'ımız, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla oynadığı UEFA Avrupa Ligi E Grubu beşinci maçına, son yaptığı Trabzonspor karşılaşmasının kadrosuyla çıktı.

Teknik direktörümüz Carlos Carvalhal, Trabzon deplasmanında kazanan takımı bozmazken, aynı kadroyu Maccabi Tel Aviv karşısında da sahaya sürdü.

Portekizli teknik adam, zemini kontrol için sahaya çıkan futbolcularımızdan Cenk ve Egemen ile bir süre saha içinde görüşerek, maçta yapmalarını istediği hareketleri anlattı.

VELİ 18 KİŞİLİK KADRODA

Beşiktaş'ımızda, sakatlığı nedeniyle Trabzonspor karşısında forma giyemeyen Veli Kavlak, 18 kişilik maç kadrosuna dahil edildi.

Veli'nin yanı sıra yedek kulübesinde Rüştü, Mustafa, Holosko, Alves, Sidnei ve Atınç yer aldı.
Bu arada Alves, bu sezon ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde 18 kişilik maç kadrosunda kendisine yer buldu.

KONTROLLÜ BAŞLADIK

Beşiktaş'ımız, Macacbi Tel Aviv ile deplasmanda oynadığı maça kontrollü başladı. İlk dakikalarda rakibin baskı yapacağını düşenen Beşiktaş'ımız bu baskıya durdurmak adına savunma güvenliğini elden bırakmadı. Ancak 3. dakikada Rcardo Quaresma'nın şanssınz bir şekilde topu kaybetmesi sonucu kalemizde ciddi bir tehlike yaşadık. Önce Cenk sonra savunmamız bu tehlikeyi uzaklaştırmayı başardı.

ORTALAR ALMEIDA'YA

Rakip kaleye kanatları kullanarak gitmeye çalışan Beşiktaş'ımız, Almeida'yı ileri uçta pozisyona sokmaya çalıştı. Maçın 3. dakikasında İsmail'in sol kanattan yaptığı ortada Almeida son vuruşu yapamadı. Maçın 24. dakikasında ise Maccabi ceza sahasında yakaladığımız önemli pozisyonda Almeida'nın sert şutunu savunma kesti. Sonrasında Hilbert kaleyi yokladı ama savunma yatarak tehlikeyi savuşturdu. İlk yarının sonlarına doğru ise Almeida'nın çok uzaklardan çektiği şut az farkla dışarı gitti.

PENALTIMIZ VERİLMEDİ!

Maccabi Tel Aviv kalesinde baskıyı kurduğumuz dakikalarda bir penaltımız da verilmedi. Maçta üst düzey bir performans gösteren Quaresma 29. dakikada ceza sahası içinde topla buluştu. Portekiliz yıldızımızın şutunda meşin yuvarlak rakip futbolcunun eline çarpmasına rağmen orta hakem Serge Gumienny devam kararı vermesi futbolcularımızı şaşırttı.

VE BEKLENEN GOL! QUARESMA'DEN HARİKA VOLE!

Tel Aviv deplasmanında ilk yarıda gol bulmak isteyen Beşiktaş'ımız devre bitmine saniyeler kala Ricardo Quaresma ile öne geçmeyi başardı. Fernandes'in kendi yarı sahamızdan çıkmadan uzun pasında Ernst topu auta çıkmadan ceza sahası içine orataladı. Rakiplerine kendini unutturan Portekizli yıldızımız gelişine harika bir voleyle meşin yuvarlağı ağlara göndererek Beşiktaş'ımızı 1-0 öne geçirdi. Bu harika golle Beşiktaş'ımız soyunma odasına 1-0 önde gitti.

FERNANDES ORTALADI, TORAMAN BİTİRDİ!

İlk yarıyı tek golle önde kapatan Beşiktaş'ımız ikinci yarıya baskılı başladı. Beşiktaş'ımız ikinci yarıdaki ilk atağında gole çok yaklaştı. Fernandes'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta kaleci topu güçlükle kornere çeldi. Kornerde topun başına Fernandes geldi. Fernandes'in ortasında ön direkte İbrahim Toraman kafayla topu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı.

MAÇ BİR ANDA DÖNDÜ!

Beşiktaş'ımız Maccabi Tel Aviv deplasmanından iki gollü bulup, rahatladı. Ancak bir anda beklemediğimiz bir şekilde maçta her şey tersine döndü. Maçın 59. dakikasında savunmamızda yaptığımız bir anlık hata sonrasında Shiran Yeini meşin yuvarlalığı ağlarla buluşturdu.

Oyundan kontrolü rakibine kaptıran Beşiktaş'ımız 70. dakikada ise adeta şoka uğradı. Maccabi Tel Aviv kullandığı serbest vuruşta oyuan hızlı başladı. Moshe Logasi'nin ceza sahası dışından çektiği şutta Cenk hamlesine rağmen topu çelemedi ve durum 2-2 oldu.

AH ALMEIDA AH!

Maçta beklenmediğimiz iki gol sonrasında yeniden öne geçebilmek adına rakip kaleye yüklenmeye başladı. Kanatlardan Maccabi Tel Aviv kalesine akınlar geliştiren takımımız, ortalarla Almeida'yı ilk yarıda olduğu gibi gol pozisyona sokmaya çalıştı. Almeida istediği topları almasına rağmen net pozisyonlarda bir türlü meşin yuvarlağı ağlara göndremedi. Almeida'nın 90. dakikada attığı bir gol sie ilginç bir şekilde faul gerekçesiyle sayılmadı.

VE QUARESMA SAHNEDE... HARİKASIN HARİKA

Maçta umutlarımızın tükendiği anda Ricardo Quaresma sahneye çıktı. Quaresma'nın 92. dakikada attığı gole Beşiktaş'ımıza çok önemli bir 3 puan getirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Quaresma'nın büyük hatasında topu kapan Colautti, bir anda kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı. Colautti'nin vuruşunda, Cenk, yatarak meşin yuvarlağı ayaklarıyla uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
5. dakikada İsmail'in soldan ortasında, ceza alanı içinde müsait durumda bulunan Almeida, topa istediği gibi vuramayınca, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
8. dakikada Itzhaki'nin sağ çaprazdan sert şutunda top kaleci Cenk'ten döndü. Dönen topu Sivok ceza alanı dışına gönderdi.
24. dakikada Alberman'ın sağdan ortasında Hilbert ve Egemen yatarak altıpas içinde rakipten önce topa dokunup kornere gönderdi.
26. dakikada Atar'ın soldan ortasında Itzhaki ceza alanı içinde topa dokunamayınca, meşin yuvarlak kaleci Cenk'te kaldı.
28. dakikada Quaresma'nn soldan ortasında Fernandes kafayla topu penaltı noktasına indirdi. Bu bölgede Almeida'nın dönerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak savunmadan döndü.
33. dakikada Itzhaki'nin soldan ortasında kaleci Cenk'i geçen topa, Atar'dan önce dokunan Egemen, meşin yuvarlağı kornere attı.
41. dakikada Almeida'nın yaklaşık 25 metreden yaptığı sert vuruşta, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
44. dakikada Israilevich'in soldan ortasında Atar'n altıpas içinde vuruşunda kaleci Cenk, topu kornere çeldi.
45. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında Fernandes'in pasıyla soldan atağa kalkan Quaresma'nın ortasında, Almeida'nın ceza alanı içinden kafa vuruşunda top auta çıktı.
45+1. dakikada Ernst'in soldan ortasında Quaresma, ceza alanı çizgisi üzerinden mükemmel vurdu. Top kaleci Levy'nin bakışları arasında ağlara gitti

QUARESMA'NIN HARİKA GOLÜ
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve haltie


haltie

haltie

Üye
2 0 dan sonra gereksiz bir hal aldı maç.yine beşleyebilirdik bunları.sonuç olarak beşiktaş ve Türkiye için çok iyi bir galibiyet oldu yine.Quaresma tek başına oyunu aldı.Teşekkürler Q7:alkis:turkiye:
 
  • Beğen
Tepkiler: y n s c n
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyvah yine mi dediğimiz anda imdada Q7 yetişti .Tek başına maçı aldı diyebiliriz . Q7 yi arada bir eleştirmek lazımmış :D Adam 2 maçtır muazzam oynuyo . İşte görmek istediğimiz Kartal ve Q7 bu . Tebrikler . :)
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie
haltie

haltie

Üye
2 0 dan sonra üçü bulabilirdik çok iyi oynuyorduk ama golü yemek seyircinin etkisi hakemin takdir haklarını rakipten yana kullanması maçın bi anda dönmesine sebep oldu.Almeida çok gol kaçırdı iyi bir forvet kalitesi tartışılmaz ama onlardan en az birini atması lazımdı.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Almedia ya hiç yakışmamış gerçekten özete baktımda . Ama son pozisyonda Q7ye pası veren futbolcuydu . Böylelikle hatalarını telafi etti diyebiliriz . :) Bu arada ben de 10.11 halısaha maçındaydım . Bende son saniye golü atarak takımımı 7.6 galip getiren golü attım . Adamlar kalecilerini döveceklerdi nerdeyse :D Q7 de bana nazire yaptı sanırım . :ehe
 
minoo

minoo

Üye
Golün birini vermedi ya hakem, masaya bi yumruk attım :s
Sağ bileğim nasıl ağrıyo ya :s

Beşiktaşım :op:
 
phasan

phasan

Üye
yasa beşıktas
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
qaresma belkide geldigi günden beri ilk defa bu kadar istekli arzulu gördüm çok iyi oynadı bu maçta
 
minoo

minoo

Üye
qaresma belkide geldigi günden beri ilk defa bu kadar istekli arzulu gördüm çok iyi oynadı bu maçta

İlk kez mi bu kadar istekli gördün? Sen Quaresma'nın oynadığı her maçı izledin mi? :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye


İlk kez mi bu kadar istekli gördün? Sen Quaresma'nın oynadığı her maçı izledin mi? :hmmm

izledim hep kafasına göre takılıyor top atmıyor ve artislik yapıyor ne ilginç tir bu sezon süper lig de 1 gol atmış yetmezmi :islik
 
minoo

minoo

Üye
Adamın lige alerjisi vardır belki :ehe
Şaka bir yana, hep istekli Quaresma. Tamam bazen cıvıtıyo kabul ediyorum ama ilk kez bu kadar istekliydi demek haksızlık olur :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Masha

Masha

Üye
Tebrikler :)
 
minoo

minoo

Üye
Ama yine de ne diyoruz?
Yendiğinde sevmiyorum seni yenildiğinde sevdiğim kadar <3
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Adamın lige alerjisi vardır belki :ehe
Şaka bir yana, hep istekli Quaresma. Tamam bazen cıvıtıyo kabul ediyorum ama ilk kez bu kadar istekliydi demek haksızlık olur :)

ben ilk kez gördüm futbol programlarını izle yorumcularda aynısını diyecektir
hadi en fazla 2 3 olsun
 
minoo

minoo

Üye
Kendi fikrin, bir şey diyemeyeceğim Gökhan :)
 
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Q7 her zaman istekli oynuyor sadece işin biraz şov kısmında :) ee onun adı Q7 :)
bu arada sezon başından beri gol atmamıştır normaldir çünkü kendisi gol atmayı değil gol attırmayı seven birisi çok aksiyonlu bir pozisyon olursa kaleyi yokluyor zaten (trivela, vole veya 4-5 kişiyi çalımlayıp gol atmak gibi) :))
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
&#8206;Beşiktaş'a İsrail'de bir çok Fenerbahçeli Renktaşlarımız destek verdi. Paok'u bize karşı destekleyen Çarşı grubu umarım biraz utanmıştır.
( Televizyon da ve Facebook da gördüm paylaşayım dedim ...) Netice de israil takımı ..!

İşte böyle olmalıyız ... :oke:
 
greenmile

greenmile

Üye
Kusura bakmayın ama quaresma takım oyuncusu değil,takım oyuncusu olmadığı için inter,chelsea ve barcelonada tutunamadı zaten.Yoksa yeteneklerine birşey söylemek haddimiz değil.Son dakikadaki golü harikaydı.Ama beşiktaş bu kafada giderse sorun yaşar 2-0 dan beşiktaş gibi bir takımın oyunu 2-2 ye getirip son saniyede zor zar kazanması bence problemin olduğunun göstergesi,herkes maccabi olmaz
 

pelın_

Golün birini vermedi ya hakem, masaya bi yumruk attım :s
Sağ bileğim nasıl ağrıyo ya :s

Beşiktaşım :op:

:sarıl: sakin kız:) bende Almedia ya baya deli oldum bi atamadı hay kafana deyıp durdum ama yine Quaresma tek başına oyunu aldı :)
ilk attıgı gol muhteşem ötesi bişeydi bayıldımmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt