Beşiktaş eriyor .. Kartal'dan yeni seri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş eriyor .. Kartal'dan yeni seri!

Arka arkaya alınan 8 galibiyetin ardından geçen hafta Diyarbakırspor karşısında seriyi bozan Beşiktaş, Manisa deplasmanından da eli boş döndü.

Zirve yolundan sapmamak için Manisaspor karşısına çıkan Beşiktaş, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Oldukça yüksek tempoda oynanan ve birbirinden net pozisyonların yaşandığı maça hızlı başlayan taraf Beşiktaş'tı. Dakikalar 24'ü gösterdiğinde sahneye çıkan son haftaların formda ismi Bobo, Manisa ağlarına da golüğnü gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak pes etmeye niyeti olmayan Ege temsilcisi aradığı golü de yine bir duran toptan buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşuna kafayı nefis vuran Kalabane, Rüştü'yü avlayarak skora dengeyi getirdi.​
İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarı tam anlamıyla nefesleri kesti. İki takım da bir çok net pozisyon yakalarken iki top da direkten döndü. Ancak 90 dakikanın sonunda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Öte yandan ligdeki son golünü Kasımpaşa'da'dan yiyen Kara Kartal, 9. haftadan bu yana ilk kez kalesinde golü gördü. Bu arada oyuna sonradan dahil olan Nobre, Beşiktaş formasıyla 100. maçına çıktı.

Bu sonucun ardından Beşiaktaş puanını 32'ye çıkarırken Manisaspor 18 puana yükseldi.​
MANİSASPOR: 1 - BEŞİKTAŞ: 1

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Selçuk Dereli, Mustafa E. Eyisoy, Erdinç Sezertam
YAYIN: Lig TV

MANİSASPOR: İlker, Güven (Dk. 64 Yiğit İsmail), Kalabane, Burak, Eren, Ferhat, Mehmet Nas, Yiğit İncedemir, Mehmet Güven, Simpson , İsaac
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İ.Toraman, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Ernst, Fink, Tello (Dk. 71 Nobre), Ekrem, Nihat, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Dk. 24 Bobo, Dk. 32 Kalabane

SARI KARTLAR: Ferhat, Simpson, Yiğit İncedemir (Manisaspor)

SucX

SucX

Üye
nihat gibi bir adama 90 dakika nasıl tahammül edebiliyor bu denizli :off: şuan gerçekten çok doluyum nihattan artık umudumu kestim hiçbirşey beklemiyorum adamın ilk 11de oynadığı maçları kaybediyoruz ya.. o kendine gelene kadar yeri kulübe..
Holoskoyu dört gözle bekliyorum şu nihatı kesicek biri olmalı
zirvedeki 4 takım fire vermeden haftayı kapatmış durum 1-1 sen git oyun kurucu telloyu çıkar senelerdir gol atamayan nobreyi sok oyuna..
kalmış son 10 dk kurtarıcı olarakmı ne olarak bilmiyorum gidip ekremi cıkart ugur'u al bu olayın mantığını kavrayamadım
nihat gerçekten takıma zarar veriyor artık..

lovestar

lovestar

Üye
rakiplerimizindepuan kaybettiği manisa gibi zor bir deplasmandan 1 puanla dönmekte hiç değilse teselli verici ve halen yenilmezliğimiz sürüyor.ilk yarı ligin en güzel futbolunu oynadık olmayınca olmuyor.kacırdıklarımız atsak farka giderdi maç...tello yu bugün beğendim uzun zaman sonra.ernst ve fink ikilisinden ernst daha teknik daha ne yaptıgını bilen bir görüntü çiziyor.nihat hep aynı...eğer bir gol atarsa patlama yapacak gibi hayırlısı.ekrem gene çok istekliydi,koştu savastı.bobo çok estetik bir gol attı kalitesini konusturdu...ben takımımdan umutluyum ve çok rahatım.bu sürecin sonunda ipi bizim göğüsleyeceğimizden eminim.diğer takımlar bizim ortaya koydugumuz mücadelenin yarısını bile ortaya koymuyorlar.yakında iki yıldızları sakatlanır bi fb gs derbisi olur bütün hesaplar yatar.kartal aradan sıyrılıp uçar ve tarih tekerrür eder...böyle devam...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Mesut iyi misin ? Hangi rakibin puan kaybetti ?
Rakiplerinin hepsinin kazandığı haftada , Beşiktaşın puan kaybetmesi , Beşiktaşı 5.sıraya geriletti ..
Beşiktaş da forvet sıkıntısı var .. Bitmiş Nihat tan , futbolculuğundan şüphe duyduğum Nobrey le bu iş yürümez .

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1854139' Alıntı:
Mesut iyi misin ? Hangi rakibin puan kaybetti ?
Rakiplerinin hepsinin kazandığı haftada , Beşiktaşın puan kaybetmesi , Beşiktaşı 5.sıraya geriletti ..
Beşiktaş da forvet sıkıntısı var .. Bitmiş Nihat tan , futbolculuğundan şüphe duyduğum Nobrey le bu iş yürümez .

iyiyim ali.ben manisa deplasmanında gs nin de puan kaybetmesinden bahsetmiştim bu haftadan değil...ha bu hafta biriniz şans biriniz hakemle kazandınız o ayrı...korkunun ecele faydası yok dostum.geliyoruz...

Mert

Mert

Üye
yani bilmiyorum.. söylenecek tek söz nihat nihat nihat
adam eski nihat deil artık.Denizli bundan ne bekliyo daha.Adam zaten sakat.Gücünü toplayamıyo.Eskiden zımba gibi topu kaleciyle sokardı.Şimdi dökülüyo.Bombş pozisyonda topu dağlara taşlara vuruyor.Gerçekten Serkan abiminde dediği gibi Holosko yu aynen bende bekliyoum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray Manisa deplasmanında oynamadı , Ali samiyende oynamıştı ..
Beşiktaş bu oyun şablonuyla ve oyuncularla , ilk 3 e girmesi çok büyük süpriz olur bence ..

Fenerbahçe kötü oynadı diyorsun , hakemle kazandı diyorsun öyle mi , dün bizim Ankaragücü karşısında kaçırdıklarımız sizin bu hafta kaçırdıklarınızın 2 katı ona bakarsak :)

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1854144' Alıntı:
Galatasaray Manisa deplasmanında oynamadı , Ali samiyende oynamıştı ..
Beşiktaş bu oyun şablonuyla ve oyuncularla , ilk 3 e girmesi çok büyük süpriz olur bence ..

Fenerbahçe kötü oynadı diyorsun , hakemle kazandı diyorsun öyle mi , dün bizim Ankaragücü karşısında kaçırdıklarımız sizin bu hafta kaçırdıklarınızın 2 katı ona bakarsak :)

ama son dk kale içinden cevrilen golle macın hakkı beraberlik biliyosun.neyse mevzu o değil.ben takımıma güveniyorum...gecen seneden daha rahatım maçları izlerken...

SucX

SucX

Üye
Takımın defansif yönünü överdik şimdi arka tarafta çökmeye başladı sanırım önümüzdeki maçta çok zorlu geçicek
devre arası futbolcuların bi silkelenmesi kendine gelmesi gerekiyor
eskiden yuhaladığımız delgadoyu arıyorum ben tabata gibi kulübede oturmaktansa kötüde oynar ama maçta kurtarır jeneriklik golünüde atar..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
iyiyim ali.ben manisa deplasmanında gs nin de puan kaybetmesinden bahsetmiştim bu haftadan değil...ha bu hafta biriniz şans biriniz hakemle kazandınız o ayrı...korkunun ecele faydası yok dostum.geliyoruz...
Hakem değil ama iki takımda şanslarıyla kazandılar, hemde çok büyük bir şansla. Lakin şans mans neticede 3 puan hanelerine yazıldı. Denizli ve yönetim gitsinde tek Bank Asya 1. Liginden devam edelim...

lovestar

lovestar

Üye
Hakem değil ama iki takımda şanslarıyla kazandılar, hemde çok büyük bir şansla. Lakin şans mans neticede 3 puan hanelerine yazıldı. Denizli ve yönetim gitsinde tek Bank Asya 1. Liginden devam edelim...

yok usta o kadar da değil...şampiyon olacağımızdan şüphem yok benim...:yuru

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Neyle şampiyon olacaksın Mesut .. Takım da elle hiçbirşey yok ki..
Bence çok fazla fanatiklik iyi değil :)

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1854178' Alıntı:
Neyle şampiyon olacaksın Mesut .. Takım da elle hiçbirşey yok ki..
Bence çok fazla fanatiklik iyi değil :)

fanatiklikle alakası yok Ali...bizim dert edeceğimiz ne var Allah aşkına...liderin sadece 2 puan gerisindeyiz...geniş zengin bi kadromuz...bazı as oyuncularımız ikinci yarı takıma dönecekler...gidip ligin en kötü takımlarına farklı farklı yenilip gelmiyoruz.çok az gol yiyoruz-sahada koşan istekli mücadele eden bir takımım var...en güzeli iki tane panzerimiz var ki tr de hiç bir takım da yok...bence rakipler düşünsün.gs bozuk defansını toplamaya çalışsın.fb boşalan sol bekini doldursun.orta saha eksikliğini ve 14 milyonluk gol kaçırma makinesini yenilesin...ben takımımdan memnunum.nokta...olmayan gitsin mersin idman yurdunu tutsun...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bu kadar çok övdüğün takım , Şampiyonlar liginde kötü gruptan neden sonuncu çıktı .. ?
Kendi evinde 9 puan veren takım , benim gözüm de iyi değildir ..

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1854209' Alıntı:
Bu kadar çok övdüğün takım , Şampiyonlar liginde kötü gruptan neden sonuncu çıktı .. ?
Kendi evinde 9 puan veren takım , benim gözüm de iyi değildir ..

yapma Ali kötü dediğin grupta Almanya ligini şampiyon bitirmiş Wolfsburg,kalitesi tartışılmayacak bir Manchester ve rusyanın ekol takımlarından CSKA ...bu mu kötü grup...bazıları gibi sıfır çekip dönmüyoruz hiç değilse.çok değil bir veya iki maç sonra sizide bekleriz ligimize...bu sene gecen seneden daha iyi değilsiniz.göreceksiniz...demedi deme Ali'cim...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Pekala , o halde sezon sonunda sıralamaya bakalım bir ...
Ben iddaa ediyorum Beşiktaş ın bu şablonla ilk 3e girmesi oldukça zor .

lovestar

lovestar

Üye
geçen sene de öyle demiştiniz Alicim.senin caps lock tuşun açık kalmış büyük konusuyosun :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Geçen sene öyle birşey demedik , denmedi ..
Geçen sene rakibiniz Sivasspordu .. :)
Fenerbahçe ve Galatasaray ın çok kötü olduğu , ısrarla şampiyon olmayacaz demelerine rağmen , kusura bakmayında Şampiyon olun artık :)
Zaten ortalama 7 yılda şampiyon oldunuz ..

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1854236' Alıntı:
Geçen sene öyle birşey demedik , denmedi ..
Geçen sene rakibiniz Sivasspordu .. :)
Fenerbahçe ve Galatasaray ın çok kötü olduğu , ısrarla şampiyon olmayacaz demelerine rağmen , kusura bakmayında Şampiyon olun artık :)
Zaten ortalama 7 yılda şampiyon oldunuz ..

bu senede farklı bir durum yok.gene rakiplerimiz istikrarsız.bu haftayı bile güç bela atlattınız...biz geçen sezona göre daha iyiyiz defansa ve orta sahaya yapılan takviyeler yerinde bence.sadece gol sorunumuz var...onuda delgado ve holosko takıma dönünce aşarız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt