Beşiktaş camiası ayağa kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş camiası ayağa kalktı
Serdal Adalı'nın Metris'ten muhabir Orhan Yıldırım'a yazdığı mektup, Beşiktaşlılar'ı ayağa kaldırdı. Siyah-Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ve camianın önde gelenleri, Göksel Gümüşdağ'ın da Savcı Berk tarafından dinlenmesini istiyor.
Şike soruşturması çerçevesinde tutuklu olarak yargılanmasına karar verilen Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, sessizliğini Orhan Yıldırım’a bozmuştu. Yıldırım’a özel bir mektup yazan Adalı duygularını, düşüncelerini ve olayın iç yüzünü kısmen de olsa Yıldırım’a yazdığı mektupta açıklamıştı. İbrahim Akın ve İskender Alın’ın transferleri için Türkiye Kupası Finali öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ’la konuştuğunu söyleyen Adalı, “Ayrıca Yusuf Turanlı’nın da, Gümüşdağ’la telefon görüşmeleri var” diye yazmıştı. Adalı’nın bu iddialarıyla yüzyüze kalan Göksel Gümüşdağ’ın da operasyonu yürüten Savcı Mehmet Berk’le görüşmesi için Beşiktaşlılar ayağa kalktı.







İmza kampanyası yolda
Eski İBB başkanı yeni TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ’ın yapacağı açıklamalar doğrultusunda; İskender ve İbrahim Akın için Beşiktaş’ın transfer teklifi yaptığı doğrulanırsa, Adalı, Havutçu ve Ateş’in özgürlüğüne kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle, Gümüşdağ’ın konuşması için Beşiktaşlı taraftarlar twitter başta olmak üzere internet siteleri ve forumlarda geniş çaplı bir organizasyon düzenlemeye hazırlanıyor. Twitter’da kısa sürede ‘ifadeye git Gümüşdağ’ en çok tartışılan konu olurken, Beşiktaşlılar’ın bir de imza kampanyası düzenlemeyi planladıkları kaydedildi.
 
Masha

Masha

Üye
Metris boşalıyor o zaman :) Adalı, Havutçu ve Ateş ve özgürlük Metris'te bayram var :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

phasan
Cevap
0
Görüntüleme
428
phasan
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
334
delrico
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
312
bydexer
JaNbErG
Cevap
0
Görüntüleme
699
JaNbErG


Üst Alt