Gümüşdağ Adalı ve Havutçu'yu yakacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Gümüşdağ Adalı ve Havutçu'yu yakacak
[h=2]

TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın ifadesi Adalı ve Havutçu'yu zora sokacak.
[/h]
TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz Cumartesi günü 'Futbolda şike soruşturması' kapsamında gözaltına alındı. Önce emniyette ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdi. Soruşturma savcısı Mehmet Berk'e 6 sayfalık ifade verdiği öğrenilen Gümüşdağ'ın soruşturma kapsamında tutuklanan Beşiktaşlılarla çeliştiği öğrenildi.


[h=4]TRANSFER TEKLİFİ FİNAL MAÇINDAN ÖNCE Mİ SONRA MI ?[/h]Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Soruşturma kapsamında tutuklanan Beşiktaşlı yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyespor(İBB) ile yapılacak kupa finali öncesi İbrahim Akın ve İskender Alın'a transfer teklifi ettikleri iddia ediliyor ; kupa finalinde iyi oynamamaları karşılığında iki futbolcuya transfer teklifinde bulunmakla suçlanıyordu. Edinilen bilgiye göre iki isim de söz konusu iddianın doğru olmadığını, bunun delililinin de transfer görüşmelerinin kupa maçının çok öncesinde, o zaman İBB Başkanı olan Göksel Gümüşdağ ile yapılmasını gösterdi.


[h=4]GÜMÜŞDAĞ'IN İFADESİ DOĞRULAMIYOR[/h]Doğan Haber Ajansının adli çevrelerden ulaştığı bilgilere göre işte bu iddia savcılıkta 'şüpheli' sıfatıyla ifade veren Gümüşdağ'a yöneltilen sorulardan biriydi. Edinilen bilgiye göre Gümüşdağ'a, İbrahim Akın ile ilgili transfer teklifinin Beşiktaşlı yöneticilerin iddiasının tersine Türkiye Kupası final maçından sonra geldiğini ileri sürdü. Gümüşdağ'ın bu ifadesinde ayrıca İskender Alın ile ilgili ise ne maçtan önce ne de sonra bir transfer teklifinin yapılmadığını söylediği belirtildi.

KAYNAK:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

haltie
Cevap
0
Görüntüleme
436
haltie
India
Cevap
1
Görüntüleme
445
haltie
JaNbErG
Cevap
1
Görüntüleme
391
Masha
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
432
delrico


Üst Alt