Abi dar bakış açısıyla ne alakası var? Bunu kime söylesem dar bakış açısı diyor fakat bir sanatçının böyle yapmaması gerektiğini ve sadece şarkıyı güzel yaptığı için insanlara '' özel hayatı ilgilendirmez'' denildiğini herkes biliyor.MEsela o kişi güzel şarkı söylüyor fakat dışarda kedi kesiyor icabında adam öldürüyor veya insan eti yiyor gece gündüz barlarda bilmemne şow yapıyor , striptizlerde takılıyor sahneye donla çıkıyor , yok seyircilere sütyen sallıyor , tanga giyip dalga geçiyor. Şimdi böle bi adam oldunu düşünelim , adam iyi sanatçı , sesi güzel özel hayatı beni ilgilendirmez. Bumudur ?
- - - Eklendi - - -
RAp şarkı herşeyden bahseder boş beleş bağırmakla veya ful.l eğlenceyle geçmez. Düşünceye dayalıdır. İnsanı düşündürür zekasına spor yaptırır ve her seferinde birşeylerden bahseder. İster toplumsal olsun ister sosyal ister duygusal ister sert ister laf atmalı (diss) ister savaşla ilgili. Neyse yaaa aman burda rapi sevdirmeye çalışmıyorum. Ben bunu dinliyorum sebebide bu. Donla sahneye çıkan adama sanatçı demem buda benim görüşüm. Tamam dar görüşlüyüm sanata at gözlüğüyle bakıyorum kabul . Hadi iyi akşamlar...