benq P50 VE 51

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
benq P50 VE 51
Arasinda Fazla Bir Fark Göremedim P51 In Kamerasi 2veya 3 Mpxel Olsaydi Ekran Rengi 265bin Ve Makro,netleme,optik Zoom Olsaydi Veya 3g,edge Radyo
Videosu Vega 640/480 Olsaydi Daha Güzel Olurdu Aynu N70/72 Gibi Fazla 1 Fark Yok Daha Iyisi Yapilabilirdi

MagNum

MagNum

Üye
ßen ßenq Tercih etmiorum daha dorusu Samsunq Sony-Eric Nokia Haricinde Hiç ßi TeLefonu Sevmiorum O Yüzden ßiLemicem :)

babuc

Üye
Aralarındaki en büyük fark işletim sistemi p50 windows mobile 2003 diğeri windows mobile 2005

sefazgur

Üye
bence benq harika bir cihaz özellik bakımından olsun diyer konularda bütün hepisne taş çıkarır arkadaşlar ancak hergün yeni bişe duyduğumuz için bunlar basit geliyo ama ben seviyorum bu cihazı

cyber2029

cyber2029

Üye
Arkadaşlar BenQ P50 ye proğram nasıl kurulur. bu telefonda çok yeniyim.Denedim olmadı

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
arkadaşlar ben yeni ikinci el benq p50 aldım! aldığıma pişman oldum! yau usb kablosuyla pc'den şarj edebilirsin diye şarj aletini vermediller şarj olmuyor!!! :( şoklama usulü şarj edeyim dedim batarya yandı yenisini bulamıyorum??? :((( istanbulu dolaşıcam yarın ve bunun bataryasını mutlaka bulucam şarj aletinide...:ehe

saribolat

Üye
ben de p51 aldım. türkçe nasıl yüklerim acaba?? yardımcı olursanız sevinirim

ntr.2000

Üye
sirkeci de doğubankta bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt