Telefon Tavsiyesi BenQ E72 Mi Nokia E51 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
BenQ E72 Mi Nokia E51 Mi?
Sizce hangisini almalıyım kararsızım ikisindede aynı özellikler var biri windows mobile biri symbian s60 3rd tasarımları bile aynı telefonların kararsızım hangisine daha çok oyun program bulurum yüklerim hangisinden daha çok zevk alırım hangisi daha hızlı telefon oda var e72 261 mhz diyor e51 362 mhz ama işlemci tipleride değişik hangisi daha hızlı oda önemli benim için
BenQ E72:
Nokia E51:

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki e51

Lion Heart

Lion Heart

Üye
nokia e51 daha iyi bence. benq'ya bulaşma, uzun süre siemens kullanmış birisi olarak söylüyorum. (benq, siemens'i satın aldı ve avrupa departmanını kapattı)

TopFury

TopFury

Üye
tek tek saymaya gerek yok ki.aradığın herşeyi karşılayacaktır nokia...

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
benq e51 modelinde windows mobile 6.0 yüklü bu kısımdan e51 önde bence hangisine daha çok oyun tema prgm uygulma vb sey bulunur e51 e mi e72 yemi bunu istiyorum ve hangi telefon daha hızlıdır? :D benq dan banada illahalh geldi biliyorum z2 modeli var birtane çok çektiriyor bana

xkadir61

xkadir61

Üye
Aradağım tam cevap bu değildi hızları program oyun hangisnde daha çok fonksiyonlu vb. ama yinede teşekkürler
arkadaşım. her nekadar birbirinin muadili gibi görünselerde. satmak istediğin zaman değerine satabilmen için. performan için süreklilik için. ve servis ağının yoğun olduğu için. her şey için nokia başka bir modelle kıyaslanamaz.
tabiki s603rd proğramlar daha yoğunlukta. aklına takılan bir sorunda sana dahaçok yardımcı olabileklar en azından.hangi ceptelefonu sitesine girersen gir büyük çoğunluk siymbian işletim sistemi üzerine.
e51 çok güzel bir telefon. en azından sağlam ve kullanışlı olduğunu daha satın almadan biliyoruz. nokia bu güveni müşterilerine sağlamış durumda.

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler E51 alıyorum karar verdim bir sorum daha olucak E51 Symbian 9.1 9.1 s60(3rd) bir telefon s60(3rd) forumuna baktım temalarda programlar oyunlarda hiç uyumlu modeller arasında e51 in adı yok. Genelde tüm s60(3rd) uygulama oyun tema olur dimi e51 telefonuna konulardami eksik yazılmış e51 modeli

TopFury

TopFury

Üye
arkadaşım çoğu zaman ön planda olmayan telefonlar yazılmıyor işte.benmkide bunlardan biri,napalım...ama işletim sistemine uygun her oyunu ve programı rahatlıkla kullanabilirsin...hem windows mobile kullandım ve işin içinden çıkamıyosun.normal bir pc gibi değil...yorar seni beni...symbian en iyisi gene...hem nokianın malzeme kalitesi daha iyi.alımdı satımda daha garanti.tasarımı fevkalade.kullanımı on numara.

tunahan53

tunahan53

Üye
güzel

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım çoğu zaman ön planda olmayan telefonlar yazılmıyor işte.benmkide bunlardan biri,napalım...ama işletim sistemine uygun her oyunu ve programı rahatlıkla kullanabilirsin...hem windows mobile kullandım ve işin içinden çıkamıyosun.normal bir pc gibi değil...yorar seni beni...symbian en iyisi gene...hem nokianın malzeme kalitesi daha iyi.alımdı satımda daha garanti.tasarımı fevkalade.kullanımı on numara.
Birileri demiş s60(srd) ler sis çalıştırmıyor diye doğrumu telefon sadece jar uzantılıarımı açıyor

TopFury

TopFury

Üye
Birileri demiş s60(srd) ler sis çalıştırmıyor diye doğrumu telefon sadece jar uzantılıarımı açıyor
??? S60 symbian sistemi ile birlikte çalışan bir taban arkadaşım...olmaz öyle şey.yani en azından ben duymadım hiç.kesin konuşmayalımda.

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
BenQ E72 aldım arkadaşlar çokta memmunum

TopFury

TopFury

Üye
Neden öyle bir tercih yaptığını açıklar mısın peki arkadaşım?

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
Neden öyle bir tercih yaptığını açıklar mısın peki arkadaşım?
Valla benq e72 daha şık duruyor ekran ölçülerine gelince benq e72 daha önde ve nokia e-51 in kamerası kumlu deniliyor benq e72nin wifisi e51den daha da hızlıymış her bakımdan benq e72 önde e51 sırf nokia diye adı çıktı

mertomb

Üye
nsfdngfnngf

TopFury

TopFury

Üye
Valla benq e72 daha şık duruyor ekran ölçülerine gelince benq e72 daha önde ve nokia e-51 in kamerası kumlu deniliyor benq e72nin wifisi e51den daha da hızlıymış her bakımdan benq e72 önde e51 sırf nokia diye adı çıktı
:hmmm

tanertekin

tanertekin

Üye
ben benq e72 kullanıyorum ve bu zamana kadar da s60 kullanıyordum sana siddetle ve siddetle pisman olmaman için e51 diyorum
neden mi s60 mobile 6 dan daha kullanıslı

--------------- Ekleme ---------------

e72 kamarası guzel ama resimler cok berbat netlik bakımından degil mesela 16-9 gibi cekiyor ama resimler buzulmus gibi duruyor

bsomuncuoglu

Üye
hocam, kesinlikle ve kesinlikle nokia e51 tercih et.niye dersen bende benq e72 var. düşünürsen 150 TL ye vereyim, ama hiç tavsiye etmem.wm6 kullanıyor ama hem yavaş, hemde kullanımı zor bir program.hemde şarjı çok yiyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia e51 kesinlikle süper :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt