@TurkSaw Bu doru mu?ama sen benim ölmemi istiyorsun![]()
Senin kesmene gerek mi var@TurkSaw abimiz janti adamdı kesmesini iyi bilirdi mesela ben bilmem

Hindi ortaya konulur herkes ihtiyacı kadarını alır@TurkSaw abimiz janti adamdı kesmesini iyi bilirdi mesela ben bilmem

Hindi ortaya konulur herkes ihtiyacı kadarını alır![]()

Ne kadar da istekli bi hindi@rear2011 konuyu kaynatıyor![]()

nasıl da inandıNe kadar da istekli bi hindi![]()

Nifak tohumu serpip aradan sıyrılamazsınnasıl da inandı![]()

@rear2011Nifak tohumu serpip aradan sıyrılamazsın
Gel beraber yiyelim hindiyi@rear2011

Nifak kelimesi yersiz ve ağır olmuş bizim niyetimiz daha güzel ve tedavi ediciydi. Hindi mi yiyonuz, culluk mu yiyonuzNifak tohumu serpip aradan sıyrılamazsın
Gel beraber yiyelim hindiyi@rear2011
olsun.Sana demedim kardeş hindiye dedim. Biz buranın delileriyiz. Normal insana garip gelen diyaloglar görebilirsin.Nifak kelimesi yersiz ve ağır olmuş bizim niyetimiz daha güzel ve tedavi ediciydi. Hindi mi yiyonuz, culluk mu yiyonuzolsun.

Sessizce izlemek, dinlemek, okumak, daha akıllaca yoksa biliyonuz, garip diyaloglar aman aman kaçın ne mize lağzım. Şaşırtan diyaloglarla başbaşa buyrun devam.Sana demedim kardeş hindiye dedim. Biz buranın delileriyiz. Normal insana garip gelen diyaloglar görebilirsin.![]()
Sen de dahil olSessizce izlemek, dinlemek, okumak, daha akıllaca yoksa biliyonuz, garip diyaloglar aman aman kaçın ne mize lağzım. Şaşırtan diyaloglarla başbaşa buyrun devam.