Benim hiç kız arkadaşım olmadı

Salihyet

Üye
Güzel yazıydı oğuz ya koptum sabah sabah

işte buuu

fatihsagohiphop™;1022566' Alıntı:
bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme
Kadir abi ne diyo baksana

---

Şaka bi yana sitede bissürü ali ve aynı zamanda antepli var.. hadi aktif olsalar neyse, fake üye diyesim geliyo görünce bunnara

Olur birgün kardeş canını sıkmaya değmez

insan sizin dilinize dusmeyegorsun...

iremm

Üye
fatihsagohiphop™;1022566' Alıntı:
bence arkadaşım kızlarla hiç ilgilenme bende ilgilenmiyodum şimdi kız beni sevdi hatta 2 tane kız bence hiç uğraşma bir gün seninde olur merak etme

wayyy fatihe bak sennn kadir ne diyo buu

Anıl Umut

Emekli Yönetici
haklısın valla bizi cebinden çıkarır fatihim
şaka bi yana seviyoruz seni fatih sakın ama sakın alınma öle takılıyoz

iremm

Üye
tabikide fatih bitanedir

DiaBLoS

Admin
Fatihin hayranları forumda çok fazla ya

wayyy fatihe bak sennn kadir ne diyo buu
ne yaa doğru söylüyorum benim hiç yalan söylediğimi duydunuzmu.

haklısın valla bizi cebinden çıkarır fatihim
şaka bi yana seviyoruz seni fatih sakın ama sakın alınma öle takılıyoz
sağolun bende sizleri çok seviyorum

tabikide fatih bitanedir
teşekkür ederim sende bi tanesin canım ablacım

DiaBLoS™;1022961' Alıntı:
Fatihin hayranları forumda çok fazla ya
hayranlardan çok düşmanlarım var diyebilirim sana.

elmyra

Üye
konu nerden nereye arkadaşlar bir konuyu daha katletmeyi başardık kolay gelsin hayırlı işler

Anıl Umut

Emekli Yönetici
fatihi seviyoruuuzzzzzzz

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar öncelikle konu yanlış değil, gayet normal bir konu. Maxicepte bu paylaşılamaz diye bir kural yok belirtmek istiyorum. Konuyla alakasız da yazmayalım. (Sabote etmek gibi)

Konuya gelecek olursak. Bugüne kadar 23-24 tane kız arkadaşım oldu, elime ne geçti? Bence hiçbir şey sadece zaman öldürmek. Ha sevildim de sevdim de. O bambaşka bir duygu inan bir gün bunu anlarsın. Hep açık giyinen kızı potansiyel sevgili olarak görüyorsan zaten hiç girişme bu işlere, bu sevgili aramak değil abazalıktır, cinsel açlıktan ötürü.

Ne yapacağına gelirsek, kalbin küt küt atıyormuş. Bunları bende 14-15 yaşındayken yaşardım ama 17 gerçekten ileri bir yaş. Biz 17 yaşındayken...

Rahat olmaya çalışacaksın, başka çaren yok. Karşındakinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senden farklı değil.! Asla yalan söyleme, kendin ol. Kendin olduğun zaman sevilirsin...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
way abi harika açıklamışsın bizde ders alalım

leiche

Emekli Yönetici
ulen 20 tane sallamasyon kız arkadaşın olacağına 25 yasında 1 tane sağlam sevgilin olsun yeter be

benim hic kız arkadasım olmadı abiiiiiiiiiiiiii (

Hey Allah'ım ya nabalım simdi Güzin Abla mıyız biz