şanssız
Üye
-
Konu Sahibi
-
17 yaşındayım bu güne kadar hiç kız arkadaşım olmadı
bi kız la konuştugum zaman kalbim küp küp ediyo elim ayagım karışıyo konuşamıyomm,
yakışıklılık desen var lisedeyim de
bazen görüyom böle tipine bakıyom bide kıza şaşıp kalıyom valla
acaba sorun bendemi? Yada taktik mi bilmiyommm yardım lütfennnn
bi kız la konuştugum zaman kalbim küp küp ediyo elim ayagım karışıyo konuşamıyomm,
bak kardeş iremm ve diablos bu işlerin erbabı. onlar varken bize susmak düşer.yardım etmiyecekseniz ne gülüp alay ediyosunuzzzzzzz
bak kardeş iremm ve diablos bu işlerin erbabı. onlar varken bize susmak düşer.
Farkındaysan gülmüyorum ben gayet ciddiyim ciddi olduğum kadarda sinirliyimyardım etmiyecekseniz ne gülüp alay ediyosunuzzzzzzz
DiaBLoS™;1022218' Alıntı:Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil miŞunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...
Yolun açık olsun...
saygıLar
DiaBLoS™;1022218' Alıntı:Şimdi öncelikle arkadaşım 17 yaşına kadar arkadaşın olmayabilir..Bu ilerleyen zamanlarda olmayacağı anlamına da gelmez değil miŞunu söyleyebilirim ki utangaç birisin anlaşılan bunu yenmen için mutlaka bir yerden birşeylere başlamalısın.. Kızdan hoşlandığını anladığın an yada onun senden hoşlandığını anladığın ZAMAN, tamam kendin konuşamıyorsun arkadaşlarını araya sokarak ilk adımı atabilirsin..Bu biraz olsun kendine olan güvenini getirecektir.. Sonucunda kıza teklif ettiğin zaman sana vereceği Cevap ya EVET ya da HAYIR olacaktır...Seni dövecek hali yok ya.. Bunu yapacağına kendini şartlandır ve sadece dene...
Yolun açık olsun...
saygıLar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?