benim bu dizüstü çok yavasladı arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
google896

google896

Üye
    Konu Sahibi
benim bu dizüstü çok yavasladı arkadaşlar
toshiba satellite 6gb ram
2 gb ekran kartı

olan pc açtıktan 10 dk sonra kendine geliyor arkadaşlar kurtarma cdside kayboldu formatda atamıyorum ne yapayım ne önerirsınız

futbol123

futbol123

Üye
virüs taraması yapıyormusunuz?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vista mı win7 mı kullanıyorsunuz. ne zamandır format atılmadı pc ye. antıvırus programınız nedır ?

matchlessss

matchlessss

Üye
eset kullanıosan antıvır. olarak baslangıc taramalarını kapat. deepfreeze kullanıosan eger kapat bı ıkıgun kapalı kullan vırus taraması yaptır

google896

google896

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 kullanıyorum virüs taraması yaptın sonuc yok eset antivürüs kullanıyorum

matchlessss

matchlessss

Üye
eset baslangıc taramasını kaldır.. ynede olmuorsa bence bas bı format c ye

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Eseti kaldır işletim sisteminize göre burdan microsoft un yazılımı indirin. ayrıca bu yazılım ile kayıt defterinizi onarmanızı ve dosya temizliğ yapmanız iyi olur ayrıca ccleaner araçlar sekmesiden başlangışa girip pc açılışında nelerin başlamasını istemiyorsanız devre dışı bırakın msn gibi vs ilk açılışta kasan bir kaç yazılım ne kurduğunuza bağlı. güncellemelerinizi kontrol edin. hiç biri işe yaramazsa illaki biraz faydası olur bunların ama olmadı diyelim. temiz bir format şarttır.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Reswana Katiliyorum CCleaner Sistemi Baya Bi Temizler ..! Olmadi Gereksiz Kullanmadiqin Prolari Saqlam Kaldirma Araclari Ile Kaldirirsin En son Sonuc Yine Format ;)

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Reswana Bende katılıyorum açılıştaki programlari yönetmeyi ve birde dediği gibi cclaner gibi programlarala sistemden gereksiz dosyaları taratıp silmeni öneririm :oke:

skynet

Üye
Advanced SystemCare+SmartDefrag bu ikisini kur pc'yi derin bakım yaptır birde açılış programlarından gereksiz olanları kaldır sorum kalmaz hadi kolay gelsin...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...