Lise çok fena :d: bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun...
ghost841 Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Lise çok fena Genişletmek için tıkla ... bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun...
Revengeful' Alıntı: Lise çok fena Genişletmek için tıkla ... bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun...
tlgcn38 Üye ghost841' Alıntı: bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun... Genişletmek için tıkla ... o zaman her baktığımız düz duvarda seni görcez desene
ghost841' Alıntı: bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun... Genişletmek için tıkla ... o zaman her baktığımız düz duvarda seni görcez desene
ghost841 Üye Konu Sahibi yok istesemde konuşamam çünkü imam hatip'e gidiyorum seneye yoksa işi götürürüm ben
tlgcn38 Üye ghost841' Alıntı: yok istesemde konuşamam çünkü imam hatip'e gidiyorum seneye yoksa işi götürürüm ben Genişletmek için tıkla ... ulan seni imamhatipe kim gönderiyo dayak yiye yiye ölürsün
ghost841' Alıntı: yok istesemde konuşamam çünkü imam hatip'e gidiyorum seneye yoksa işi götürürüm ben Genişletmek için tıkla ... ulan seni imamhatipe kim gönderiyo dayak yiye yiye ölürsün
Revengeful Emekli Yönetici ghost841' Alıntı: bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun... Genişletmek için tıkla ... Zaten sakın öyle birşey yapma, millet yanlış anlar
ghost841' Alıntı: bir daha hiç bi kızla konuşmam sonra çok acı çekiyo sun... Genişletmek için tıkla ... Zaten sakın öyle birşey yapma, millet yanlış anlar
ghost841 Üye Konu Sahibi tlgcn38' Alıntı: ulan seni imamhatipe kim gönderiyo dayak yiye yiye ölürsün Genişletmek için tıkla ... ben idare ederim
tlgcn38' Alıntı: ulan seni imamhatipe kim gönderiyo dayak yiye yiye ölürsün Genişletmek için tıkla ... ben idare ederim
tlgcn38 Üye ghost841' Alıntı: ben idare ederim Genişletmek için tıkla ... hayır onu geçtim kız yok orda sen ondan da ölebilirsin
ghost841' Alıntı: ben idare ederim Genişletmek için tıkla ... hayır onu geçtim kız yok orda sen ondan da ölebilirsin
ghost841 Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: İmama bak Genişletmek için tıkla ... imamlar bar ve discotek'e gidemez mi eğlenmek onlarında hakkı
Revengeful' Alıntı: İmama bak Genişletmek için tıkla ... imamlar bar ve discotek'e gidemez mi eğlenmek onlarında hakkı