Beni Oldurebilirsinizz .. Ama Fikirlerimi Aslaa ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Beni Oldurebilirsinizz .. Ama Fikirlerimi Aslaa ..
Ozgurluk Denince Akliniza Ne/Neler Geliyor Degerli Arkadaslar .?

Ozgurluk Nedir .? Nasil Birseydir .? Kimler Icin Vardir Ozgurluk .? Herkes Ozgur Olabilir Mi .?

Adaletin Olmadigi Bir Ulkede Adalaletsizlige Ugramis Biriydi V For Vendetta ..

Tek Basina Devrim Yapmakti Amaci ..

Insanlari Uyandirmakti ..

Bunu Bir Filmdede Olsa Gerceklestirmisti ..

Ama Ona Gore Dunya'da Hicbir Ulke, Hicbir Insan Ozgur Olabilecegi Kadar Ozgur Degildii ..

Herkese Gore Kuslar Ozgurdu Birtek Dunya'da ..

V For Vendetta'ya Gore ; Kuslar Bile Ozgur Degildi .. Cunku Onlarinda Aksam Zorunlu Olarak Gidecek Bir Yuvalari Vardi ..

Oyleydi ..

V For Vendetta

DMonSTeR

Üye
Kuşlar bile özgür değil çünkü akşam gidecekleri bir yuvaları var çok güzel bir söz. Ama bu tamamıyla bakış açısı ile alakalı kimine göre o akşam gideceği yuva özgürlüğün ta kendisidir...

• Beğen
Tepkiler: jackalmami
jackalmami

jackalmami

Üye
susmak, bazen en güzel cevaptır...

dready112

dready112

Üye
Yalnız atladığın bi nokta var, fikirler V'ye ait değildi, o da bi araçtı yani filmde.
Ayrıca benim her zaman söylediğim bi sözüm vardır, "Ölüm gibi bi gerçek varken, kimse özgür değildir. Çünkü ölümün ne zaman karşınıza çıkacağını bilemezsiniz." Ve doğadaki tüm canlılar bi gün ölür bu sonsuz bi esaretin sadece anlık hali.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yuvası yoksa gitsin belediye parkında yatsın.bumu yani özgürlük dediğiniz şey :ehe

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Adaletin olmadığı yerde adaletsizliğe uğramaktan daha doğal bir şey yoktur,

Vahim olan adaletin olduğu yerde adaletsizliğe uğramatır.

Ayrıca özgürlük denilince akla gelen her aklına geleni istediğin yerde söyleyip her istediğini istediğin kişiye istediğin yerde yapmaksa bunun adı özgürlük değil Firavunluktur ve bir gün bir Musâ gelir Kızıldenize gömer gider...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Adaletin olmadığı yerde adaletsizliğe uğramaktan daha doğal bir şey yoktur,

Vahim olan adaletin olduğu yerde adaletsizliğe uğramatır.

Ayrıca özgürlük denilince akla gelen her aklına geleni istediğin yerde söyleyip her istediğini istediğin kişiye istediğin yerde yapmaksa bunun adı özgürlük değil Firavunluktur ve bir gün bir Musâ gelir Kızıldenize gömer gider...

uuu son cümleler müthişti :hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adalet ve özgürlük olmayan bi ülkede yüzlerin binlerin hatta milyonların görebilecegi bi ortamda 'adalet,özgürlük yok' diyemezsin.Bunu Tv'lerde yapanlar bile var güzel ülkem benim.
Ülkenin degil taa Osmanlı döneminden beridir kim 'adalet yok' dese o deşti karnımızı.
Adalet arayanlar V kadar masum degil malesef..

El-CD

El-CD

Üye
Çok güzel bir filmdi 1 hafta etkisinden çıkamadım

Del Rey

Del Rey

Üye

:dondum: Muhteşem!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Düşündümde gerçekten nedir özgürlük???

Fatura kuyruğunda özgür! olduğumuz için sıraya girmeden en öne geçmek mi?

Yoksa Hakkımızı aramak için anayolu trafiğe kapatıp, kapanan yoldaki ambulansın içinde yaşam mücadelesi veren hastanın yaşam hakkını elinden almak mı?

Yoksa tuttuğumuz takım şampiyon olunca havaya ateş açıp, balkonda babasının kucağındaki çocuğu kafasından vurup kan rengine ! bakmak mı?

Yoksa belediye otobüsüne molotof atıp içindeki insanları cayır cayır yakarak onlara fikrimizi anlatmak! mı?

Veya bir otobüs durağında bomba yüklü bir araç patlatıp, Özgürlük anlayışımızı! toplu halde sunmak mı?

Yoksa özgürlük adına dağa çıkıp, vatan evlatlarına kurşun sıkıp, birkaç soysuzun çakallığını yapmak mı?

Hakkatten nedir özgürlük???

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon ve Del Rey
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Yoksa Hakkımızı aramak için anayolu trafiğe kapatıp, kapanan yoldaki ambulansın içinde yaşam mücadelesi veren hastanın yaşam hakkını elinden almak mı?

Yoksa tuttuğumuz takım şampiyon olunca havaya ateş açıp, balkonda babasının kucağındaki çocuğu kafasından vurup kan rengine ! bakmak mı?

Yoksa belediye otobüsüne molotof atıp içindeki insanları cayır cayır yakarak onlara fikrimizi anlatmak! mı?

Veya bir otobüs durağında bomba yüklü bir araç patlatıp, Özgürlük anlayışımızı! toplu halde sunmak mı?

Yoksa özgürlük adına dağa çıkıp, vatan evlatlarına kurşun sıkıp, birkaç soysuzun çakallığını yapmak mı?

ahanda imzamı attım buna özgürlük devlet kurumlarında tanıdığı olupta hiç sıraya girmeden işini halletmektir ÖZGÜRLÜK!.

Del Rey

Del Rey

Üye

Daha az etkileyici bir anlatım ama anlatmak istedikleri harika. :) TAMAMİYLE KATILIYORUM.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Dusunuyorumda .. Sen Neden Ozgurluk Denince Aklina Boyle Seyleri Getiriyorsunn .?

Amacin Ne .? :) Neden Illa Dag, Tas, Tas, Dere, Tepe Diyorsunn .?

Ogrenecegin Daha Cok Sey Var Diye Dusunuyorumm ..

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Dusunuyorumda .. Sen Neden Ozgurluk Denince Aklina Boyle Seyleri Getiriyorsunn .?

Amacin Ne .? :) Neden Illa Dag, Tas, Tas, Dere, Tepe Diyorsunn .?

Ogrenecegin Daha Cok Sey Var Diye Dusunuyorumm ..

Özgürlük nedir diye sormuşsun ben de Ülkemdeki bir kaç özgürlük anlayışından bahsettim...

Sen niye rahatsız oldun ki bundan???

Peki sence nedir özgürlük?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca dağ taş kelimesini bir yerde kullanmışım, üstteki yazdıklarıma değilde niye oraya takıldın anlamadım...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Özgürlük nedir diye sormuşsun ben de Ülkemdeki bir kaç özgürlük anlayışından bahsettim...

Sen niye rahatsız oldun ki bundan???

Peki sence nedir özgürlük?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca dağ taş kelimesini bir yerde kullanmışım, üstteki yazdıklarıma değilde niye oraya takıldın anlamadım...

Ozgurluk Diye Daga Cikip Demissinn ..

Oraya Dikkat Et .. Sende Ne Demek Istedigini Anladin .. Bende Ne Demek Istedigini Anladimm ..

Bence Sen Ustten Mesaj Vermeyi Birakk .. Sadete Gel .. ;)

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Ozgurluk Diye Daga Cikip Demissinn ..

Oraya Dikkat Et .. Sende Ne Demek Istedigini Anladin .. Bende Ne Demek Istedigini Anladimm ..

Bence Sen Ustten Mesaj Vermeyi Birakk .. Sadete Gel .. ;)

Evet yazdığımın arkasındayım ama budan sen niye rahatsız oldun bunu anlamış değilim...

Ayrıca seni tanımıyorum ki mesaj vereyim arkadaşım...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Evet yazdığımın arkasındayım ama budan sen niye rahatsız oldun bunu anlamış değilim...

Ayrıca seni tanımıyorum ki mesaj vereyim arkadaşım...

Ban Yedigim Zaman Sikayet Edenlerden Biriyde Sendin Saniyorsam ..

Tam Emin Degilimm .. Ama Suphee ..

Ayrica Ben ustume Aliniyorumm .. Cunku Benim Babam Kurt .. Annem Ise Turk ..

Beni Soracak Olursan .. Bende Komunist'im ..

Yeterli Bir Cevap Oldu Mu Bu .?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kimse kimseye etnik kökenini veya siyasi görüşünü sormadı.Konu akabinde cevaplar veriniz.

Özgürlük,haddinden fazla göreceli bir kavramdır.Bunda kişinin karakteri ve dünya görüşü egemendir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...