Beni Nassı Bilirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
Bazen ters bazen dostça ama hatayı affetmiyor :ehe Mert'le ilgili bi konuda kendisini fazla kızdırdım affetsin :züü:

• Beğen
Tepkiler: minoo

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Beşiktaş taraftarı olduğunu bilmeyen yok, aynı zamanda Kartal taraftarı. Kitap okumayı sever, yabancı müzik dinler, Eminem'i sever. Ilk dişi general galiba, öyle bi konu vardı :D

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
Beşiktaş taraftarı olduğunu bilmeyen yok, aynı zamanda Kartal taraftarı. Kitap okumayı sever, yabancı müzik dinler, Eminem'i sever. Ilk dişi general galiba, öyle bi konu vardı :D
minoo tür müziği dinliyor heralde bak eminemi sevdiğini yeni duydum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

without me en sevdiği Eminem şarkısı olabilir. Sagopa da dinliyo :D bana da dinletiyo arada sağolsun :ehe
rock/metal haricinde kimse bana bişey dinletemedi daha bana :D yaviz hariç onun yüzünde skrillex e başladım ama bırakırım hemen yaa bi' heves dinliyorum :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Furkan beni tanıyo la resmen :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
doctorrr

doctorrr

Üye
allaaa allaa yaa :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bence yazisi okunan nadir kisilerden ve ne yaptini bilen hayati fazla gayleye almayan birisin.
Anladim kadari ile :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Evet kısmen, gibi gibi :D

MrTech

MrTech

Üye
Adam Kıng ya :sirit: ama hala kafam hafif ice tea :d:

- - - Eklendi - - -

Adam Kıng ya :sirit: ama hala kafam hafif ice tea :d:

-efşan

-efşan

Üye
Dik başlı. Sağlam adımlar atan. Otoriter. Asabi, agresif ama perdelerini indirdiğinde kedi gibi bir insan:ehe
Aşırı duygusal, film izlemeyi seven, kitap okumaya bayılan; özellikle de Tess Gerritsen romanlarını. Sagopa hayranı.
Cana canan bir dost. Kısacası çok özel ve güzel bir arkadaş. Cansın la sen:zzz:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve minoo
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
iyi biliriiiim :naughty:

• Beğen
Tepkiler: -efşan
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bu akşam Esra'yla Gangnam yaptık video da çektik :kop:

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben nasıl biriyim döküleyim bakalım azcık, tanıyım beni de neymişim, ne değilmişim..

En önce inanılmaz duygusalım, çok sulugözüm. Beşiktaş aşığı olduğumu bilmeyen yoktur sanırım. Her tür müziği dinleyen, artı olarak her tür müziğe hayran olan manyağın tekiyim. Her zaman gülerim. Gülmediğim tek bir an varsa o zaman da ya ağlıyorumdur ya da manik depresifim atak yapmıştır, yine ağlıyorumdur. Adaletsizliğe, haksızlığa kim olursa olsun gelemem. İnsan, arkadaş kaybetmekten hiç hoşlanmam. Affedici bir yapım vardır ki nefret ederim bu huyumdan. Kin tutamam. Her şeyi yerinde severim. Sokakta yürürken çocuklarla oyuna girip ip de atlarım, saklambaç da oynarım; yaşıtlarımla masaya oturup siyaset de konuşurum. Yerimde duramam kıpır kıpırım. Her ortama çok kolay uyum sağlarım. Asla arıza çıkaran biri olmadım. Annemin, babamın lafının üstüne laf söylemem. Çok sinirlenirsem onlara, odama girer ağlarım. Gece uyumayı sevmem. Genelde gündüz uyurum ben. Yaklaşık 3 gün uyumadan durabilirim. Çok temizimdir ama inanılmaz dağınık bir yapım vardır. Kedileri çok severim. Aşık olunca gözüm kör olur, başka bir şey görmem. Cinayet romanları hastasıyımdır. En son sipariş verdiğim kitap A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi. Barbie bebeklerle değil sokakta top oynayarak büyüdüm. En sevdiğim rengi bile bilmiyorum. Özellikle yeni bir şarkı açıp dinlemem çok sevdiğim bir sanatçı da olsa. O sanatçının sevdiğim diğer şarkılarına ihanet edecekmişim gibi hissederim. Kazara bir yerden duyup da seversem açıp dinlerim. Yeniliklere kapalıyımdır. Pembe hiç kıyafetim yoktur. Makyaj yapmaktan nefret ederim. Hayatımda hiç fondötenim olmamıştır. Most Wanted en sevdiğim pc oyunları arasındadır. Sol gözüm mavi, sağ gözüm kahverengidir. Çocukları/bebekleri çok severim. Şu ana kadar da 3 komşu çocuğu büyüttüm. Kız arkadaşlarla geçirilen gecenin tarifi yoktur benim için. 5-6 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım. Sinemaya gitmektense tribünde olmayı tercih edenlerdenim. Oturduğum semt dolayısıyla Kartalspor hayranlığım da var. Kıskançlığım da yerine göredir, anlayışlıyım çoğu zaman. İnanılmaz sabırsız biriyim. Çok çabuk sinirlenirim ama çabuk geçer. Çay içmediğim gün başım ağrır. Müziksiz ve kitaplarım olmadan ölürüm.
Yani işin özü; eğer anlaşamadığım biri varsa hata bende değil ondadır :ehe

Bu arada yaş 22, Lojistik yönetimi mezunuyum (Tırcı), Sivaslıyım ve En büyük BEŞİKTAŞ.

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Nextman
MrTech

MrTech

Üye
Ben nasıl biriyim döküleyim bakalım azcık, tanıyım beni de neymişim, ne değilmişim..

En önce inanılmaz duygusalım, çok sulugözüm. Beşiktaş aşığı olduğumu bilmeyen yoktur sanırım. Her tür müziği dinleyen, artı olarak her tür müziğe hayran olan manyağın tekiyim. Her zaman gülerim. Gülmediğim tek bir an varsa o zaman da ya ağlıyorumdur ya da manik depresifim atak yapmıştır, yine ağlıyorumdur. Adaletsizliğe, haksızlığa kim olursa olsun gelemem. İnsan, arkadaş kaybetmekten hiç hoşlanmam. Affedici bir yapım vardır ki nefret ederim bu huyumdan. Kin tutamam. Her şeyi yerinde severim. Sokakta yürürken çocuklarla oyuna girip ip de atlarım, saklambaç da oynarım; yaşıtlarımla masaya oturup siyaset de konuşurum. Yerimde duramam kıpır kıpırım. Her ortama çok kolay uyum sağlarım. Asla arıza çıkaran biri olmadım. Annemin, babamın lafının üstüne laf söylemem. Çok sinirlenirsem onlara, odama girer ağlarım. Gece uyumayı sevmem. Genelde gündüz uyurum ben. Yaklaşık 3 gün uyumadan durabilirim. Çok temizimdir ama inanılmaz dağınık bir yapım vardır. Kedileri çok severim. Aşık olunca gözüm kör olur, başka bir şey görmem. Cinayet romanları hastasıyımdır. En son sipariş verdiğim kitap A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi. Barbie bebeklerle değil sokakta top oynayarak büyüdüm. En sevdiğim rengi bile bilmiyorum. Özellikle yeni bir şarkı açıp dinlemem çok sevdiğim bir sanatçı da olsa. O sanatçının sevdiğim diğer şarkılarına ihanet edecekmişim gibi hissederim. Kazara bir yerden duyup da seversem açıp dinlerim. Yeniliklere kapalıyımdır. Pembe hiç kıyafetim yoktur. Makyaj yapmaktan nefret ederim. Hayatımda hiç fondötenim olmamıştır. Most Wanted en sevdiğim pc oyunları arasındadır. Sol gözüm mavi, sağ gözüm kahverengidir. Çocukları/bebekleri çok severim. Şu ana kadar da 3 komşu çocuğu büyüttüm. Kız arkadaşlarla geçirilen gecenin tarifi yoktur benim için. 5-6 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım. Sinemaya gitmektense tribünde olmayı tercih edenlerdenim. Oturduğum semt dolayısıyla Kartalspor hayranlığım da var. Kıskançlığım da yerine göredir, anlayışlıyım çoğu zaman. İnanılmaz sabırsız biriyim. Çok çabuk sinirlenirim ama çabuk geçer. Çay içmediğim gün başım ağrır. Müziksiz ve kitaplarım olmadan ölürüm.
Yani işin özü; eğer anlaşamadığım biri varsa hata bende değil ondadır :ehe

Bu arada yaş 22, Lojistik yönetimi mezunuyum (Tırcı), Sivaslıyım ve En büyük BEŞİKTAŞ.

Huylar aynı bi kaç madde hariçinde :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Geçenlerde beni sinir etse de iyi biridir :D Hem intikamımı aldım nasılsa :ehe

Yukarıda açıklamış kendini bak ben de daha tanımıyormuşum nasıl bir manyakmışsın sen öyle :D

Forumda beni tanıyan sayılı insanlardan biridir benim de sevdiğim biridir..

Arada böyle bana bazı ataklar geliyor birilerine sataşasım geliyor, o zaman da Pınar' ı görmüşsem Allaaaaaah :d:
Kaçamaz elimden :D

İnanılmaz sabırsız olduğunu yazmış fakat bence oldukça sabırlı biri..
Görevli olduğu bölüm konu dışı bölümü olunca.. İnsanlarla uğraşmak orta yolu bulmak zor.. Allah sabır versin :D

"Kıskançlığım da yerine göredir, anlayışlıyım çoğu zaman."
Ben lisedeyken okulda 480 öğrenci vardı. Bunun 80 i erkek 400'ü kızdı..
Tanıdığım tüm kızlardan duydum bu lafı :D Her kız mı aynı cümleyi kullanır ya..
Şu "çoğu zaman" kısmı öyle bir göreceli kavram ki off :D

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
Tırcı mod minoo :D

doctorrr

doctorrr

Üye
pınar abla ve sayın şehriyar postlarınızı okutacak kalifiye eleman arayışına çıktım bende :P:

• Beğen