minoo tür müziği dinliyor heralde bak eminemi sevdiğini yeni duydumBeşiktaş taraftarı olduğunu bilmeyen yok, aynı zamanda Kartal taraftarı. Kitap okumayı sever, yabancı müzik dinler, Eminem'i sever. Ilk dişi general galiba, öyle bi konu vardı![]()

minoo tür müziği dinliyor heralde bak eminemi sevdiğini yeni duydum![]()
bana da dinletiyo arada sağolsun 
rock/metal haricinde kimse bana bişey dinletemedi daha bana
without me en sevdiği Eminem şarkısı olabilir. Sagopa da dinliyobana da dinletiyo arada sağolsun
![]()
yaviz hariç onun yüzünde skrillex e başladım ama bırakırım hemen yaa bi' heves dinliyorum 
Furkan beni tanıyo la resmen![]()

Ben nasıl biriyim döküleyim bakalım azcık, tanıyım beni de neymişim, ne değilmişim..
En önce inanılmaz duygusalım, çok sulugözüm. Beşiktaş aşığı olduğumu bilmeyen yoktur sanırım. Her tür müziği dinleyen, artı olarak her tür müziğe hayran olan manyağın tekiyim. Her zaman gülerim. Gülmediğim tek bir an varsa o zaman da ya ağlıyorumdur ya da manik depresifim atak yapmıştır, yine ağlıyorumdur. Adaletsizliğe, haksızlığa kim olursa olsun gelemem. İnsan, arkadaş kaybetmekten hiç hoşlanmam. Affedici bir yapım vardır ki nefret ederim bu huyumdan. Kin tutamam. Her şeyi yerinde severim. Sokakta yürürken çocuklarla oyuna girip ip de atlarım, saklambaç da oynarım; yaşıtlarımla masaya oturup siyaset de konuşurum. Yerimde duramam kıpır kıpırım. Her ortama çok kolay uyum sağlarım. Asla arıza çıkaran biri olmadım. Annemin, babamın lafının üstüne laf söylemem. Çok sinirlenirsem onlara, odama girer ağlarım. Gece uyumayı sevmem. Genelde gündüz uyurum ben. Yaklaşık 3 gün uyumadan durabilirim. Çok temizimdir ama inanılmaz dağınık bir yapım vardır. Kedileri çok severim. Aşık olunca gözüm kör olur, başka bir şey görmem. Cinayet romanları hastasıyımdır. En son sipariş verdiğim kitap A'dan Z'ye Seri Katiller Ansiklopedisi. Barbie bebeklerle değil sokakta top oynayarak büyüdüm. En sevdiğim rengi bile bilmiyorum. Özellikle yeni bir şarkı açıp dinlemem çok sevdiğim bir sanatçı da olsa. O sanatçının sevdiğim diğer şarkılarına ihanet edecekmişim gibi hissederim. Kazara bir yerden duyup da seversem açıp dinlerim. Yeniliklere kapalıyımdır. Pembe hiç kıyafetim yoktur. Makyaj yapmaktan nefret ederim. Hayatımda hiç fondötenim olmamıştır. Most Wanted en sevdiğim pc oyunları arasındadır. Sol gözüm mavi, sağ gözüm kahverengidir. Çocukları/bebekleri çok severim. Şu ana kadar da 3 komşu çocuğu büyüttüm. Kız arkadaşlarla geçirilen gecenin tarifi yoktur benim için. 5-6 yıldır aktif sigara kullanıcısıyım. Sinemaya gitmektense tribünde olmayı tercih edenlerdenim. Oturduğum semt dolayısıyla Kartalspor hayranlığım da var. Kıskançlığım da yerine göredir, anlayışlıyım çoğu zaman. İnanılmaz sabırsız biriyim. Çok çabuk sinirlenirim ama çabuk geçer. Çay içmediğim gün başım ağrır. Müziksiz ve kitaplarım olmadan ölürüm.
Yani işin özü; eğer anlaşamadığım biri varsa hata bende değil ondadır
Bu arada yaş 22, Lojistik yönetimi mezunuyum (Tırcı), Sivaslıyım ve En büyük BEŞİKTAŞ.

Hem intikamımı aldım nasılsa 

Her kız mı aynı cümleyi kullanır ya..