Beni nasıl bilirsiniz ?? :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Beni nasıl bilirsiniz ?? :))
mad eagle'den esinlenerek cevaplarınızı bekliyorum :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
çok güzel bir avatarı var

yardım sever :sirit:

iyi :sirit:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Vuu Teşekkürler :op:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben teşekkür ederim :sirit: :sarıl:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Çok iyi niyetli
herkes ile iyi geçinen
Yardımsever
cep telefonu almadan danışıklacak kişi
Iyi Insan tabirinin eş anlamlısı
MasteLaa. :op:

doctorrr

doctorrr

Üye
Kardişim... Yani o kadar, gerisini yazamam yetmez bana burası onu ona anlatmaya kalksam roman olur çıkar :op:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
:bilmm

otostopçu

otostopçu

Üye
...

Sende istiyor bilinmek verejek 20 dolar

%80 kdv indirimi sadece senin için fatihciğim peşin fiyatına 12 taksit

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
jackalmami

jackalmami

Üye
Öz kardeşim gibi gördüğüm, sabaha kadar sohbet etsem sıkılmayacağım, hayallerinin peşinden koşan, gayet çalışkan ve zeki, türkçedeki bütün övgü içerikli kelimeleri buraya sıralamam gereken, şuana kadar tek yamuğunu görmediğim ve bu söylediklerimin 2 katını benim için düşündüğünü bildiğim(:D), harika bir insan evladı. :sarıl:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şimdi yorum atcam aboneliklerde hep karışcak ya şimdi bütün üyeler açcak bölümü kapatcaklar hee :ehe benim konuda söylediğim gibi adamın dibisin:)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum bu konuyu da öylesine açtım hepinizin yorumları benim için ayrı ayrı değer taşıyor yani muhammed abim den yunus ve mad eagle'nin yorumuna kadar Emma,Orhan da var tabi İbrahim de MrTech tabii ki sizi seviyorum bunu da bilin :op: :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
codblackops2

codblackops2

Üye
çok şey diyebilirim ama dışardayım uzun uzun yazamam kısaca;adamın dibi,adamın karekökü :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gördüğüm en tatlı dilli, hassas, canayakın, iyi kalpli, bir çok güzellikle dolu, biricik forumda tanıdığım tek Fatih, benim için çok ayrı şeyler ifade eden manevi kardeşim :tebessüm:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İyi niyetli karşılık beklemeden karşısındakinin iyiliği isteyen biri attığı pmlerden biliyorum:)

• Beğen
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
:bud:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
çok şey diyebilirim ama dışardayım uzun uzun yazamam kısaca;adamın dibi,adamın karekökü :)
Sen de öylesin seni herkes biliyor bilmeyenin tanıması lazım :)
Gördüğüm en tatlı dilli, hassas, canayakın, iyi kalpli, bir çok güzellikle dolu, biricik forumda tanıdığım tek Fatih, benim için çok ayrı şeyler ifade eden manevi kardeşim :tebessüm:
Cansın senin yerin de bende ayrıdır :)
İyi niyetli karşılık beklemeden karşısındakinin iyiliği isteyen biri attığı pmlerden biliyorum:)
:op: Teşekkürler aynısı sana da geçerli bir çok üyenin bence örnek alması gereken birisin ki bu kanıtlanmış ayın üyesi rütbesi ile :tebessüm:
:op: :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
-efşan

-efşan

Üye
Bir dost desem dosttan öte,
Kardeş desem üzer beni kelâmım.
Her ne kadar üç günlük ise de hayatım,
Cansın sen candan öte..

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Kelimeler yetersiz kalacağından fazla uzatmayacağım. Kaliteli sohbeti ve bilgisiyle harika insan :cool

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...