Adaş (h)
ismail010 Üye MasteLaa' Alıntı: İsmail abim Genişletmek için tıkla ... Noldu le Daha burdayim Yarin gitcem
Hıqh_VoLTaqe27 Üye gereksizler tanışdğm deli dolu bi kardşim ilk izlenim böyle oldu eminim iyi birisidir
Legendary. Üye En cok deger verdigim kisilerden birisin endustri forumu falan anlamam soverim Aykut abiyoe ikinizi hicbir yere gitmek yok Oguzhan
En cok deger verdigim kisilerden birisin endustri forumu falan anlamam soverim Aykut abiyoe ikinizi hicbir yere gitmek yok Oguzhan
Hıqh_VoLTaqe27 Üye İsmail' Alıntı: teşekkürler high voltaj Sende iyisin mert Genişletmek için tıkla ... ismim taha ismail
İsmail' Alıntı: teşekkürler high voltaj Sende iyisin mert Genişletmek için tıkla ... ismim taha ismail
ismail Üye Konu Sahibi .TremmerT.' Alıntı: En cok deger verdigim kisilerden birisin endustri forumu falan anlamam soverim Aykut abiyoe ikinizi hicbir yere gitmek yok Oguzhan Genişletmek için tıkla ... Şaka canım gidermiyiz hiç - - - Eklendi - - - Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: ismim taha ismail Genişletmek için tıkla ... Umarım unutmam isim konusunda berbatım dostum
.TremmerT.' Alıntı: En cok deger verdigim kisilerden birisin endustri forumu falan anlamam soverim Aykut abiyoe ikinizi hicbir yere gitmek yok Oguzhan Genişletmek için tıkla ... Şaka canım gidermiyiz hiç - - - Eklendi - - - Hıqh_VoLTaqe27' Alıntı: ismim taha ismail Genişletmek için tıkla ... Umarım unutmam isim konusunda berbatım dostum
Joker Emekli Yönetici Yeni tanıştık sayılır ama en çok sevdiğim üyelerdensin sohbetin iyi konuşma üslubunda öyle itici konuşmuyorsun o yüzden değerli birisin benim için
Yeni tanıştık sayılır ama en çok sevdiğim üyelerdensin sohbetin iyi konuşma üslubunda öyle itici konuşmuyorsun o yüzden değerli birisin benim için