Beni nasıl bilirsiniz azcep? (İsmail) (Banlı)

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Beni nasıl bilirsiniz azcep? (İsmail) (Banlı)
Beni nasıl bilirsiniz?

Biliyorum çok tanıyan yok sadece gereksiz ve gececilerde takıldım ama bilenlerde bi ikicik yorum yazarsa sevinirim :tebessüm:

1993'te doğdum :)

İlkokulu yaşadığım beldedeki ilkokul da okudum.

Liseyi gene şehrimdeki AÖL'nde okudum.

Şu anda Ankara da Endüstri Mühendisliği okuyorum :)

(ama samimi olun)

Son düzenleme:

burakkk97

Üye
bi ikicik

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
cok iyi, samimi, her zaman sohbete açık birisi :tebessüm:

Metin MF

Metin MF

Üye
eski handlercilerden :ehe

burakkk97

Üye
:zuhaha: tamam tamam başlıyorum
Gereksizlerde tanıştığım bugün facebookta eklediğim ve aynı dakika içinde arkadaş olduğum abim :tebessüm: kendisine yakın zamanda (yanlış hatırlamıyorsam pazar günü) ban atacak olan maxicep üyesi en çok pmleştiğim üyedir ve en fazla dürteceğim facebook arkadaşım olacak :) gayet hoş sohbettir istediğiniz kadar mesaj atın hepsine cevap alırsınız eğlencelidir...

To be continued...

- - - Eklendi - - -

cok iyi, samimi, her zaman sohbete açık birisi :tebessüm:

abi sen nerelerdesin yaw

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Konu dışında tanıştığım bir üye tanıdıkça çok iyi bir insan dediğim şahıs :tebessüm:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
eski handlercilerden :ehe

:eller: çaktirma metin :ehe

- - - Eklendi - - -

Konu dışında tanıştığım bir üye tanıdıkça çok iyi bir insan dediğim şahıs :tebessüm:

Teşekkür ederim kardeşim :) :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Gereksizlerde tanıştığım bugün facebookta eklediğim ve aynı dakika içinde arkadaş olduğum abim :tebessüm: kendisine yakın zamanda (yanlış hatırlamıyorsam pazar günü) ban atacak olan maxicep üyesi en çok pmleştiğim üyedir ve en fazla dürteceğim facebook arkadaşım olacak :) gayet hoş sohbettir istediğiniz kadar mesaj atın hepsine cevap alırsınız eğlencelidir...

To be continued...

- - - Eklendi - - -

abi sen nerelerdesin yaw

Teşekkür ederim kardeşim :)
Evet seninle baya konuştuk pmde falan :D
Facebook meselesi zaten ayri :D :P
Ve ben ekleyeyim handdler :D :kıskıs: :D

burakkk97

Üye
Hand=el ise hand ler=eller o_O

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

To be continued...

- - - Eklendi - - -

abi sen nerelerdesin yaw

okul :(

jackalmami

jackalmami

Üye
Eğlenceli bir kişiliğe sahip. Herkesle iyi geçinir, özür dilemeyi bilecek kadar alçakgönüllüdür.

İlk fake hesabımla tanışmıştım onunla. Beni başka birisi sanmış ve ben dürüstçe kim olduğumu söylemiştim. Samimiyetimiz ise gececilerde arttı. Adamdır. Severim kendisini :)

doctorrr

doctorrr

Üye
tanışamamız kavgayla oldu :D ama şimdi sıkıntı yok :) sevdiğim bi' abimdir zekidir falan...iyidir :tebessüm:

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Eğlenceli bir kişiliğe sahip. Herkesle iyi geçinir, özür dilemeyi bilecek kadar alçakgönüllüdür.

İlk fake hesabımla tanışmıştım onunla. Beni başka birisi sanmış ve ben dürüstçe kim olduğumu söylemiştim. Samimiyetimiz ise gececilerde arttı. Adamdır. Severim kendisini :)
Neydi o hesap yaw :D
Neyse teşekkürler abim :D

- - - Eklendi - - -

tanışamamız kavgayla oldu :D ama şimdi sıkıntı yok :) sevdiğim bi' abimdir zekidir falan...iyidir :tebessüm:
EywAllah kardeşim :D

burakkk97

Üye
Bu arada hiç de şişman değilsin

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
91 kiliyom :D
O zamanlar 85 tim :D

ismail

ismail