@Safak
Üye
sn bna takımı sordun bn manisalıyım hem akhısar hem manisa izmirde okuyom bucaspor 3buyuk bjk sec begen alsen kimi seviyon senden de Allah razı olsun

sn bna takımı sordun bn manisalıyım hem akhısar hem manisa izmirde okuyom bucaspor 3buyuk bjk sec begen alsen kimi seviyon senden de Allah razı olsun

sn bna takımı sordun bn manisalıyım hem akhısar hem manisa izmirde okuyom bucaspor 3buyuk bjk sec begen al![]()

Eyvallah YasinKardeşimiz canımız biliriz![]()

EstağfirullahSitedeye uye oldugumda bna ilk yardim eden o oldu helal olsun![]()
teheccüğümüz 
tekrar yazıyorum TeheccüğümüzTekrar yaziyom dayanamidim symbian danisma hatti gibi ne soylersen soyle cewabini aliyon![]()

ah su kelimenin Teheccüğümüz ne anlama gldigne bilsem :S.O.S.:tekrar yazıyorum Teheccüğümüz![]()
tekrar yazıyorum Teheccüğümüz![]()
Teveccühünüz
İyi görüşünüz demek.ah su kelimenin Teheccüğümüz ne anlama gldigne bilsem :S.O.S.:
hayırlı olsun telefonu değiştirmiş sinben Muhammed imamlık yapıyom memleketim Muş

Yok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarhayırlı olsun telefonu değiştirmiş sin![]()
symbianciyim birakmam da
symbiani kullanir bir kaç sene daha sonra buluruz Yeni telefonu 
bu nasıl cümleSenin sen olarak bilirim

seni hiç göremiyorum bu aralar symbian bölümünde başka yerlere mi takılıyor sunYok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarsymbianciyim birakmam da
![]()

symbian candır gerisi az pismis avakodolu ustunde cikolota parcalari olan capıcinoYok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarsymbianciyim birakmam da
![]()

Konu dışında falan abi bugün hatrına girelim symbiana kolaçan edelim bakalımseni hiç göremiyorum bu aralar symbian bölümünde başka yerlere mi takılıyor sun![]()
Demekki tanışamadık dahaBilmiyorum![]()

aktifliğin daim olsun inşallah diyerek ben seni başka yerlerde gördümKonu dışında falan abi bugün hatrına girelim symbiana kolaçan edelim bakalım
Demekki tanışamadık daha![]()