Beni Kazıklayan Bilgisayarcıya Bende Şöyle Yapsam Sizce Doğru Olur Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten ben ona dedim şimdi bu durumda 150 ytl ye anakart almış oldum öyle mi dedim. Evet dedi..

Dedim o zman en başta supply den problem var desen ben onuda değiştirirdim + 30-40 ytl neyse sıfırını alırdık dedim ama almadık diyo..

Hdd 2. el yapacak bişe yok dedi dedim yani ben 60-70 ytl zarara mı girdi evet öyle dedi..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
İlk başta dediğin yöntemi sakın kullanma, sonuçları ağır olabilir.Bilgisayrcı olan bitenden anlamıyorsa, yanına babanla veya bilgisayar işinden anlayan biriyle git.Derdini bir de onlara anlat.Eğer adam insan dilinden anlamıyorsa,onun anlayacağı dilden konuş.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Apr 24 2006, 10&#58;36 PM) [post=322058]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 24 2006, 07&#58;18 PM) [post=321930]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence ne yapalım sen bana mazot parası gonder ben ADANA&#39;dan 2 kamyon adamla gelim adamı dövelim
[/b][/quote]
arkadaşa katılıyorum..hatta bi kamyonda RİZE den kaldıralım..en azından senden sonra birini kazıklamaya çalışırsa iki kere düşünmek zorunda kalır..
[/b][/quote]

şu kamyonu ARDEŞEN den kaldıralım RİZE den alırım seni arkadaş Arkadaşımızın hakkını ve parasını yemek neymiş Gösterelim Ona

NOT:ARDEŞEN yapamasııııı

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(al_pacino &#064; Apr 25 2006, 12&#58;32 AM) [post=322110]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(hyz53 &#064; Apr 24 2006, 10&#58;36 PM) [post=322058]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Apr 24 2006, 07&#58;18 PM) [post=321930]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence ne yapalım sen bana mazot parası gonder ben ADANA&#39;dan 2 kamyon adamla gelim adamı dövelim
[/b][/quote]
arkadaşa katılıyorum..hatta bi kamyonda RİZE den kaldıralım..en azından senden sonra birini kazıklamaya çalışırsa iki kere düşünmek zorunda kalır..
[/b][/quote]

şu kamyonu ARDEŞEN den kaldıralım RİZE den alırım seni arkadaş Arkadaşımızın hakkını ve parasını yemek neymiş Gösterelim Ona

NOT:ARDEŞEN yapamasııııı
[/b][/quote]
ben Kalkandere deyim toprak...Kalkandereden alırsınız beni

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse parçalarını verecem bugün geri ben bi şekilde borç bularaK yeniden kendime parça aldım..

50Cent

Üye
tabikide almaman doğrusu fakat suçlular cezasını bulmayacaklar mı , senin de yaptırımın olmalı ..

crows

crows

Üye
kardeş boşver değmez sen git başka bilgisayarcıya yeni parçalarını al taktır ona da deki senle ahirette nasılsa hesaplaşırız boşver ben öle yapıorum misal boşver ahirete bonus kazanmış ol

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 27 2006, 11&#58;04 AM) [post=323646]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Neyse parçalarını verecem bugün geri ben bi şekilde borç bularaK yeniden kendime parça aldım..

[/b][/quote]

Ne yaptığımı belirttim..&#33;

hidayet

hidayet

Üye
sizin birşey yapmanıza gerek yok kötüler er geç cezalarını çekecektir ha bu dünyada ha öteki dünyada

alihan

alihan

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Apr 27 2006, 10&#58;15 AM) [post=323653]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sizin birşey yapmanıza gerek yok kötüler er geç cezalarını çekecektir ha bu dünyada ha öteki dünyada
[/b][/quote]
haklısın ama bu dunyadada

gknky

gknky

Üye
yapmaya değmez 30 kuruş için . ... .

bunun öbür dünyasıda var ahmet yapma . ... .

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 25 2006, 12&#58;03 AM) [post=322095]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Zaten ben ona dedim şimdi bu durumda 150 ytl ye anakart almış oldum öyle mi dedim. Evet dedi..

Dedim o zman en başta supply den problem var desen ben onuda değiştirirdim + 30-40 ytl neyse sıfırını alırdık dedim ama almadık diyo..

Hdd 2. el yapacak bişe yok dedi dedim yani ben 60-70 ytl zarara mı girdi evet öyle dedi..
[/b][/quote]

sen bir kez daha düşün teklifimi

Shadowman07

Shadowman07

Üye
sakın öyle bişey yapma...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 27 2006, 11&#58;14 AM) [post=323651]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 27 2006, 11&#58;04 AM) [post=323646]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

Ne yaptığımı belirttim..&#33;
[/b][/quote]

zoom

Üye
iade et aldıklarını olmuyor mu?

barabelli

barabelli

Üye
ya arkadaşlar van 2 kere ne yaptıgını belırtmıs daha ne soruyla cevaploa boguyorsunuz formu bn daha yenı cvp yazıyorum ama 3 sayfayı okuduktan sonra basladım yazmaya sızde oyle yaparsanız tum topıcler ıcın en ıısı olur

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(yasminoz &#064; Apr 24 2006, 07&#58;23 PM) [post=321933]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence sakın öle bişey yapma onunla aynı seviyeye düşersin.....

ama tabi hakkınıda ara tüketici haklarına falan şikayet et ne bilim...

tabi yine en doğru kararı sen verirsin....
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 24 2006, 07&#58;44 PM) [post=321940]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mahalle arasındaki bilgisayarcıya ne tüketiic hakları ya..

Bu arada benim ramlerim vardı akşam aldım ondan aradı sennin ramler yok burda aldın mı falan diyo kamera olmadığına eminim ama ..
[/b][/quote]
ben esnafım ve tüketici hakları herkes için geçerli dostum mahalle arası farketmez elinde oradan alışveriş yaptıgına dair bir evrak olması yeterlidir

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yapmaaa:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lina cevap yazmak için geç kalmadın mı? 3 sene geçmiş aradan onun üzerine kaç tane bilgisayar değişti? Bilgisayarcı nereye gitti?

Bu bölümde mesaj sayın artmaz, yanlış tercih...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt