Benden size kiyak, hem indirin hemde bedava! N.O.V.A. 3

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
tamam ozaman neredeyse yarısı indi şu an :D

bozokluht

bozokluht

Üye

Cellular ile başlattım, purchase history'de gözükünce Wi-fi ile bağlanmayı bekledim ve hemen bölgemi türkiye yaptım :kıskıs:
Aynen bende satın alma geçmişinde gösterince geri döndüm en yakın wifi ile indiririm artık.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Arkadaşlar Lumia 820'ye format atsam yükleyebilir miyim acaba. Şuanki boş alan => 3.82GB ve yetersiz diyor.
Deneyen arkadaşlar var mı?

ErkinKoc35

Üye
bende gördüm mobildeydim indiriyim dedim lumia820ye olmadı gene her zamanki gibi yetersiz depolama alanı diye uyarı çıktı. Gerçekten artık bu 3-4mb'nin bile hesabını yapmak can sıkmaya başladı pcden indiriyorum şimdi bide öyle denicem

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
biri link atsın lütfen acil

sebahattinART

sebahattinART

Üye
820 aldığıma bin pişman oldum. Birde uzun bir süre SD karta yükleme gelmeyecekmiş

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Telefonumu bul özelliği açık halde Pc ile webden yüklemeyi deneyin Telefon ile bağlantı kurmada sorun olmaz ise oyunu kurarsınız. Ben öyle kurdum.

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Magazayi türkiye yapabilirsiniz, sorunsuz sekilde calisacaktir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Nereden değiştiriyoruz bölge ayarlarını?

AlicanL920

Üye
Nasıl yapıyoruz bölge ayarlarını dostlar :) ?

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlara girip "dil ve bölge" den bölgeyi hindistan yapiyorsunuz

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ÖEY

ÖEY

Üye
Oyunu indirip yaklaşık 10 dakika kadar oynadım. Tam sürüm gördüğüm kadarıyla. Sürüm numarası 1.0.4. Yalnız oyun telefonda ısınmaya yol açıyor haberiniz olsun, gerçi böyle bir oyundan bekliyordum ısınma yapmasını:oke: Bu arada ben Hindistan marketinden indirip kurduktan sonra Türkiye'ye geri döndüm ve sorunsuz çalıştı oyun.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Biri web adresinini verebilir mi xap indiricem !

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aynı yöntemlerle Batman, Spiderman, Asfalt7 yi de denemek lazım :)

drangela61

drangela61

Üye
Acaba ne kadar daha bedava olur:s

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
webdende ise yarıyor heralde inmeye başladı ama :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
:tşk:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
XAP DOSYASI İÇİN

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Arkdaşlar bende Wifi yoktu bende indir dedim şimdi wi-fi olmadığı için indirme işlemini bekletiyor yani wifi yebağlandığımda devam edecek yani uygulamayı ucretsiz satın almış durumundayım sizde boyle yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: drangela61

Üst Alt