Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benden size kiyak, hem indirin hemde bedava! N.O.V.A. 3
Aynen bende satın alma geçmişinde gösterince geri döndüm en yakın wifi ile indiririm artık.
sebahattinART
Üye
Arkadaşlar Lumia 820'ye format atsam yükleyebilir miyim acaba. Şuanki boş alan => 3.82GB ve yetersiz diyor.
Deneyen arkadaşlar var mı?
ErkinKoc35
Üye
bende gördüm mobildeydim indiriyim dedim lumia820ye olmadı gene her zamanki gibi yetersiz depolama alanı diye uyarı çıktı. Gerçekten artık bu 3-4mb'nin bile hesabını yapmak can sıkmaya başladı pcden indiriyorum şimdi bide öyle denicem
BrahimOkumus
Üye
biri link atsın lütfen acil
sebahattinART
Üye
820 aldığıma bin pişman oldum. Birde uzun bir süre SD karta yükleme gelmeyecekmiş
tanercoskun
Üye
Telefonumu bul özelliği açık halde Pc ile webden yüklemeyi deneyin Telefon ile bağlantı kurmada sorun olmaz ise oyunu kurarsınız. Ben öyle kurdum.
dücane
Üye
Konu Sahibi
Magazayi türkiye yapabilirsiniz, sorunsuz sekilde calisacaktir
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
MCR Killjoy
Üye
Nereden değiştiriyoruz bölge ayarlarını?
AlicanL920
Üye
Nasıl yapıyoruz bölge ayarlarını dostlar ?
dücane
Üye
Konu Sahibi
Ayarlara girip "dil ve bölge" den bölgeyi hindistan yapiyorsunuz
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ÖEY
Üye
Oyunu indirip yaklaşık 10 dakika kadar oynadım. Tam sürüm gördüğüm kadarıyla. Sürüm numarası 1.0.4. Yalnız oyun telefonda ısınmaya yol açıyor haberiniz olsun, gerçi böyle bir oyundan bekliyordum ısınma yapmasını Bu arada ben Hindistan marketinden indirip kurduktan sonra Türkiye'ye geri döndüm ve sorunsuz çalıştı oyun.
BrahimOkumus
Üye
Biri web adresinini verebilir mi xap indiricem !
suyunsesi
Üye
Aynı yöntemlerle Batman, Spiderman, Asfalt7 yi de denemek lazım
drangela61
Üye
Acaba ne kadar daha bedava olur
OnurYurdakul
Üye
webdende ise yarıyor heralde inmeye başladı ama
OozyStaw
Üye
BrahimOkumus
Üye
XAP DOSYASI İÇİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OozyStaw
Üye
Arkdaşlar bende Wifi yoktu bende indir dedim şimdi wi-fi olmadığı için indirme işlemini bekletiyor yani wifi yebağlandığımda devam edecek yani uygulamayı ucretsiz satın almış durumundayım sizde boyle yapabilirsiniz