Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş gülüyorum böyle konulara tamam öyle diyelim en iyi telefon lumia ama bunu neden herkese kabul ettirmek istiyosunuz ve kaç kere wp ve lumia920 kullandınız ne biliyonuz htc nin wp sinin hızlı olmadığını

Biz htc kötü yada Lumia en iyi demedik ki.Sadece donanımı herşey sanan arkadaşa yazdım onun konusunun başlığı buydu diye yazdım.Ayrıca güzellik göreceli kavramdır.Sana göre güzel olan bişey sana göre olmaz.Doğaldır.Niye zorla kabul ettirmeye çalışalım ki

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kimse HTC'ye laf atmıyor kardeş ama tamamiyle Lumia'yı kopyaladı ayrıca zaten HTC'nin diğer özellikleri Lumi'ya oranla daha düşük.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Black-killing dostum ilk yazdığına nokta koymak isterdim ama onu da sen koymuşsun... Donanımdan pek anlamasam da işletim sistemi-yazılım falan ufak tefek anlıyom kendimce...

Tempestshine, dostum hangi cihazdan bahsediyorsun bilmiyorum ama wp de kasma olmadığını düşünüyorum

yeauw

yeauw

Üye
konuya katılıyorum program eksiği windowsun olsun tamamlanır bence :))

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Black-killing dostum ilk yazdığına nokta koymak isterdim ama onu da sen koymuşsun... Donanımdan pek anlamasam da işletim sistemi-yazılım falan ufak tefek anlıyom kendimce...

Tempestshine, dostum hangi cihazdan bahsediyorsun bilmiyorum ama wp de kasma olmadığını düşünüyorum

Eyvallah kardeşim :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Windows cihazlar çok stabil kasma olacağını düşünmüyorum ama isteyen Galaxy S III Alsın sonra biz Lumia alınca baba bizde niye yok bize niye almiyirsin dersiniz. :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
1 aylık banım dün sona erdi.Böyle bi konuyu gördükten sonra keşke banım hiç açılmasaydı.Yok bizim Türk milleti cahil.Ilerlemek istemiyor.Kafasında ne varsa bildiğini söylüyor.Yıl olmuş 2012 hala herşeyi donanım sanan var.Kardeş bi kere donanım ne kadar yüksek olursa olsun işletim sistemi kötüyse verim alamazsın.Dediğin telefon işletim sistemi android.Android %67 stabil çalıştığını biliyor musun ? Android gereksiz ram tüketiyor.Hala çözemediler.Peki ya windows işletim sistemi ne kadar stabil ? Android e göre tecrübesi daha az bulunsada az donanımla gayet stabil gayet hızlı çalışan bi işletim sistemi.Bunun en iyi örneklerini lumia 900 de görmek mümkün. Tek çekirdekli 1.4 ghz ye 512 ramle galaxy s3 le kafa kafaya kapışıyor.Şimdi bide Galaxy s3 e bakalım.4 çekirdek 1.4 ghz 1 gb ram.Yani Lumia 900 e göre bütün özellikleri açık ara farkla önde olduğunu görüyoruz.Eee peki bu kadar donanımla nasıl oluyorda kendisinden düşük bi cihazla kapışır.Düşün artık tek çekirdekli 512 mb ramli Lumia s3 le başabaş kapışabiliyorsa Çift çekirdekli 1 gb ramli Lumia 920 neler yapabilir.Ne oldu hani herşey donanımdı.He bide kamera konusuna gelirsek kullanıcıadları arkadaşımız gayet iyi açıklamış ama sen anlamak istemiyorsun.Gene bildiğini okuyorsun.Lumia 920 de dünyanın en iyi kamerası olan 41 megapixel Nokia 808 de kullanılan review teknolojisi kullanıldı.Ois teknolojiside cabası.Ben ne kadar yazsamda sen gene bileğini okuyacaksın.Inan şu yorumları yazmaya utanıyorum.Inşallah büyüyünce öğrenirsin bunları.

Keşke banim kalkmasaydi demissin.kendin uzaklasabilirsin.tutan yok:zzz:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen ne diyorsun birader konuyu değiştiriyorsun.

- - - Eklendi - - -

Bu kadar kişi hangisi iyi diye tartışırken nerden geldi aklına Whats problem ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:bilmm

Türe

Türe

Üye
En iyi diye bir kavram olmadigini ogrenmeniz kac asri alacak acep ?!

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
aleranol

aleranol

Üye
sonuna kadar katılıyorum. bu bilinen birşey olmasına rağmen saçma arkadaşlar niyeyse hep donanımdan bahsediyor ve bozulmalarina rağmen konuyu başka yöne çekiyor.
size eş donanimli 2 örnek vereyim. su an elimde htc explorer var kendi telefonum da c7. sırf kulakligimi desteklemediği için bunu kullanıyorum. klqvyesiyle yazarken su anda ben yazdıktan 2 saniye sonra bana yetisebiliyor. halbuki c7 0.5 saniye içerisinde yazıyor. donanimlari ram olarak explorer önde gerisi hemen.hemen aynı. üstelik explorerda 2 kat ram var. performansı c7nin 2kati kadar. üstelik çok eski cekirdege sahip symbian birisi. konumuzda ise wp ve android var. wp çok üstün stabilitesi var. donanımlara bakınca zaten s4+ oldukça iyi hatta bazen exnosu geciyor. kiyaslayinca zaten.lumia performansda çok taht eziyor. birde hala fanlik yapanlar var. bunlar zaten çığır açtı biliyorsunuz bu kişileri. çok saçma seylerle insanların beyinlerini bulandırıyorlar. benim yorumum da bu

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
sonuna kadar katılıyorum. bu bilinen birşey olmasına rağmen saçma arkadaşlar niyeyse hep donanımdan bahsediyor ve bozulmalarina rağmen konuyu başka yöne çekiyor.
size eş donanimli 2 örnek vereyim. su an elimde htc explorer var kendi telefonum da c7. sırf kulakligimi desteklemediği için bunu kullanıyorum. klqvyesiyle yazarken su anda ben yazdıktan 2 saniye sonra bana yetisebiliyor. halbuki c7 0.5 saniye içerisinde yazıyor. donanimlari ram olarak explorer önde gerisi hemen.hemen aynı. üstelik explorerda 2 kat ram var. performansı c7nin 2kati kadar. üstelik çok eski cekirdege sahip symbian birisi. konumuzda ise wp ve android var. wp çok üstün stabilitesi var. donanımlara bakınca zaten s4+ oldukça iyi hatta bazen exnosu geciyor. kiyaslayinca zaten.lumia performansda çok taht eziyor. birde hala fanlik yapanlar var. bunlar zaten çığır açtı biliyorsunuz bu kişileri. çok saçma seylerle insanların beyinlerini bulandırıyorlar. benim yorumum da bu

Zorla öğreteceğiz artık kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt