Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin
1 aylık banım dün sona erdi.Böyle bi konuyu gördükten sonra keşke banım hiç açılmasaydı.Yok bizim Türk milleti cahil.Ilerlemek istemiyor.Kafasında ne varsa bildiğini söylüyor.Yıl olmuş 2012 hala herşeyi donanım sanan var.Kardeş bi kere donanım ne kadar yüksek olursa olsun işletim sistemi kötüyse verim alamazsın.Dediğin telefon işletim sistemi android.Android %67 stabil çalıştığını biliyor musun ? Android gereksiz ram tüketiyor.Hala çözemediler.Peki ya windows işletim sistemi ne kadar stabil ? Android e göre tecrübesi daha az bulunsada az donanımla gayet stabil gayet hızlı çalışan bi işletim sistemi.Bunun en iyi örneklerini lumia 900 de görmek mümkün. Tek çekirdekli 1.4 ghz ye 512 ramle galaxy s3 le kafa kafaya kapışıyor.Şimdi bide Galaxy s3 e bakalım.4 çekirdek 1.4 ghz 1 gb ram.Yani Lumia 900 e göre bütün özellikleri açık ara farkla önde olduğunu görüyoruz.Eee peki bu kadar donanımla nasıl oluyorda kendisinden düşük bi cihazla kapışır.Düşün artık tek çekirdekli 512 mb ramli Lumia s3 le başabaş kapışabiliyorsa Çift çekirdekli 1 gb ramli Lumia 920 neler yapabilir.Ne oldu hani herşey donanımdı.He bide kamera konusuna gelirsek kullanıcıadları arkadaşımız gayet iyi açıklamış ama sen anlamak istemiyorsun.Gene bildiğini okuyorsun.Lumia 920 de dünyanın en iyi kamerası olan 41 megapixel Nokia 808 de kullanılan review teknolojisi kullanıldı.Ois teknolojiside cabası.Ben ne kadar yazsamda sen gene bileğini okuyacaksın.Inan şu yorumları yazmaya utanıyorum.Inşallah büyüyünce öğrenirsin bunları.

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

xmanyak

xmanyak

Üye
kesinlikle virgülüne kadar katılıyorum

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
donanım özelliklerinden daha çok kullanılan işletim sistemi önemlidir. bunu kaç kere forumdakiler söyledi ama bazilari hala öğrenemediler şunu :evet:

doctorrr

doctorrr

Üye
tek eksiği nitelikli oyun ve uygulama olan bir nokia harikası...

• Beğen
Tepkiler: xmanyak
tempestshine

tempestshine

Üye
Nokia kasmalarına çözüm bulsun önce :nono:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunun için kırıcı olmanıza gerek yok arkadaşlar. (Herkes kendini biliyor.)

Lumia 920:WP donanımı verimli kullanıyor, donanım yetersiz gelebilir ama verim yüksek olduğundan alınabilecek bir cihaz. Ortalama 1600 TL olacak.

Galaxy S3:Verim az. Ama donanım yüksek. Böylece kendince bir albenisi var. O da 1600 TL.

Sonuç olarak bir cihazda donanım sağlam, ötekinde yazılım. Ancak SONUÇ AYNI. Tamam tartışın, ancak kırıcı olmayın lütfen.

otostopçu

otostopçu

Üye
o symbian da öyleydi can windows phone bambaşka bişey

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
badmus

badmus

Üye
birde android gibi romlar gelistiricilere sunulsa tadından yenmez

badmus

badmus

Üye
Bunun için kırıcı olmanıza gerek yok arkadaşlar. (Herkes kendini biliyor.)

Lumia 920:WP donanımı verimli kullanıyor, donanım yetersiz gelebilir ama verim yüksek olduğundan alınabilecek bir cihaz. Ortalama 1600 TL olacak.

Galaxy S3:Verim az. Ama donanım yüksek. Böylece kendince bir albenisi var. O da 1600 TL.

Sonuç olarak bir cihazda donanım sağlam, ötekinde yazılım. Ancak SONUÇ AYNI. Tamam tartışın, ancak kırıcı olmayın lütfen.

hakli +1 :oke: gelecek guncellemelerle glxy s3 un daha iyi bir performansla calisacagina eminim

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
helal olsun kardeş çok iyi açıklamışsın

61semih

61semih

Üye
şu cihaz yada bu cihaz iyi demek tamamen görecelidir.
en hızlısı derseniz tamam en hızlı ve verimli şu telefon denilebilir.
dünyada genele bakarsak en iyiler herzaman en çok tercih edilen olmuştur.istisnaları olabilir.920 nekadar tercih ediecek zamanla göreceğiz.
benim gözümde en iyisi 920 değil ama nokia güzel telefon yapmış buda bir gerçek.
bana göre iyi verimlilikten çok her istediğimi yapabileceğim bir telefondur.arayüzü bana hitap etmeli.wp8 in arayüzünü hiç beğenmedim.
hatta bizde wp8 launcher ve bu arayüzde müzik oynatıcısıda vardi.hemen sildim telefonumdan.
kişiye göre değişir iphone nin birçok kişinin kullanım klaylığı arayüzündeki sadelik ve telefonun havasından dolayı tercih ettiğinide biliyoruz.
telefon için kriterleri bu olanlar için eniyisi ip5 tir.

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
şu cihaz yada bu cihaz iyi demek tamamen görecelidir.
en hızlısı derseniz tamam en hızlı ve verimli şu telefon denilebilir.
dünyada genele bakarsak en iyiler herzaman en çok tercih edilen olmuştur.istisnaları olabilir.920 nekadar tercih ediecek zamanla göreceğiz.
benim gözümde en iyisi 920 değil ama nokia güzel telefon yapmış buda bir gerçek.
bana göre iyi verimlilikten çok her istediğimi yapabileceğim bir telefondur.arayüzü bana hitap etmeli.wp8 in arayüzünü hiç beğenmedim.
hatta bizde wp8 launcher ve bu arayüzde müzik oynatıcısıda vardi.hemen sildim telefonumdan.
kişiye göre değişir iphone nin birçok kişinin kullanım klaylığı arayüzündeki sadelik ve telefonun havasından dolayı tercih ettiğinide biliyoruz.
telefon için kriterleri bu olanlar için eniyisi ip5 tir.

Olabilir.Zevkler ve renkler tartışılmazmış.Ama dediğin gibi inan iphone alanların çoğu bildiğinden almıyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Konu defalarca açıldı kimine göre Lumia 920 kimine göre Galaxy S III.
Ama sonuna kadar Lumia 920 'den yanayım.Ekran çözünürlüğü , kamera , stabilite , ses her türlü Lumia 920. Yazılardaki PureMotion Özelliği sayesinde en keskin en hassas ekrana sahip.Kamerasına kimse laf atamaz zaten.Yapılan testlerde karanlık ortamda rakiplerine karşı flaşsız olmasına rağmen 5 kat daha fazla ışık alıyor.Ayrıca OIS özelliği ile fotoğraf ve video sabitleme özelliği de büyük bir artı. Ses şirketinin büyüklerinden olan Harman ile anlaştı ve artık kablosuz kulaklık olacak ve hiçbir şekilde cızırtı olmayacak ortamın yoğunluğuna göre daha fazla veya az ses verecek. Marketi de şimdiden 100.000 uygulamayı geçti.Ekran çözünürlüğü ise 1280*768 ile kusursuz.Web browserı internet explorer ile rakiplerinden çok üstün.Tasarım olarak da çok güzel fakat bu kişiden kişiye göre değişir fakat ben Lumi'dan yanayım gençler.

zappinger

Üye
ya arkadaş gülüyorum böyle konulara tamam öyle diyelim en iyi telefon lumia ama bunu neden herkese kabul ettirmek istiyosunuz ve kaç kere wp ve lumia920 kullandınız ne biliyonuz htc nin wp sinin hızlı olmadığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt