Black-killing
Üye
Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin
1 aylık banım dün sona erdi.Böyle bi konuyu gördükten sonra keşke banım hiç açılmasaydı.Yok bizim Türk milleti cahil.Ilerlemek istemiyor.Kafasında ne varsa bildiğini söylüyor.Yıl olmuş 2012 hala herşeyi donanım sanan var.Kardeş bi kere donanım ne kadar yüksek olursa olsun işletim sistemi kötüyse verim alamazsın.Dediğin telefon işletim sistemi android.Android %67 stabil çalıştığını biliyor musun ? Android gereksiz ram tüketiyor.Hala çözemediler.Peki ya windows işletim sistemi ne kadar stabil ? Android e göre tecrübesi daha az bulunsada az donanımla gayet stabil gayet hızlı çalışan bi işletim sistemi.Bunun en iyi örneklerini lumia 900 de görmek mümkün. Tek çekirdekli 1.4 ghz ye 512 ramle galaxy s3 le kafa kafaya kapışıyor.Şimdi bide Galaxy s3 e bakalım.4 çekirdek 1.4 ghz 1 gb ram.Yani Lumia 900 e göre bütün özellikleri açık ara farkla önde olduğunu görüyoruz.Eee peki bu kadar donanımla nasıl oluyorda kendisinden düşük bi cihazla kapışır.Düşün artık tek çekirdekli 512 mb ramli Lumia s3 le başabaş kapışabiliyorsa Çift çekirdekli 1 gb ramli Lumia 920 neler yapabilir.Ne oldu hani herşey donanımdı.He bide kamera konusuna gelirsek kullanıcıadları arkadaşımız gayet iyi açıklamış ama sen anlamak istemiyorsun.Gene bildiğini okuyorsun.Lumia 920 de dünyanın en iyi kamerası olan 41 megapixel Nokia 808 de kullanılan review teknolojisi kullanıldı.Ois teknolojiside cabası.Ben ne kadar yazsamda sen gene bileğini okuyacaksın.Inan şu yorumları yazmaya utanıyorum.Inşallah büyüyünce öğrenirsin bunları.

gelecek guncellemelerle glxy s3 un daha iyi bir performansla calisacagina eminim