Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

Kerim.

Kerim.

Üye

En iyi kavramın olup olmadığı kişiden kişiye göre değişir ne zaman öğreneceksiniz acep .

Iste bu yuzden bunun tartismasi yapmamayi ne zaman ogreneceksiniz.bana gore note2,size gore lumia920.illa lumia 920yi sevdirme amaciniz nedir?

• Beğen
Tepkiler: Türe
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Git onu Black-killing adli arkadasa söyle.ha tabi o lumia'yi savundugu için ona laf yok deme?:sahan2:

Zaten konuyu o açmış değiştirme gibi bi lüksü yok burada konuyu değiştiren sensin ve hâlâ adama suç atıyorsun birader ?

- - - Eklendi - - -

Iste bu yuzden bunun tartismasi yapmamayi ne zaman ogreneceksiniz.bana gore note2,size gore lumia920.illa lumia 920yi sevdirme amaciniz nedir?

Kardeş Kimse zorla sevdirmeye çalışmıyor ben Lumia Hakkında bilgi veriyorum ayrıca kimse benim zorumla telefon almaz hangi telefon cazipse onu alır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Dünyanın en iyi telefonu diye birşey yok,her cihazın kendince bir üstünlüğü var ve bir eksikliği de var,böyle tartışmalar ve kırıcı üsluplar ceza almanıza sebebiyet verebilir biraz daha üsturuplu ve makul olmanızı rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: 61semih ve Türe
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi

Zaten konuyu o açmış değiştirme gibi bi lüksü yok burada konuyu değiştiren sensin ve hâlâ adama suç atıyorsun birader ?

- - - Eklendi - - -

Kardeş Kimse zorla sevdirmeye çalışmıyor ben Lumia Hakkında bilgi veriyorum ayrıca kimse benim zorumla telefon almaz hangi telefon cazipse onu alır.

+1 Biz burda zorla güzellik yapmıyoruz ki sen olayı anlamadan yorum yapıyorsun sonra sudan çıkmış balığa dönüyorsun.

erko merko

erko merko

Üye
Dünyanın en iyisi diye birşey olamaz sana göre lumia'dır bana göre s3'tür bir başkasına göre one x'tir yada iphone, ekranı ve kamerasına hiçbir zaman lafım olmadı fakat donanımı benim için yetersiz ne olursa olsun, galaxy s2'den sonra geçeceğim telefon ya adreno 320'li yada mali 604 gpulu bir telefon olur, bu benim şahsi fikrim umarım biri alıntılayıp boş yere tartışma çıkarmaz.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
Türe

Türe

Üye
Dünyanın en iyisi diye birşey olamaz sana göre lumia'dır bana göre s3'tür bir başkasına göre one x'tir yada iphone, ekranı ve kamerasına hiçbir zaman lafım olmadı fakat donanımı benim için yetersiz ne olursa olsun, galaxy s2'den sonra geçeceğim telefon ya adreno 320'li yada mali 604 gpulu bir telefon olur, bu benim şahsi fikrim umarım biri alıntılayıp boş yere tartışma çıkarmaz.

+1 :good: Diyorum ama anlatamıyorum abi ağzına sağlık :ok2:

• Beğen
Tepkiler: erko merko
Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

o zaman birakta kendi konusunu kendisi savunsun;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt