En iyi kavramın olup olmadığı kişiden kişiye göre değişir ne zaman öğreneceksiniz acep .

En iyi kavramın olup olmadığı kişiden kişiye göre değişir ne zaman öğreneceksiniz acep .
amaç ogrenmeyene öğretmek
:
Birader konuyu değiştirme değiştireceksen eğer git Gereksiz ve Deneme Mesajları 'na .

Ortada öyle bir kavram olmadığı için öğretilecek bir durum da yok![]()
:
Git onu Black-killing adli arkadasa söyle.ha tabi o lumia'yi savundugu için ona laf yok deme?![]()
Git onu Black-killing adli arkadasa söyle.ha tabi o lumia'yi savundugu için ona laf yok deme?![]()
Iste bu yuzden bunun tartismasi yapmamayi ne zaman ogreneceksiniz.bana gore note2,size gore lumia920.illa lumia 920yi sevdirme amaciniz nedir?
Zaten konuyu o açmış değiştirme gibi bi lüksü yok burada konuyu değiştiren sensin ve hâlâ adama suç atıyorsun birader ?
- - - Eklendi - - -
Kardeş Kimse zorla sevdirmeye çalışmıyor ben Lumia Hakkında bilgi veriyorum ayrıca kimse benim zorumla telefon almaz hangi telefon cazipse onu alır.
Dünyanın en iyisi diye birşey olamaz sana göre lumia'dır bana göre s3'tür bir başkasına göre one x'tir yada iphone, ekranı ve kamerasına hiçbir zaman lafım olmadı fakat donanımı benim için yetersiz ne olursa olsun, galaxy s2'den sonra geçeceğim telefon ya adreno 320'li yada mali 604 gpulu bir telefon olur, bu benim şahsi fikrim umarım biri alıntılayıp boş yere tartışma çıkarmaz.
Diyorum ama anlatamıyorum abi ağzına sağlık 
Zaten konuyu o açmış değiştirme gibi bi lüksü yok burada konuyu değiştiren sensin ve hâlâ adama suç atıyorsun birader ?
- - - Eklendi - - -
Kardeş Kimse zorla sevdirmeye çalışmıyor ben Lumia Hakkında bilgi veriyorum ayrıca kimse benim zorumla telefon almaz hangi telefon cazipse onu alır.